Şimdi Ara

k750 film seyretme nasıl olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o ekranın tamammından tam manasıyla yaralanamayacaksan 176 144 film seyretme bence kötü
  • olur ya ben izliyorum
  • smart movie son versiyonu yüklersin divx formatında izlersin süper kalite ve stereo ses ile.

avi camcoder2 yüklersin avi formatında çok kaliteli video çekersin k 750i ile DERMİŞİM.
  • Ya Arkadaşlar Bende K750i var Ben şimdi bu telefonda sadece 3gp formatındamı video izlicem ben mp4 formatında video attım telefona yaklaşık 20 mb boyutunda bir klip ama sadece ses çıkıyor görüntü yok imtoo ile mpg den mp4 formatına çevirmiştim bu clipi telefonda izlemek için ama sadece ses çıkıyor bunu çevirmeden önce bu programla yada başka bir programla ayarlamak mı gerekiyor niye görüntü yok anlamadım bir Arkadaş doğru düzgün anlatırsa sevinirim video hariç bu telefondan çok memnunum :) enginayik@hotmail.com
  • birşey daha solicem şu formatı çok sevdim bee ses süper çıkıyor görüntü olmadan bile dinlerim :))))) süper bişey tavsiye ederim ama görüntüde olsa valla süper olur bide sıkıştırma programı bulsam film atarım be :D
  • bence bu telefonlar sadece 5-10 dakkalık klipler için kullanılabilir film olmaz bence.
  • amma hortlamış haa ocaktan agusthosa
  • oleyyy bişey buldum imtoo programı ile Video Size 176x144 yapın Audio Codec Mpeg4aac yapın Sample Rate 48000 yapın Channels 2 (Stereo) yapın bir video klip in boyutu 6 veya 7 mb oluyor ama Görüntü Ve Ses Süper Arkadaşlar müzik seti gibi çalıyor hayranım K750i ye aldığıma hiç pişman değilim mp3 zaten süper camera uçmuş zaten aac mp4 3gp jpg gij hareketli tema pil süresi ışığı tasarımı birde diyolarki malzemesi iyi değil ne bu malzemeden mi çalmışlar :) bence süper bir telefon hiç değilse nokia gibi takoz değil kibar şık narin bir tel ben 2 yıl garantili 1 yıl sigortalı 512 mb memory stick duo ile birlikte 530 ytl ye aldım çok memnunum nokia hepsini birden yapmıtor kazıkçı :)) tel yapıyolar mp3 var radyo yok şu var bu yok bu var o yok saçma ... telefon almayı düşünen varsa K750i derim ebnim tel im diye demiyorum ama ilerde değişcem K800i alabilirim .... (:
  • quote:

oleyyy bişey buldum imtoo programı ile Video Size 176x144 yapın Audio Codec Mpeg4aac yapın Sample Rate 48000 yapın Channels 2 (Stereo) yapın bir video klip in boyutu 6 veya 7 mb oluyor ama Görüntü Ve Ses Süper

Verdiğin bilgiler için teşekkürler...
  • mp4 ü izleyemezsiniz doğru düzgün 3gp yine e iyisi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

mp4 ü izleyemezsiniz doğru düzgün 3gp yine e iyisi ...

atıyorsun biraz.

İstediğiniz filmi Total Video Converter adlı programla mp4 e çevirebilirsiniz. Görüntü kalitesi olarak 150kbps ve ses olarak 33 kbps seçin. Fps olarakta 15 fps olsun. Güzelcene izliyorsunuz.
  • MP4 ses ve görüntü kalitesi açısından 3gp'den daha iyi bir görüntü formatıdır.
  • telefonda film izleyenleri anlamıyorum.Klip felan izlenirde film olmaz bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.