Şimdi Ara

K750i ve kart fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ogguzko

pro duo ile duo arasındaki hız farkı nekadar bilen warmı ??????

OĞUZKARDEŞ KİMSE YOK GALİBA BENDEDE K750İ YOK KUSURA BAKMA YARDIMCI OLAMAYACAĞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalerg -- 28 Temmuz 2005, 22:46:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

pro duo ile duo arasındaki hız farkı nekadar bilen warmı ??????
  • Sağol kemalerg, telefon süper bir şey...
    Telefonu aldığım yerin adı ve adresi:
    Yüksel GSM, Necatibey Cad. No:12/C Sıhhiye/ANKARA
    Celltrade garanti belgesi var, celltrade hakkında bilgi almak isteyenlerhttp://www.celltrade.net/ adresine bakabilir.
    Sony Memory Stick Pro Duo 512 Mb kart ise
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=MSX-M512S
    adresinde 131 YTL.

-eternity5

• quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: utkansertkaya

1 gb 120 dolar.512 85 dolar.bu fiyatlar doğubankta.başkasını verdiği fiyatlara kanmayın arkadaşlar.unutmayın ki istanbulda doğunbank var.mutlaka bi tanıdıklar halledersiniz.ben sizi düşünüyorum.eskişerhir de yada ankara daki piyasaya güvenmeyin.Piyasa doğubank demektir.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=960&ProductID=bd45862#

Bu kart kesin çalışıyor mu eğer çalışıyorsa sipariş verecem...

SanDisk Gaming Memory Stick PRO Duo kartlar Sony PSP (Playstation Portable) ile uyumludur.

Hepsiburada dan gelen cevaba göre bu kartlar k750 ile uyumluymuş...

Arkadaşlar ''memory stick duo'' ve ''memory stick pro duo'' hem PSP ile hemde K750i ile uyumludur..Bu 2 kart arasındali tek fark ise birinin ''pro'' adaptörüyle beraber satılmasıdır..''Pro'' adaptörüyle satılan duolar adaptöre takılınca ''memory stick pro'' uyumlu cihazla takılabilmektedir..

• Ama gaming pro duo diyor...

Bu gamingte ne oluyor onda kafam karışıyor yoksa çoktan sipariş verecem....
  • Jankat????
  • hoijdonk hepsiburda da yazıo o psp e uyumlu oldugunu anlatmak içinmiş yani psp ye uyuyomuş bi bak derim açıklaması war orda
  • Ya arkadaşlar sölediğim gibi bütün duo uyumlu cihazlara olur o kart..Gaming diye geçmesinin sebebi bu aralar PSP satışlarının artmasıyla ''Memory Stick Duo'' ların büyük kısmının PSP sahipleri tarafından satın alınması sonucu SANDISK firmasının satış stratejisidir..Böylece PSP için hafıza kartı alan kişinin aklında soru işareti kalmıyo çünkü adamlar başta sölüyo''gaming'' diye..
  • Onu gördümde psp uyumlu ama k750'yeed uyabilir...

Hepsiburada uyar dedi se türkiyeye mail attım bakalım ne cevap gelecek...
  • Ayrıca SANDISK Memory Stick Duo alırken SONY olmadığı için çekinmeyin;çünkü SONY'den hız olarak yaklaşık 3 kat hızlı..Bu olay sitelerde testlerle gösterilmişti..Benim gözlemlerim de bu yönde..Mesela bende PSP'me aldığım SANDISK 512mb memory stick duo vardı..1gb'lık almak için sattım ve şu anda 32mb orjinal SONY olanı kullanıyorum(kutusundan çıkanı)..Ve oyun save ederken ve PSP'ye dosya atarken hızının SANDISK'ten daha yavaş olduğunu gözlemledim..Kısacası çekinmeden SANDISK alın..Adamlar güzel yapmış(boynuz kulağı geçmiş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 29 Temmuz 2005, 2:03:58 >
  • Ya ben zaten markasına bakmıyorum...

Şu kart k750 ye uyguduğunu kullanan birisi söylesin anında sipariş verecem...
  • quote:

Onu gördümde psp uyumlu ama k750'yeed uyabilir...

Hepsiburada uyar dedi se türkiyeye mail attım bakalım ne cevap gelecek...

Se türkiyeden gelen cevaba göre uygundur diye belirtmişler...

Linki yolllamıştım... Sipariş vericem...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.