arkadaslar yapmaya calıstım ama tek bi numarayı engelleyemedim olunca hepsini engelliyo tek bi numarayı engellemek için ne yapmam lazım cok acil pls yardım
engelleyecegin numara için bi gurup olustur sonra da onu seç
quote:
Orjinalden alıntı: agabaran
o nasıl oluyor açıklayabilirmisiniz
hakket nasıl yapılıyor?
quote:
öyle bir işlem yaptığında sadece engellemek istediği numara arayabilir onu başka kimse arayamaz yani isteğinin tam tersini yapmış olur
tek bi numaraının aramasını engelleyemzsin...
telefonda puk2 kodu ile sabit aramayı açarsın( yada grup oluşturursun) sadece o numaraları arayabilirisn
yada arama engelleme yaparsın ayarlardan her numara arayayınca engelleme yapılabilir.
haklısınız sadece listedekiler arıyabiliyo o zaman tersten yaparsak sadece aramasını istemediğimiz kişiyi gurup dısında bırakalım başka yoluda yok gibi.
quote:
haklısınız sadece listedekiler arıyabiliyo o zaman tersten yaparsak sadece aramasını istemediğimiz kişiyi gurup dısında bırakalım başka yoluda yok gibi.
tek kişiyi engelemek için symbian telefonlarda blacklist programı gibi bi program kullanma dışında yolu yok...
oda meşgul veriyor sürekli engelleme yapmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme