Şimdi Ara

k320i Hepsiburada'da 111 milyon görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime 2. bir telefon arıyordum çok kötü birşey olmasın diye araştırayım dedim Hepsiburada da 111YTL ye gördüm indirime girmiş telefonu biliyorum ve uzun yıllardır ericsson kullanıyorum ama hepsiburadaya güvenebilirmiyim ve bir sorun olursa ne yapabilirim bunun hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?

• HepsiBurada.com güvenilir olan sayılı sitelerden.

Bunları da gözden geçirmek gerekiyor tabi.

http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-549-0-0.html
  • hepsiburada, hepsiorada, hepsişurada vs. hiçbir internet alışveriş sitesi tam güvenilir değildir.

3-5 kuruş daha fazla verip görerek almak eniyisi.
  • Görerek almak daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fthpl

Arkadaşlar kendime 2. bir telefon arıyordum çok kötü birşey olmasın diye araştırayım dedim Hepsiburada da 111YTL ye gördüm indirime girmiş telefonu biliyorum ve uzun yıllardır ericsson kullanıyorum ama hepsiburadaya güvenebilirmiyim ve bir sorun olursa ne yapabilirim bunun hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?

yaw ben o siteden bulaşık makinesi almıştım bir ianneme birde evlenecek olan kardeşime hediye. gayet te memnunum. görerek alamıyorsun belki ama daha ucuza alıyorsun. hemde baya ucuza. bekleme huyun varsa al derim. hepsiburada.com güvenilir bir sitedir. her aşamada mail ile bilgilendiriyorlar seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.