Şimdi Ara

K750i Lütfen yardım şimdiden thanks...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben telefonu yeni aldım 2 gün oldu telefon mükemmel...Gelelim soracagım sorulara
    1-Öncelikle radyoda ses süper çıkıyo yüksek bir ses yani... ama bir mp3 ü dinlerken ses okadar yüksek çıkmıyo bunun bi çözümü varsa lütfen bilen söylesin
    2-Tel i yeni aldım yukarıda söylemiştim bazı arkadaşlar forumlarda telefonlarının donduklarını söylemişler bendede böyle bi sorun var gibi... Menü de medya oynatıcıya girdigimde şarkıları gezerken yani medya oynatıcıya girer girmez şarkıları gezmeye başlarken tel kapanıp açılıyo donma gibi bi sorunu yok peki bu açılıp kapanma sorunu nasıl çözülebilir lütfen bilen arkadaşlar yardım edin..

Soracaklarım bu kadar lütfen yardım

Msn adresim samed_sari@hotmail.com eklemek isteyen eklesin telefon ile ilgili yardımlareınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noth1ng1905 -- 24 Eylül 2006; 22:34:45 >

• hocam hayırlı olsun
    geleım sorunlara sarkılardan kaynaklanıyordur ses duzensızlıgı mp3Gian gıbı programlarla ses duzenın ayarlayabılırsın mp3lerın
    rest sorunun buyuk ıhtımal fw ıle ılgılıdır yenı surum yuklersen sorun cozulecegıne emınım
  • Hocam saolasın msn adresin varsa verirmisin ordan görüşelim istersen bide bu telefon yeni yine de sürümü eskimidir ? Biraz daha açık cevaplar verirsen çok sevinirim ses yükseltmek için ne gerekiyo onuda tam olarak söylemisin şarkılardan sesin degiştigini biliyorum ama yinede daha çok çıkmasını istiyorum sesini yardımını bekliyorum çok thanks
  • ya telefon partı partı gelır fabrıkadan atıyorum hazıranda gelen partıdekı surumu sen almısındır ondan sonra bı surum daha cıkmıstır anladın umarım

neyse msnde pm attım
  • versiyon olayınınladım saolasın... msn adresimi kaydedermisin samed_sari@hotmail.com
  • 1)ekolayzır ayarlarını manuelden 5 çubuğu da maksimuma çıkar
    2)o sorun olmuş olabilir bende k750 yi ilk aldığımda oluyodu sonradan kendiliğinden düzeldi
    hayırlı olsun gerçekten güzel telfon
  • Saol psikopat peki versiyon yükseltmem mi gerekiyo nasıl nerden bulacam nasıl yükseltecem bu versiyonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şarkı arıyorum lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: noth1ng1905

Saol psikopat peki versiyon yükseltmem mi gerekiyo nasıl nerden bulacam nasıl yükseltecem bu versiyonu

evet yazılım güncelleyebilirsin.5. sayfaya bak bir topik var''k750,Wserisi yazılım güncelleme'' diye orda ben yükledim kendi w800üme sen de ordan yükletebilirsin çok kolay bi yol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.