iyi günler 2 aydır k750i kullanmaktayım.Ne joyistikte nede tuslarda hiçbir problem yok.Denildiği gibi kasasının kalitesinin cok kötü olduguna inanmayın.Ben de ki gayet sağlam ve hiçbir tıkırtı yok.Ayrıca versiyon sorunum da olmadı.Benim versiyon biraz eski ama sağlam:)R1N0035.Bence x700 mü K750 mi dersen ikiside karsılastırılmayacak telefonlar.Öncelikle biri 2.0 mp diğeri 1.3.Hemde k750 neredeyse en iyi foto ceken telefon.Kısacası sunu söyleyeyim.K750i=mp3 calar+dijital foto makinası...
k750i sorunsuz tam 8 ay kullandım
hala kullanıyorum k750 i tavsiye ederim samsung aldığın zaman değiştirmek de çok zor.
Tabiki K750, Bende 2005'in Temmuzunda almıştım, 2006 Şubatta kardeşime verdim 15 gün dayanamadım tekrar yeni bir tane kendime aldım, K750'nin yokluğunda daha iyi anladım kıymetini..
Arkadaşım ben bu tel i daha piyasaya çıkmadan spottan aldıydım.Bi dünya para verdidim geçen sene garantisiz mala.Ama kuruşuna kadar helal olsun.En az 6 sefer betona düşürdüm kıyısı köşesi zedelendi,ama inan bana camında daha leke yok.Çok kaliteli.Dişleri yeni çıkan kardeşim dişlerini bu telle kaşıyarak yürüdü.Joystikinde felan hiç bir sorun yok.Çağrı süresi 90 saati aşmış durumda ve hala şarzı 5-6 gün gidiyor.Çekipte pc ye attığım resim ve kliplerden 2.5 gb lik bir arşivim var.Ben asla değiştirmeyi düşünmüyorum birde firmware ni update edersem kebap.Sony harika bir cihaz yapmış herkese tavsiye ederim ve bu aralar fiyatıda bayağı makul.Kaçırmayın derim.Not:Harici flashla zifiri karanlıkta çekilen enstantaneleri bir görseniz hayran kalırsınız.
2.el konusu çok gereksiz bir endişe bence.Bu teli alınca satmak istemiyceksiniz zaten...
k 750
d 600 d 820 p 850 al derim
p850-d600-k750-w800-w810-6280 şu sıralar oldukça başarılı ürünler ama k750 en ucuza her şeyi üst seviyelerde yapıyor video hariç video çok önemli dersen p850-d600-6280 i seç
ya madem bu kadar sorunsuz telefon neden bir çok kişide bu joystik prob çıktı yaw..? heralde kullanımdan kaynaklanıyor.. sorduğum bi telefoncu da samsung sorunsuzdur ,sony'de de sorun olup da rahatsız olan duymadım pek ,öyle büyük bi problem yaşayacagını zannetmiyorum,dedi..
quote:
Orjinalden alıntı: danga
ya madem bu kadar sorunsuz telefon neden bir çok kişide bu joystik prob çıktı yaw..? heralde kullanımdan kaynaklanıyor.. sorduğum bi telefoncu da samsung sorunsuzdur ,sony'de de sorun olup da rahatsız olan duymadım pek ,öyle büyük bi problem yaşayacagını zannetmiyorum,dedi..
kardeşim neticede o bir satıcı tabiki seni satmak istedği ürüne yönlendirecek. her k750i de joystic problemi diye bi şey olmuyorki. ben etrafımda bu telefonu kullanıpta bu problemi yaşayanı görmedim.kendi topic indede 3, 5 kişide oluyorsa bu normal sayılabilir. problemsiz bi tel yokki sonuçta.
bence k750. iyi bi telefondur kendileri.
şüphesiz k750i
alabiliosan w810 veya w800 k750i tawsie etmiyorum, ben sorun yaşamadım ama çok yaşayanı gördüm
kesinlike k750i
quote:
Orjinalden alıntı: strafer
maalesef 2. çok düşük gidiyor.samsung ve sony.
Bencede
quote:
Orjinalden alıntı: Xena_88
Arkadaşım ben bu tel i daha piyasaya çıkmadan spottan aldıydım.Bi dünya para verdidim geçen sene garantisiz mala.Ama kuruşuna kadar helal olsun.En az 6 sefer betona düşürdüm kıyısı köşesi zedelendi,ama inan bana camında daha leke yok.Çok kaliteli.Dişleri yeni çıkan kardeşim dişlerini bu telle kaşıyarak yürüdü.Joystikinde felan hiç bir sorun yok.Çağrı süresi 90 saati aşmış durumda ve hala şarzı 5-6 gün gidiyor.Çekipte pc ye attığım resim ve kliplerden 2.5 gb lik bir arşivim var.Ben asla değiştirmeyi düşünmüyorum birde firmware ni update edersem kebap.Sony harika bir cihaz yapmış herkese tavsiye ederim ve bu aralar fiyatıda bayağı makul.Kaçırmayın derim.Not:Harici flashla zifiri karanlıkta çekilen enstantaneleri bir görseniz hayran kalırsınız.
şiir gibi konuştun... içime birkez daha su serptin be kardeşim...
k750i
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme