Şimdi Ara

K510i Kullanıcı Grubu [Genel Başlık] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de k510 var.Bana göre kullandığım 6233 ten ve k750 den daha iyi resim çekiyor.K750 renkleri sarı tonlu verirken k510 gerçek renkleri ile veriyor.6233 ün resimleri de boyama gibi.6233 ün gece çekimleri zaten facia. K510 ile gece modunu açmama bile gerek olmadan daha iyi resimler çekebiliyorum.
  • bu model için oyun vb uygulamaları olan var mı
  • arkadaşlar ben de ikinci hattım için telefon arıyorum. bu telefon şu aralar çok uygun fiyatlı ve artırılabilir hafıza dışında herşey var. fiyat şu an 200 civarı. fakat gerek var mı diye düşünüyorum. 100ytl'ye bir telefon alıp sadece mesaj için kullansam mı yoksa ekstra bir 100ytl daha verip bu şık telefonu mu alsam. kararsızım ben.
  • yani ben aldım değer bence. çünkü dediğim gibi ses olsun görüntü olsun foto olsun 500 ytl lik teller gibi. tek eksiği hafıza o da olmayı versin 28 mb hafızası var bi sürü şey sığar ayrıca usb kablo da çıkıyor içindem. ben denemdim ama forumda bir arkadaş bilgisayarın teli harici bellek gibi tanıdığını söyledi
  • hafıza benim için de çok problem değil. ben sadece mesaj atacağım ve konuşacağım. kulaklık sesi kaliteli mi ? rahat konuşur muyum? çünkü ben elimdeki e250'nin sesini sevmiyorum. bu arada mesaj rahat yazabilir miyim? tuşlar deforme oluyor mu zamanlar? şekline diyecek yok, çok kibar. sadece mesajlaşmak için 200 lira vermenin gereksiz olduğunu düşünsem de en azından telefon kg270'e göre daha asil duracak. sizce arkadaşlar? sıradan bir telefon mu yoksa bu mu acaba?
  • valla ben biraz inceledim bence bu fiyata süper< tabi ben vatan dan 158 lira 6 taksite aldım. 3,5 saat sıra bekleyip. teknosada 259 a satıyorlar fakat piyasada 210 230 civarına bulunabiliyor.

artıları
    -blue tooth ve kızılötesi gayet güzel ve hızlı ikiside rahatça aktarım yapılabiliyor başka telefona
    -şarj normal bi konuşmayla gece kapatarak 1 hafta gidiyor
    -menü dolaşımı hızlı geçişlerde bekleme pek olmuyor
    -dışarıya iyi ses veriyor
    -bilgisayar bağlantısı çok kolay programa flaan gerek yok usb bellek gibi görüyor bilgisayar bağlanınca. kablo içinden çıkıyor. çok rahat tema zil sesi oyun yükleniyor zahmetsizce
    -kısayol ataması çok kullanışlı joystiğe istediğiniz kısayolu atayabiliyorsunuz
    -görünüm çok şık

eksileri
    -hafızası arttırılamıyor. ama bana sorarsanız 28 mb yeterli.mp3 player değil sonuçta
    -ekran çözünürlüğü biraz zayıf
    - ben çektiği fotoları açıkçası pek iyi bulmadım. yada ben iyi çekememiş de olabilirim. milletin çektiği örnek fotolar sanki güzeldi ama benim çektiklerim vasat
    - videosu çok zayıf
    - uyku modunda saat nerdeyse hiç gözükmüyor
    joystick büyük parmaklılar içni biraz kullanımı zor

sonuç olarak bence çok güzel bir telefon bu fiyata bu özellikler gerekten hiçbir telefonda yok tavsiye ederim

• Ben de yeni aldım bu telefonu arkadaşlar. Aslında biz de kendi clubımızı kursak iyi olurdu. Temalar, müzik sesleri paylaşırdık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

Ben de yeni aldım bu telefonu arkadaşlar. Aslında biz de kendi clubımızı kursak iyi olurdu. Temalar, müzik sesleri paylaşırdık.

Hayırlı olsun,güle güle kullan.Gerçekten güzel telefon.Ben çok memnunum.K750i temaları çalışıyor K510i de.Müzik olarak da wma çalmadı,mp3leri çok güzel çalıyor.
  • bi ste var yukarıda bi arkadaş yazmış orda çok iyi malzeme var 510 için
  • bunumu alıyı w200i mi diye gidip gelirken w200i de karar kıldım sonunda umarım doğru bi karardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

bunumu alıyı w200i mi diye gidip gelirken w200i de karar kıldım sonunda umarım doğru bi karardır

W200i müzik telefonu.Ben mp3 playerim olduğundan K510i'yi tercih ettim.Bana kamerası,javası,bir de ufak olması yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 17 Eylül 2007; 21:20:12 >
  • ben de w200 mü alsam dedim sonra k510 dedim. çünkü w200 ün mp3 plaer ve hafıza özelliği dışndaki özeliikleri zayıf. arkadaşın da dediği gibi mp3 player var zaten. gerçi bi gün gelecek tel mp3 player bilgisayar hepsini telefon üzeründen kullanacağız
  • Kullanan arkadaşlar şebeke problemi oludğunu söylüyor. her yerde çekmiyor diyorlar. var mı böyle sorun arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

Kullanan arkadaşlar şebeke problemi oludğunu söylüyor. her yerde çekmiyor diyorlar. var mı böyle sorun arkadaşlar?

Ben şimdiye kadar pek rastlamadım.Sadece bir kere sanki İzmir Balçova Kipa'da bir çekme sorunu oldu.Hattım Turkcell bu arada.Bence dediğiniz olay operatörlerle ilgilidir.Sony Ericssonlarda Sony'den gelen bir bilindik ses kalitesi var zaten,pek sorun olmuyor genelde.Bu konuda tereddütünüz olmasın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 19 Eylül 2007; 20:37:40 >
  • quote:

Kullanan arkadaşlar şebeke problemi oludğunu söylüyor. her yerde çekmiyor diyorlar. var mı böyle sorun arkadaşlar?

Ben şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Hattım Avea ve aldığım günden beri hep full gösterdi. Bundan önce 6630 ve siemens m55 kuallandım. Onlarda genelde bir çubuk eksik çekiyordu. Ayrıca ses kalitesi de beklediğimden iyi geldi. Şarj olarak da beklentilerimin çok çok üstünde. Telefon 3 gündür kullanıyorum ve şu an batarya bilgisine göre hala %70 dolu.

Artı diğer markalarda görmediğim ama Sony Ericson'da rastladığım bir özellik ise bekleme modunda telefonu tamamen kapatıyor (Sadece aramaları almanız için radyosu açık kalıyor. Radyo derken müzik anlamında değil.) Bölyece şarj oldukça geç düşüyor.

• Bu arada arkadaşlar Club'ı kurmak isteyen arkadaşımız yok mu? Şu an elimde telefon için 70-80 tane tema ile birkaç tane kitap ve proram bulunuyor. Şu an telefonda ise MSN Messenger için kullandığım bir program var. Gayet uyumlu ve güzel çalışıyor. Hafıza dışında hiçbir sıkıntım yok. Eğer ileride alırsam kesinlikle yine bir Sony Ericson telefonu alacağım. Şimdiye kadar bunca marka kullandım bu kadar rahat ve kullanıcı dostu bir telefon da görmedim. Ayrıca bu marka garip bir şekilde diğer üst markalardan daha iyi hoparlör çıkışı ve ses kalitesi sunuyor.
  • k510i icin themes ariyorum. sayfa bilen varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdundar35

http://www.myk510.lasyk.net/
    Bu adreste K510i ile ilgili ekran koruyucu,tema,müzikler ve duvar kağıtları , bilgisayarınız ve telefonunuz için programlar var.

@sono
  • tesekkür ..fernseh..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

Ben şimdiye kadar pek rastlamadım.Sadece bir kere sanki İzmir Balçova Kipa'da bir çekme sorunu oldu.Hattım Turkcell bu arada.Bence dediğiniz olay operatörlerle ilgilidir.Sony Ericssonlarda Sony'den gelen bir bilindik ses kalitesi var zaten,pek sorun olmuyor genelde.Bu konuda tereddütünüz olmasın bence.

bende bu çekme sorunu üzerine bir şeyler söylemek istiyorum. Telefonu aldıktan sonra bende bu yorumları okuyup telefonun çekmediğini düşündüm ve kartı başka telefonlara takıp aynı yerde denedim. k510 daha az çekiyor gibiydi ve uzun süre konuşurken telefon bir anda hattan düşüyordu. Bende telefonu genpa ya verdim ve telefonu yenisini verdiler( 1 ay yurtdışından gelmesini bekledim ). Şu anda telefonda böyle bir sorun gözükmüyor. Bilginize..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.