Herkese telefonu vere vere en sonunda joysticki bozdular.aşşağıya hemen basınca inmiyo.biraz sert basmam gerekiyo.aynen tıklarken de öyle.biraz sert basınca öyle oluyo. acaba k700ün ön kapağı açılabilirmi.belki içine bişey kaçmıştır.ona bakmak istiyorum....
benim ki çok sağlam ön kapak açılmıyo ama ben ceza
servise götür bence bsit bi sorun gibi gözüküyo
arkadaşım ver servise kurtul ama peşini bırakma...
YAAA!! K700i alıcam ama sırf su joystick olayından almıyorum!! Daha oncede duydum bu olayı.. Beni haberdar edersen serviste halledilip haledilemedigine dair sevinirim..
Benim K700'ün joystiki de takılma yapmaya başladı. Bence bu genel bir sorun. Yabancı forumlarda da rastlamıştım. Serviste halledileceğini de zannetmiyorum.
benim joystick te aynı şekilde bazen sert bir şekilde hareket ettirmeden basmıyor. birde telefon defterimdeki bazı numaralar durup dururken siliniyor isim kalıyor ama numara gitmiş, sizdede oluyormu böyle birşey
aynen bendede war bu joyistik sorunu bide quickshare yazım düştü
insanları k700i den soğutan olayların başında gelio maalesef bu joystick olayı benim arkta da vardı ama servisten bişii yapamayacaklarını söylemişlerdi...belki de onu başlarından atmışlardır...sen yine de bi sor
bende t610 wardı aynı şekilde ondada joyistik problemim wardı telefonu servise werdim 2 gün sonra aldım olay çöülmüştüyani servise götürsem bakarlar heralde
benim telefon genpa garantisindeydi ve aldığımız 3. ayında joyistik yavaşlamaya başlamıştı genpayı aradım mecidiyeköydeki teknik serviste hallerderler dedi gittim adamlar K700İ yi baştan aşağı kontrol edip elime sapasağlam verdiler bende rahatça sattım yani bu sorunu servis halledebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme