Şimdi Ara

K55VJ-SX025H almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1500 tl civarında en çok önerilen fiyat/performans ürünlerinden birisi. Ekran kartı da orta segmentte oyunları orta ayarlarda oynatabilecek kapasitede. Kasası alüminyum, sağlam ama soğutması hakkında bir bilgim yok. Kullanıcı incelemelerinden bakabilirsin. Ayrıca ekran kartı gt635m değil, gt630m. Gpu-z testinde kartın özellikleri gt630m ile aynı çıkıyor. Sadece isim değişikliği yapıp gt630m yerine gt635m yazmışlar. Yine de 1450 tl ye alınabilir.
  • İlla windows olsun diye bir takıntın yoksa freedosunu daha ucuza da bulabilirsin zaten forumu araştırırsan bulursun sadece notebook tan alabilirsin mesela hem de ufak bi farkla kendileri 4gb ram takıp 8gb yapıp gönderiyorlarmış. Bilgin olsun bu arada site de güvenilir ben daha dün alışveriş yaptım siteden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 2 Ocak 2013; 21:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeniz gereken önemli bilgilerden biri de ses sistemi. Hoparlörler kasanın altında ve yumuşak yüzeylerde boğuk ses çıkıyor, ses seviyesi azalıyor(özellikle dizüstünde ve koltukta). Film falan izlerken sıkıntı yaratabilir. Ama iyi bir f/p ürünü.
  • Aynı bilgisayarı 2 hafta önce Darty'den almıştım 1430 Tl'ye. en son oyunları yükledim son ayarlarda oynuyorum. 635m, 630un ismi değiştirilmiş hali dediklerine bakma Bu fiyata Asus'un alabileceğin en iyi makinelerinden beri. Hopörler altta evet ama ben soğutucuda kullandığım için altı boşlukta kalıyor ve sesi gayet iyi. Hiç sıkıntısı yok bitmeden kaçırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_track

Aynı bilgisayarı 2 hafta önce Darty'den almıştım 1430 Tl'ye. en son oyunları yükledim son ayarlarda oynuyorum. 635m, 630un ismi değiştirilmiş hali dediklerine bakma Bu fiyata Asus'un alabileceğin en iyi makinelerinden beri. Hopörler altta evet ama ben soğutucuda kullandığım için altı boşlukta kalıyor ve sesi gayet iyi. Hiç sıkıntısı yok bitmeden kaçırma derim.

tam olarak hangi oyunları oynadın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: **PCdonanım**

quote:

Aynı bilgisayarı 2 hafta önce Darty'den almıştım 1430 Tl'ye. en son oyunları yükledim son ayarlarda oynuyorum. 635m, 630un ismi değiştirilmiş hali dediklerine bakma Bu fiyata Asus'un alabileceğin en iyi makinelerinden beri. Hopörler altta evet ama ben soğutucuda kullandığım için altı boşlukta kalıyor ve sesi gayet iyi. Hiç sıkıntısı yok bitmeden kaçırma derim.

K55VJ deki ekran kartı, şu anki güncel oyunların tamamını orta ve yüksek ayarlarda oynatabilir. Bugün bir arkadaşımın gt320m li acer bilgisayarına mwf2-3, nfs hot pursuit gibi oyunlar yükledim. Gt320m ile gt630m arasında baya bir fark olmasına rağmen hiç kasma-donma olmadan oyunları çalıştırdı. K55vj daha yüksek performansa sahip olduğu için güncel oyunları sorunsuz bir şekil de çalıştırabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul bilişimden sakın alışveriş yapma.

http://www.enpedi.com/2011/10/kara-liste.html

Gereken yorumları arkadaşlar yapmış.
  • quote:

quote:

Medal Of Honer warfighter, Assasins Creed 3, Pes 2013, hitman absolution, suan black ops 2 indiriyorum bide eski oyunlardan age of empires 3 var.
  • quote:

quote:

quote:

Medal Of Honer warfighter, Assasins Creed 3, Pes 2013, hitman absolution, suan black ops 2 indiriyorum bide eski oyunlardan age of empires 3 var.

peki ekran kartı gpu-z de 630m gibi 96 shaders mi ?

• Bunun 8gb ramli modelini de düşünebilirsin

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8657
    ASUS K55VJ-SX031D 8GB, INTEL i5-3210M, 8GB RAM, 750GB HDD, 15.6'' HD LED, Nvidia GT635 2GB, Free DOS

K55VJ kasası gerçekten çok sağlam ısınma falanda yaşamazsın..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki ekran kartı gpu-z de 630m gibi 96 shaders mi ?

Ekran kartı işlerimi gayet iyi gördüğü için ona bakmaya gerek bile duymadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.