Şimdi Ara

K2 NETWORK UN ÖNLEMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: __gvn__

hepiniz kendi çapınızda haklısınıuz arkadaşlar
    sro ko dan ii bunu kabul ediyorum
    ama laaaaaaaaaaaaaaaag
    online oyunları için en kötü şey
    bence joymax bunu bilerek değil bilmediği için yapıyor

sizide avutuyor yok islam yok avrupa
    nerde islam karakterleri gören var mı kore serverlarında falan
    boş işler eğer silkroad da pvp istiyosanız zooooooooooooor
    daha çok beklersiniz

lag olmadığı zaman oynuyorum
    zaten sro diğer mmorpg lerden farklı elf.orc değildi meslek savaşı yapıyon ama
    kodaki cz de olan pvp lari kimse ben onu aramıyom demez şuan sro yu sadece gece oynuyom bazen gece bile laaaaaaaaaag
    offff offffff
    gündüz no sro

hepinizin görünüşlerine saygı duyuyorum

KO PvP anlamadım?! Ben orda yaratığın nası öldüğünü bile anlamamıştım be adam el kol hareketi çekiyo ana yaratık yerde yada ölüyosun nası öldün?! yaratık sana doğru baktı Lan kadir inanır gibi yaratıklar mübarek bakışlarıyla yıkıyo adamı 1 hafta KO deniyim dedim aman allah korusun benden uzak olsunda o oyunda onun oyuncusuda nerde olursa olsun

• Valla SRO güzel oyun amma yapımcılar itina ile biraz ağır olacak ama oyunun bokunu çıkarmaya ba$ladılar...Hacktir,lagdır,"???" bug'ıdır,DC'dir,diğer buglardır,kaynayan bot'lardır...Oyun böyle devam ettiği sürece oyuncu kalitesi dü$meye devam edecek...MMoRPG fanatikleri böyle aptal aptal bug'lara zımbırtılara gelemez.Bu yüzden oyun bu halde devam ettiği sürece kaliteli MMORPg'cilerin tercih ettiği oyun olmayacak...Halen düzeltilmeyen "???"'ı yüzünden kaç defa kervan kaybettim,yattım...Oyun gündüz oynanılmayacak derecede laglı...4-5 ay önce gece lag olmuyordu arık gecede oluyor...Dün geceden beri 8-10 defa Disconnect oldum nedense hep giant keserken oluyorum...Olympus'ta bir sürü botter report ettim,hala tık yok...Bot muhabbeti ile oyunun boku fazlasıyla çıkmı$ durumda zaten...Eğer böyle devam ederse hiç zikimde olmayacak oyun açıkcası...Etrafta bir sürü kaliteli MMoRPg varken zamanımı böyle salaklıklarla daha ne kadar geçirecem bilmiyorum...

• beyler ko da sro da bırakın hero online a gelın bu tartışmada burda bitsin heh :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragon_tr

beyler ko da sro da bırakın hero online a gelın bu tartışmada burda bitsin heh :D

kardeş ben ona girdim baktım görüntüler ko dan beter içerik olarakda pek güzel bişiye benzetemedim sende bikaç ss varsa koy görelim
  • beyler ben konuya noktayı koyayım

KO ' da cz olmassa ne olur düşündünüz mü

Bence o durumda bile ko oynayan olursa ..

KO başladığı yerden bi adım bile atamadı bence

hatta eskiden daha da güzeldi git gide batıyo bu oyun

Sizi bu bataklıktan kurtaracak oyun : Silkroad OnliNé

Gençliğinizi KO larda boşu boşuna harcamayın bence

• konun tek iyiliği canavarı keserken fln kaydırıyon sana vuramıyo gerisi faso fiso oynuyanlar 10 yaş altı seviye iice dustu onune gelen girio
  • eet işte o dedigin SRO da olsa ve SRO da savaş olsa SRO KO kıyaslaması yapan kişiye deli derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdsng

quote:

Orjinalden alıntı: __gvn__

arkadaşlar geçen gün cafe ye gittim bide ne göreyim ko silkroadın kopyası olmuş

maradonda atlar başlamış
    sro daki gibi 250 tane dts kes
    100 tane ash kılıcı topla görevleri başlamış ve bu yeni sürüm ko 206 mb olup hiç bi hilesi yok koxp bug
    gibi
    cz yi yenilemişler
    eslant lvl 60 üstü
    max char 80 olmuş
    yeni item ler ve skiller gelmiş
    hatta arkadaşın rougesinde lvl 75 skilli counter strike
    bu lag lardan ve bot lardan sonra sro ya elvada k2 network ha hücüm zaten bu oyunda sıktı karşı çıkanlara aldırış bile etmem sizin görüşünüz elvada sro

defol...

defol yerine güle güle yazsan olmazmıydı

nese
    yorumlarınız için saolun
    zaten karar verdim ko da oynamıcam mmorpg sıktı artık ya

esasında
    bu ayki lvel dergisinde 14 günlük wow var denesemmi
    bi oyun buldum

Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory

indirinb
    dur link te verem

http://www.tamindir.com/program/10627/Return_to_Castle_Wolfenstein:_Enemy_Territory.htm

işte
    burda indirebilirsiniz
    naziler ameerika savaşı online hemde
    her mekanda savaşıyon

• rpg gibi exp kazanıp özellik geliştirebilkiyon
    ama yeni bölümde her şey yine sıfır bi deneyin *****
    yere tamindir yazacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.