Bildirim
k700i Yardım Lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vaybe şu telefonmu bu telefonmu desem heralde baya bi mesaj yazardınız. Demekki paylaşımcılığınız anca lafta kalıyo. Herşeye fikir yürütüyosunuz helal olsun diyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: gsnmez
Vaybe şu telefonmu bu telefonmu desem heralde baya bi mesaj yazardınız. Demekki paylaşımcılığınız anca lafta kalıyo. Herşeye fikir yürütüyosunuz helal olsun diyorum
Dostum telefon markasına göre paylaşım yapılmıyor bu forumda bilgilerimiz doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz...bu birincisi..asıl konuna gelelim öncelikle her koşulda dürüst olmak en iyisi...telefon düşmüşse düşmüştür...farklı söylersen farkedileceğini sanmıyorum ama dediğim gibi dürüstlük hiç bir zaman kaybettirmez... iyi forumlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 14 Ağustos 2006; 14:51:29 > -
Aslında arkadaş haklı şu telefonmu bu telefonmu diyene herkes maksat laf olsun diye msj atıyor.
Yetkili sersive götür kesinlikle. Garanti kapsamında olmadığını söyleselerde oraya götür. Dandik telefonculara güven olmaz. Birde anlayacaklardır düştüğünü. Yetkili servisler artık bu işin kurdu olmuştur doğal olarak. -
renk temasını değiştirince telefon çalışmamaya başlamış ha?
bence yeni bi arkadaş edin...
ayrıca burda yardımcı oluruz ama forumda hart diye yeni konu açana değil, k700 kullananlar konusu var oraya sorsaydın da sonra foruma laf etseydin keşke... -
k700 forumuna yazsam baya bi zaman alırdı. Arkadaşımda İstanbula gidecek burda 15 milyona program atarız demişler garantiye zaten ordan verir. program attırıncada garanti dışı kalıcak. Ama baya garip olay renk teması değiştirince telefon kitlenmiş galiba oda bataryayı çıkarmış. neyse ALLAH razı olsun.
izmirindelisi Tarih 14 Ağustos 2006; 17:48:46
renk temasını değiştirince telefon çalışmamaya başlamış ha?
bence yeni bi arkadaş edin...
ayrıca burda yardımcı oluruz ama forumda hart diye yeni konu açana değil, k700 kullananlar konusu var oraya sorsaydın da sonra foruma laf etseydin keşke...
bide arkadaşlar bilginiz varsa yazın yoksa laf sokmak için yazmayın. LÜTFEN -
dürüst davran yere düştü de.yalan söylemek her zaman kötüdür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X