Şimdi Ara

k750i mi SXG75 Mİ ALAYIM KARARSIZ KALDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki telefon arasında kararsız kaldım ikisininde fiyatı 340 ve 350 ytl arasında ve yaklaşık aynı özellikleresahip olduğu için almak istiyorum kullananlardan öncelikle neye göre değrlendirip almalıyım o nu söylemelerini sitiyorum çünkü ikisindede 2 mp kamera radyo mp3 bltutvar ikisindede hafızakartlı bir telefondea aranan tüm özellikleri ortak noktaları birinde gps diğerinde flaş ışık var bunları birbirinden ayıran ve dikkat çekici hangi özellikleri var öncelikle bu cihazı kullananlar cvp yazarlarsa memnun olurum

• K750i şahsen telefonum
  • evet bende K750yi tavsiye ederim diğer telefonu gördüm pek hoşuma gitmedi hem siemensin namını herkes bilir
  • ikisi ayni fiyata ise, kamera ve boyutlar cok onemli degilse, bana gore SXG75 almak daha mantikli olacaktir..cunku kamera, boyutlari, hafif olmasi, belki ekolayzir, megabass, videodj gibi ozellikler, daha hizli, batarya omrunun de daha iyi olmasi disinda K750i nin pek bir avantaji yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

ikisi ayni fiyata ise, kamera ve boyutlar cok onemli degilse, bana gore SXG75 almak daha mantikli olacaktir..cunku kamera, boyutlari, hafif olmasi, belki ekolayzir, megabass, videodj gibi ozellikler, daha hizli, batarya omrunun de daha iyi olmasi disinda K750i nin pek bir avantaji yok..

tmm sxg75 güzel ama oto focus ve macro yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

ikisi ayni fiyata ise, kamera ve boyutlar cok onemli degilse, bana gore SXG75 almak daha mantikli olacaktir..cunku kamera, boyutlari, hafif olmasi, belki ekolayzir, megabass, videodj gibi ozellikler, daha hizli, batarya omrunun de daha iyi olmasi disinda K750i nin pek bir avantaji yok..

tmm sxg75 güzel ama oto focus ve macro yok

bence hic onemli degil dostum..zaten foto ve video cekimi icin almayi dusunen arkadaslara da kesinlikle onermiyorum..bu teli tum ozellikleriyle kullanacak olanlar almali sadece.. ayrica ona bakarsan K750i de de SXG75 teki yuksek ses cikisi, 2.2 inc, 240x320 piksel ekran, bas-konus, 3G, cift kamera, gps, ucus modu, kaliteli malzeme ve iscilik, bluetooth stereo kulaklik, 128 mb dahili hafiza, dokuman goruntuleyici gibi ozellikler yok..her 2 telin de farkli avantajlari var yani..

• k750i al bak keyfine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Kara -- 16 Nisan 2007; 10:58:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: opel_meriva_61

k750i al bak keyfine

burası yeri değil ama arıyorum bulamıyorum sende MİCHAEL JACKSON
    ın dans ettiği videolar var mı arıyorum arıyorum bulamıyorum bi türlü teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.