Şimdi Ara

K600i TEKNOSA STOKLARDA !!!380YTL taksitli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alma alma. Daha doğrusu özelliklerini iyice incele öyle al. Özellikle de hafıza kartı olmadığını göz önüne al. Telefonun hafızası 32 mb; bu bana yeter diyorsan alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635
    Telefonun hafızası 32 mb; bu bana yeter diyorsan alabilirsin.

+1903
  • mp3 playerim var ayirca o yuzden 32mb yeter sanırım degil mi.. alayim mi alayim mi. bu fiyata daha iyisi var mi baska marka model ?
  • Fotoğraf kalitesi vasat. Buna da tamam diyorsan al.
  • K600i ile hangi telefonu kapıştırıoruz.. Ben kaçırmışım pardon!!
  • Birde cihazı şimdi inceledim.. iyi birşeye benzior. Sample Photos o kadar kötü deil. 6630 da kullandım. Hatta PC'de 6630 ile çekilmiş fotolar duruo. Çokta bir fark göremedim.
  • tek handikapı hafıza, diğer özellikler süper.
  • Fotoğraf kaliteside tartışılır
  • Gündüz çekimlerinde pek bi fark yok 6630la arasında ama karanlık ortamlarda noise oranı 6630 göre fazla. Biraz hassas çekimlerle ve dahili flaşını sık sık kullanırsanız işinizi yeterince görüyor. Ayrıca şunuda söylemeliyim arkadaşımın 6630uyla aynı yerde aynı kareleri çektiğimizde telefonun ekranındaki fotoğraf görüntüsü kalitesi 6630a fark atar (Denenmiştir...) Ama bilgisayarda 6630 daha noise siz görünüyo buda bi gerçek... (Bu arada fark 6630un ekranının 65000 renk olmasından kaynaklanıyor olabilir bu konuda tartışmaya açık ama SE nin ekran kalitesi tartışılmaz....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozleran -- 8 Ağustos 2006; 16:22:12 >
  • bu saatten sonra bu para verilmez o telefona
  • siteye baktim artik k600 yok acaba o fiyattan satmiyolar mi artik. bi bilgisi olan var mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo5558 -- 8 Ağustos 2006; 20:25:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

siteye baktim artik k600 yok acaba o fiyettan satmilar mi artik. bi bilgisi olan var mi acaba.

daha dün gece sitedeydi. hemen bitmiş mi ya
  • sagem myx6-2
    bt li
    262.000 tft ekran
    microsd kartlı
    256microsd hediyeli
    1,3mp kamera
    379 ytl/12 taksit
  • Evet dostum internette satışı bitmiş K600i nin ellerindeki stokları şubelere dağıttılar sanırım. Daha önce görüştüğümde şubelere dağıtılmicak sadece internetten satışı yapılacak diyen Eskişehir Teknosa şubesinde bu öğlen bi kaç tane gördüm (hatta birinin kasada ödemesi yapılıyodu). ALmak isteyenler ellerini çabuk tutup bi kaç teknosa şubesini araştırsın... Unutmayın artık k600i gelmicek SON...
    haa bu arada hepsiburda.com da ellerinde kalan k600i yi açık arttırmaya sunmuşlar bilginize orayada bi göz atın bitmediyse...
  • Yuhhh şimdi bi göz attımda açık arttırmanın açılış fiyatı 350 euro düşünün beyler teknosanın tam iki katı.....
    Şubelerde bulursanız affetmeyin benden söylemesi.....
  • k600i al 3g li en ucuz telefon ilerde 3g çok lazım olacak bence
  • Teknosanın sitesinde yeniden stoklara girmiş fiyat aynı 379YTL kaçırmayın....
  • Bu fiyati ile 3G ozelliklerini barindiran en ucuz telefon sifatini kazandi Bu alet
  • bir resim yokmu bu telefon nasıl birşeydir ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: safo aga

bir resim yokmu bu telefon nasıl birşeydir ki

Zahmet olmazsa google dan bak gor

K600i TEKNOSA STOKLARDA !!!380YTL taksitli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.