Şimdi Ara

K2 network Türkiye sorumlusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her ne kadar bot olsada silkroada geçtiğim için okadar memnunumki ancak ko oynayıp geçen bilir..
  • Gökhan Abim'e KatıLmamak Elde Değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotomix

bu kadına kaç para veriyorlar düşündünüz mü hiç siz? hala kaç saat exp. kasıyo diye düşünün ?bu kadar düşünürsünüz anlayana kadın niye kötülesin pöff üff böğğğ gidin sinemaya daha iyi :) kadın sizin sayenizde para kaznıyor çokta umrunuzdasınız çokta yazdıklarınıza bakıcak haha güldürmeyin hala çoluk çocuk gibi düşünüpte yorum yazıyosunuz....

merhaba..
    konu$tugun lafta lafmi simdi senin..gulumser hanimin ne kadar kazandigi yada bizim ne kadar kaile aldigi bizim cokmu umurumda saniyorsun..? burada ki amac ister ilgilensinler ister ilgilenmesinler biz kendi aramizda bu oyunda oynamis yada oynayanlar olarak hatalari ve yanli$lari paylasiyoruz..
    Ha gulumser hanimin umurunda olucak olmak zorunda oluyor yi sonucta pwp kapatmaya kadar dustuler.son cirpinislar bunlar..slotlar bombos o eski ihtisamindan hic bir sey kalmadi..bug kops dupe musteri mumluniyetsizligi..
    Ayrica hic bir oyunda bu kadar adaletsizlik esitsizlik ve ustune usluk dengesizlik olmaz..bircok kisi pot parasini bile oyunda cikaramazken +9 full itemle gezenler ya cuzdaninin dolulugunla ya k2 kafasiz beyinsiz bitmek tukenmeyen aciklarindan yada onun bunun hakkini yiyerek oyun oynadiklarini saniyolarlar..
    Bir trenin ba$i nereye giderse arkadaki vagonlarida oraya gider..k2 adaletsiz acgozlu ve ilgisizligi yuzunden oyun bu hale gelmistir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 1 Şubat 2009; 1:58:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

Gökhan Abim'e KatıLmamak Elde Değil

merhaba..
    te$ekkuler..
    bircok insanin kafasinda su olusmus olabilir..ya nedenbu kadar acaba.. bu oyununla ugrasiyor bu insan..Bu oyunla ugrasmiyorum bu oyundaki haksizlik adaletsizlik ve insanlarin emeklerinin hic edilmesinle ugrasiyorum..Hangi mantik yemek yedigi kaba pislerki...yillik milyarlarca dolar kazanan bir sirketin hala 2 senelik buglari aciklari yok kops yok musteri ilgisizligi..Her zaman dedim dicem..gidin wow veya cabaldan ornek alin..cabalda bir gunde 67 bin account kapatildi..wowda 600 kusur bin account kapatildi.
    k2 gibi aman biz bunlari banlamayalim bunlardanda para kazaniyoz naparsa yapsinlar demediler..demedikleir icin ve adalete onem verdikleri icin hala populer oyun katagorisinde ve hala serverlari dolu dolu player..k2 tavsiyem aklini basina alsin..en azindan su andan itibaren degisirse elindeki playerlari kaybetmez..
    Ve yazik gunah bunca haksizliga adaletsizlige ragmen yinede ona bagli playerlari var..Bari onlari kaybetmemek icin aklini basina al k2.

• Yalan Söylüyor Free To Play miş Atlarım o Karıya
  • 5 milyon oyuncudan 2 milyonu para yatırarak oynuyor.Ortalama premium gold premium.2 milyon kişi gold premium alsa 25 dolar yatırmış oluyor.
    2 milyon ile 25 doları çarparsak (2.000.000x25=50.000.000) 50 milyon dolar ediyor.Bu k2 networkün aylık türkiyeden kazancı demektir.Türk lirası olarak 75 trilyon aylık türkiyeden k2 networkün cebine gidiyor.Bu paraya vergi getirilmesi gündemde ama getirilse ne olcakki.
  • UltraKaplan oyunu türkler bu hale getirdi sözüne katılmıyorum.Oyunu oynayanların %99 u türkler bunu göz önüne almıyorsun.Hem çinliler sayısına göre yaptıları hilelelerle türklere fark atarlar.Koxpları ilk onlar buldu.Şimdide lard orclarda günde onlarca gb kasıyorlar bu gbleri türkiyeye ihraç ediyorlar.
    Oyunda eskisi gibi user kalmadı kabul ediyorum bunu ama 6 ay-1 yıl önce oyun maximum seviyedeydi.Kadının dediği gibi 5milyon kullanıcı vardı.
    Burda önemli olan k2 networkün türkiyeden kazancı.En az 2 yıl 2 milyon kullanıcı para yatırmıştır bu oyuna.Bunun içinde cash paraları , walkry paraları , kolluk paraları vb. paralar yok . 50 milyon dolar gidiyor her ay boru değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dexser

UltraKaplan oyunu türkler bu hale getirdi sözüne katılmıyorum.Oyunu oynayanların %99 u türkler bunu göz önüne almıyorsun.Hem çinliler sayısına göre yaptıları hilelelerle türklere fark atarlar.Koxpları ilk onlar buldu.Şimdide lard orclarda günde onlarca gb kasıyorlar bu gbleri türkiyeye ihraç ediyorlar.
    Oyunda eskisi gibi user kalmadı kabul ediyorum bunu ama 6 ay-1 yıl önce oyun maximum seviyedeydi.Kadının dediği gibi 5milyon kullanıcı vardı.
    Burda önemli olan k2 networkün türkiyeden kazancı.En az 2 yıl 2 milyon kullanıcı para yatırmıştır bu oyuna.Bunun içinde cash paraları , walkry paraları , kolluk paraları vb. paralar yok . 50 milyon dolar gidiyor her ay boru değil.

@dexser ve @Larry

ilk önce Larry konuşma tarzını çok sevdim devamını getirmek dileğiyle Tamam belki türkler bugları bulmamış
    olabilir.Ama demek istideğim koxp kullanan biri görün veya +9 item kullanan s.a diyin direk a.s der
    bu bugları en çok bizim cafeci çocuklar ve geri kalanı kullanıyor.Yabancılarda bunu görüyor ama yapmıyor
    türkler bakıyor aa koxp var hadi indirelim adamların virüs umurlarında bile değil aa düpe çıkmış hemen yapalım hep bu düşünce aktif(doğru kelimemi bilmiyorum)Larry sen çok güzel anlatmışsın bugları nefret çıkaranlar yabancılar.Bilmiyorum ama knight empire döneminden önce ke dönemi demiyom ondan önce oynadıysanız bug ve düpe sayısın minumum olduğunu göreceksiniz çünkü oyun bizim ülkemizde yayılmaya başlamamıştı en son ke döneminde türk patlaması yaptı koxp düpe çıktı fire drakeyi anlatmaya gerek yokBu sferde anlatmak istediğimi anlatmış olabilirimmve dexser o çinlililerrin çoğu bizim kafeci türkler oralarda gb kasıp bize satmak isteyen zihniyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 1 Şubat 2009; 12:39:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Larry

quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

Gökhan Abim'e KatıLmamak Elde Değil

merhaba..
    te$ekkuler..
    bircok insanin kafasinda su olusmus olabilir..ya nedenbu kadar acaba.. bu oyununla ugrasiyor bu insan..Bu oyunla ugrasmiyorum bu oyundaki haksizlik adaletsizlik ve insanlarin emeklerinin hic edilmesinle ugrasiyorum..Hangi mantik yemek yedigi kaba pislerki...yillik milyarlarca dolar kazanan bir sirketin hala 2 senelik buglari aciklari yok kops yok musteri ilgisizligi..Her zaman dedim dicem..gidin wow veya cabaldan ornek alin..cabalda bir gunde 67 bin account kapatildi..wowda 600 kusur bin account kapatildi.
    k2 gibi aman biz bunlari banlamayalim bunlardanda para kazaniyoz naparsa yapsinlar demediler..demedikleir icin ve adalete onem verdikleri icin hala populer oyun katagorisinde ve hala serverlari dolu dolu player..k2 tavsiyem aklini basina alsin..en azindan su andan itibaren degisirse elindeki playerlari kaybetmez..
    Ve yazik gunah bunca haksizliga adaletsizlige ragmen yinede ona bagli playerlari var..Bari onlari kaybetmemek icin aklini basina al k2.

larry senin yazdığın yazılar gerçekten güzel. benimde düşüncem şu; bu oyunun artık ipi koptu, player yaş ortalaması çok fazla düştü. Oyun başından beri bug kapata kapata ilerliyor. Tam buglar sıfırlanacakken yeni updateler geliyor onlarda daha fazla bug oluyor. bu buglar playerlara gerçekten çok zarar veriyor. oyunun yapısında 59 lvl ile 83 lvl karakterin kullandığı silah aynı oluyor. Yani bir bug çıktımı o oyuna zarar veriyor. Oyunun yapımı ne kadar eksik olsada herkes tarafından reddedilemeyecek bir pvp yapısı var.
    Silkroad oyuncusuyum ama ko yu takip etmekteyim. Bizde playeri zedeleyecek bir bug olmadı olsa dahi lvl sınırı 10 lvl yükseldimi isterse en yüksek +yı bassın o item ezik statüsüne düşer. Çünkü İtemler lvle göre kullanılıyor. Oyun başından beri en buglu dönemini geçiriyor. Artık nekadar uğraşsalarda o buglar kapanmaz. Bu iş yorgana benzedi biyerden dikseniz başka yerden sökülüyor.

BU OYUNUN TEK KURTULUŞ YÖNÜ; oyunun tekrar yazılmasıdır. O oyun en az silkroad grafiksistemiyle yazılsın, karakterlerde düzeltilme yapılsın (okçu vede mage) bakın nasıl wow dan vede silkroaddan player almaya başlıyor.

ek olarakta bu oyunun çoğu yönü server desteksiz çalıştığından elinizdeki clientle oynadığınızda uniq itemli bir chara görev itemli bir charla ulaşabiliyorsunuz. Bunu yapabildiğimde oyundan soğudum zevk alamaz oldum. Herkes gibi kolay yoldan vede hileli yoldan güçlenmek yerine bırakmayı tercih ettim.

son olarakta ek bilgi: p4 2,8mhz 1gb ram 256 mb ati radeon 9550 sistemle ko(30-40fps) silkroaddan(50 - 60fps) daha düşük fps ile çalışıyor. oyunun grafik motoru berbat. okadar kötü grafikle pc yi zorluyor.

• merhaba..
    HaRDNiGHT ultra kaplan bende size te$ekkur ederim yorumlariniz ve tevecculeriniz icin..
    gelelim konumuza..
    Basit mantik ve orneklemeyle k2 yaptigini aynen su..
    bir bakkaliniz marketiniz yada beyaz esya magazaniz var ..burasi birk kac defadir soyuluyor ve siz hala buraya alarm kapilara demirlik takmayi dusunmuyorsunuz..Millet size sormazmi siz neden bu kadar soyuldugunuz halde hala onlem almiyorsunuz..oda yakin dostlarina donup derki soyulmamin ne onemi varki nasil olsa sigorta sirketinden fazlaisnla aliyorum..K2 mantigida bu..yani dupeden musteri memluniyetsizlifinden kopstan... olan durust playerlara oluyor..diger tarafta ko benim isim yuruyor para kazaniyorum ses cikmiyor obur taraftan dupe yapan kops yapan memlun..
    Oyun HaRDNiGHT arkadasimizin dedigi gibi bastan ele alinip grafikleri db codlari duzeltilirse oynanabilir..ama k2 once el degistirmesi lazim yada bu oyunu satmasi.. cunki onun elinde ki bu oyun hic edildi yeterince..somurcegi kadar somurdu..Bana kalirsa su anki dusuncesi.. gittigi yere kadar gider gitmedigi yerde biter dusuncesi..

• Siz Bu Şirketi Adam Yerine Koyup Oyunu Oynamaya Devam Ettiginiz Surece Onlar Sizi Adam Yerine Koymayıp Herşeyi Boşlamaya Devam Edecekler Afferim Size Oynayın Devam Edin Edin...

K2 Merchant Bugu Bile Fixledi Ve Herkesin İtemini Geri Yolladı Koxp u Kapatması Sizce Çok mu Zor Yada Gmlerin Oyuncu Kayırmayıp Koxper Banlaması.. Artık Bu Oyun Çıgırından Çıktı Dupe Bug Koxp Gibi Buglar Olmadanda Bu Koşullarda Devam Etmek Zor Sırf Gem e gireyim borderi kaçırmayayım diye gece 12:30 da yataktan kalkıp gece 3 e kadar Ko Oynadıgım Gunleri Unutmak Elde Degil 1098 Patchinde Oldugu Gibi Herkes +1 bone staff bulabilmek için cebelleşirken K2 İşi Sıkı Tuttugu Zaman 1299 Da Dahil +9 yada +10 İtem Varmıydı Belki Koca Oyunda 1-2Tane O Gunden Bu Gune Ne Degişti Sizce? Hiçbirşey Sadece Buglar Çogaldı XTrap Kalktı Şu Anda Oyunda O Kadar Çok Bug Varki K2 Fixlemeye Kalsa 2-3ayını anca alır o yuzden umurlarında bile degil aynı şekilde warrockta oynadım oda oyle bir oyun k2 demekki hiçbi oyununa gereken onemi vermiyor demektir buda

• quote:

merhaba..
    HaRDNiGHT ultra kaplan bende size te$ekkur ederim yorumlariniz ve tevecculeriniz icin..
    gelelim konumuza..
    Basit mantik ve orneklemeyle k2 yaptigini aynen su..
    bir bakkaliniz marketiniz yada beyaz esya magazaniz var ..burasi birk kac defadir soyuluyor ve siz hala buraya alarm kapilara demirlik takmayi dusunmuyorsunuz..Millet size sormazmi siz neden bu kadar soyuldugunuz halde hala onlem almiyorsunuz..oda yakin dostlarina donup derki soyulmamin ne onemi varki nasil olsa sigorta sirketinden fazlaisnla aliyorum..K2 mantigida bu..yani dupeden musteri memluniyetsizlifinden kopstan... olan durust playerlara oluyor..diger tarafta ko benim isim yuruyor para **** ses cikmiyor obur taraftan dupe yapan kops yapan memlun..
    Oyun HaRDNiGHT arkadasimizin dedigi gibi bastan ele alinip grafikleri db codlari duzeltilirse oynanabilir..ama k2 once el degistirmesi lazim yada bu oyunu satmasi.. cunki onun elinde ki bu oyun hic edildi yeterince..somurcegi kadar somurdu..Bana kalirsa su anki dusuncesi.. gittigi yere kadar gider gitmedigi yerde biter dusuncesi..

Nese salla abi K2 böle hizmet versin kutluhangüngör gibi arkadaşlarımız oyunu savunsun oynamaya pre almaya devam etsin
    biz boşuna konuşuyoruz adamlar berbat hizmet veriyolar hala premium alamya devam edenler var buakdarmı bAğımlılık yaptı bu oyun size bide bazı arkadaş koxpla kasıyorlar ve premium almıyorlar adamlardaki amaç k2nin düşünddüğü şeyi tersine çeviriyor yani k2nin amacı para kazanmak para kazandırmıyorlar k2 bugları kapatmıyor adamlarda bunu kullanıyor ve devam etsinler usko 2 yıla kadar ya çok çok kötü bi hal alcak yada çok güzelleşcek bekliyip görcez uskoyu 1.5 yıldır oynamıyorum isterse kapatsınlar isterse kapatmasınlar herkes düpe koxp buglardan yararlansın pek umrumda değil

bu oyuna bunları gördükten başlamam %10 gibi ihtimal

bide herkese silkroadı öneriyorum oyunda bug yok denecek kadar az free play bota koyun keyfinize bakın

oyunda pvp yok denecek kadar kötü ama o skillrerin efeckti grafik olsun çok cazip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 1 Şubat 2009; 16:10:36 >

• gunde 3 satt ne kadar yalan solemıs ben 13 yasındayım ben bıle okuldan geldığım anda oyuna gırıyorum gercekten ınn bağımlı edıyor ve oyunu ancak dersaneye gıderken bırakıyorum cumaertesı pazarları gune oynama satım 10 sattten fazla!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Siz Bu Şirketi Adam Yerine Koyup Oyunu Oynamaya Devam Ettiginiz Surece Onlar Sizi Adam Yerine Koymayıp Herşeyi Boşlamaya Devam Edecekler Afferim Size Oynayın Devam Edin Edin...

K2 Merchant Bugu Bile Fixledi Ve Herkesin İtemini Geri Yolladı Koxp u Kapatması Sizce Çok mu Zor Yada Gmlerin Oyuncu Kayırmayıp Koxper Banlaması.. Artık Bu Oyun Çıgırından Çıktı Dupe Bug Koxp Gibi Buglar Olmadanda Bu Koşullarda Devam Etmek Zor Sırf Gem e gireyim borderi kaçırmayayım diye gece 12:30 da yataktan kalkıp gece 3 e kadar Ko Oynadıgım Gunleri Unutmak Elde Degil 1098 Patchinde Oldugu Gibi Herkes +1 bone staff bulabilmek için cebelleşirken K2 İşi Sıkı Tuttugu Zaman 1299 Da Dahil +9 yada +10 İtem Varmıydı Belki Koca Oyunda 1-2Tane O Gunden Bu Gune Ne Degişti Sizce? Hiçbirşey Sadece Buglar Çogaldı XTrap Kalktı Şu Anda Oyunda O Kadar Çok Bug Varki K2 Fixlemeye Kalsa 2-3ayını anca alır o yuzden umurlarında bile degil aynı şekilde warrockta oynadım oda oyle bir oyun k2 demekki hiçbi oyununa gereken onemi vermiyor demektir buda

+1 aynen.1 yıldır private serverlarda oynuyorum.Oyunun zevki sadece private serverlarda çıkıyor.

• Abicim siz bu paraları kösüldüğünüz sürece 90 levelde çıkacak çükara serverı da açılcak, 100 levelde gelicek yeni 30 skillde gelicek ultra high gold premiumda çıkıcak..
  • Herkesin şu lanet oyunu bırakması dileğimle...
  • 50 milyon dolar gidiyor her ay boru değil.
  • merhaba..
    Yukarda benim en son yazdigi mesajdn sonra mesaj atan arkadaslara katiliyorum..yani bu oyun oynanmaya devam edildikce bu sekilde surucek..Oynayanlara gelince cokta birakilmasi imkansiz bir oyun degil arkadaslar..Yani Birakmak icin en iyi Sebeblerden biri Emeklerinizin bosa gitmesi... ..zaten oynayanlarin cogu sinir hastasi olmus durumda..Degisik altarnatif online oyunlar denenebilir.Zamaninda bende cok oynadim birakilmaz dusunulen oyunun kospu dupeis musteri memluniyetsizligi aciklari buglari İllahlah ettirdi..Pwp server oynadim uzun zaman sonra degisik oyunlar denedim..Su aralar cabal oynuyorum..Kisaca demek istedigim sey online oyunlarda altarnatifler cok basta kodan sonra insani sarmiyor gibi ama inanin en azindan sinir hastasi olmuyorsunuz dc yok acaba bugun soyulurmuyum yok..kendinizi ezik hissediceniz cevrenizde +21 rebirtli insanlar yok..Tabii acikcasi oyun bana gore bir hobidir abartmamak lazim..Hayata baglanmak sosyal failetlerde bulunmak ta gerekli..insanin arkadaslarina dolasmasi sinemaya gitmesi ailesinle bir filim izlemesi..hafta sonu nebilim gezmesi..bir kitap okumasi..bunlarda gerekli..Kisaca hayatin anlami online oyunlardan gecmiyor..Oyunlardan kopmadan oncelikle hayata sarilmak ve yasamin tadini cikarmak gerekiyor.
    saygilar.

• quote:

merhaba..
    Yukarda benim en son yazdigi mesajdn sonra mesaj atan arkadaslara katiliyorum..yani bu oyun oynanmaya devam edildikce bu sekilde surucek..Oynayanlara gelince cokta birakilmasi imkansiz bir oyun degil arkadaslar..Yani Birakmak icin en iyi Sebeblerden biri Emeklerinizin bosa gitmesi... ..zaten oynayanlarin cogu sinir hastasi olmus durumda..Degisik altarnatif online oyunlar denenebilir.Zamaninda bende cok oynadim birakilmaz dusunulen oyunun kospu dupeis musteri memluniyetsizligi aciklari buglari İllahlah ettirdi..Pwp server oynadim uzun zaman sonra degisik oyunlar denedim..Su aralar cabal oynuyorum..Kisaca demek istedigim sey online oyunlarda altarnatifler cok basta kodan sonra insani sarmiyor gibi ama inanin en azindan sinir hastasi olmuyorsunuz dc yok acaba bugun soyulurmuyum yok..kendinizi ezik hissediceniz cevrenizde +21 rebirtli insanlar yok..Tabii acikcasi oyun bana gore bir hobidir abartmamak lazim..Hayata baglanmak sosyal failetlerde bulunmak ta gerekli..insanin arkadaslarina dolasmasi sinemaya gitmesi ailesinle bir filim izlemesi..hafta sonu nebilim gezmesi..bir kitap okumasi..bunlarda gerekli..Kisaca hayatin anlami online oyunlardan gecmiyor..Oyunlardan kopmadan oncelikle hayata sarilmak ve yasamin tadini cikarmak gerekiyor.
    saygilar.

ayynen katılıyorum dediklerine...

• 4ewer pwp oynn tadını çıkarın keyfinize bakın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.