Bildirim
K750i için gizli menü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sadece k750 de değil sony ericsson un her modelinde geçerli -
evet SE nin her modelinde aynı sey var surum bilgileri vs vs icin olan bir menu -
Tam olarak ne işe yarıyor bu gizli menü. Biliyorsanız onu da bir söylermisiniz. -
ben bi kere sony telefonumu satarken telefoncu bu menüye girerek ordaki testleri uygulamıştı bi de yazılım sürümünü gösteriyo işte başka bişeye yaramıyo -
Eğer cihaz daha önce servise girdiyse sanırım servis bilgileri bu menüde bi yerde yazıyordu. Tabi ben yanlış hatırlamıyorsam. Nokia'da da vardı böyle bir menü çünkü... -
buradan telefonun tüm fonksiyonlarını test edebilir yada telefonun sürümünnü öğrenebilirsiniz -
w200i de denedim ondada var :D herleyin düzgün açlışıp çalışmadığını test edebiliyorsunve telefonun bütün bilgilerinide görebiliyorsun(sürüm bilgisi vs.) -
bütün SonyEricsson ve Ericsson larda mevcut bu menü. hatta birde sol ok tuşu, 2 kere yıldız ve sağ ok tuşu vardı sanırım. (karıştırmış olabilirim ama 2 yıldız ortada o garanti :) )buda farklı bir menü. ayrıca t39 lardada bir kombinasyonla gizli yılan oyunu açılıyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X