Selam arkadaşlar 5 yıllık 3310 maceramdan sonra nihayet k750i aldım çok da memnun kaldım. Yanlız ne yaptıysam bilgisayara tanıtamadım mereti. Şöyle tanıtamadım , pc suite ile gelen file manager felan görmüyor telefonu. Ama kendim driverları kurdum bişey yaptım H: Removable disc olarak gözüküyor , işte dosya felan atabiliyorum içine. Ama mesela mobimb gibi programlar görmüyor telefonu.
Ayrıca nası oyun yükliyecem bu telefona bilgi verebilirmisiniz ? .jar uzantılı baya oyun çektim ama nası kurucam bulamadım.
diğerlerini pek bilmiorum ama oyunlar için: jar uzantılı dosyaları kopyala... telefonunun bilgisayardaki sürücüsüne gir... other dosyasını bul... içine yapıştır... bu kadar
telefonda oynamak içinse: menü/dosyalar/diğer/ yazan yere gir ve oyunun ismi üstüne geldiinde ekranın alt kısmında ''kur'' diye bi seçenek olur.. onu işaretle oyunu kurabilirsin
Mobilmb dediğin proğram siyah beyaz devrinde kaldı. Yeni nesil telefonlar o proğramlarla çalışmaz. O tip proğramlara gerek yok.
Gayet güzel açıklamış arkdas
quote:
Orjinalden alıntı: stnzmRetra
diğerlerini pek bilmiorum ama oyunlar için: jar uzantılı dosyaları kopyala... telefonunun bilgisayardaki sürücüsüne gir... other dosyasını bul... içine yapıştır... bu kadar
telefonda oynamak içinse: menü/dosyalar/diğer/ yazan yere gir ve oyunun ismi üstüne geldiinde ekranın alt kısmında ''kur'' diye bi seçenek olur.. onu işaretle oyunu kurabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme