Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
360.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr0range
    tel k790i galiba bi yanlış yaptım cid49 olanları indirdim misc fileada 52 için olanı koydum tel açılıyo ama kullaılmıyo servise başvurun falan diyo napcam düzelmezmi?:S

Custom dosyasını yeniden atın düzelir.

• İyi günler k810 i ye walkman 3.0 atma imkanımız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everseco
    İyi günler k810 i ye walkman 3.0 atma imkanımız varmı ?

Böyle birşey ile karşılasmadım
  • Arkadaşlar k790'da avea mesaj gönderememe sorunu yaşıyorum. Bilgisi olan var mı? Mesaj outbox'da kalıyor, gitmiyor. Outboxtan da silemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScalaEmre
    Arkadaşlar k790'da avea mesaj gönderememe sorunu yaşıyorum. Bilgisi olan var mı? Mesaj outbox'da kalıyor, gitmiyor. Outboxtan da silemiyorum.

Yazılımı yeniden atın kesin çözüm ayrıca mesaj ayarlarınizi kontrol edin.
  • iyi günler. bana k790i yazılım sorunu için yardım etmenizi istiyorum. soruna geleyim. benim k790i mde yazılım sorunu var galiba. ancak ben ne kadar uğraştıysam düzeltemedim. telefonu açmaya çalışırken kızılötsindeki kırmızı ışık yanıp sönüyor ve telefon açılmıyor. 1.sayfadaki yazılanları ne kadar yapmayı denediysemde hep aynı sorunu yaşadım.

''CSloader refused to start GDFS services,error is:29
    failed, that is fatal''

Setool bize bu sorunu verdi sürekli. kamera kapagını açtıgımda lensin kapagı kapalıydı. Sizce ne yapmalıyız bir öneriniz varmı? şimdiden teşekkür ederim .
  • arkadaşlar k810 cid53 telefon var . bunun türkçe dil paketini nerde bulurum .
  • Yazılım yüklerken Telefon kablosunu çıkarttım, şuan telefon açılmıyor ve bilgisayara bağlayınca da görmüyor yazılım da yüklenmiyor.
    Ne yapabilirim acaba ?
  • kabloyu çekmeden önce de sanırım konuda verilen main dosyasını atıyordum bypassı seçtim yükledi sonra ready işlemini yaptım bitti. Açmayı denedim telefon açılmadı sonra tekrar taktım bilgisayara tekrar yüklemeye başladığında hemen çıkarttım kabloyu artık bilgisayar da tanımıyor programda görmüyor telefonda açılmıyor. Ne yapabilirim acaba ?
  • Şu an telefonumu ister C ye basılı ister basmadan bilgisayara taktığımda hiç bir donanım takıldı uyarısı alamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin..
  • gg setup programını kur sonra Cye bas
  • merhaba dostlar böylesine detaylı içerikli bilgiler verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler..bende k790i kullanıcısıyım ve incelediğim konular doğrultusunda R8BF003 yazılımını yükledim setool ve usb driver olaylarını hallettim ancak READY yazısı aktif olmuyor main dosyasını da indirdim add ile yapıyorum her şekilde denedim ama hiçbir eklemeyi yapamadım basit bir şekilde hangi seçeneklerle ve bu READY nin neden aktif olmadığı kısacası karşılaştığım sorun ve çözüme dair bana yardımcı olursanız çok memnun olurum...ilginiz için şimdiden teşekkürler...
  • K810i ile donanımhaber, sahibinden.com vb sitelere (cepten nete ) girmek için rss kısayolları mı kullanmak gerekir? Bu kısayolları buradan paylaşırsanız sevinirim zira çoğu zaman giremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

K810i ile donanımhaber, sahibinden.com vb sitelere (cepten nete ) girmek için rss kısayolları mı kullanmak gerekir? Bu kısayolları buradan paylaşırsanız sevinirim zira çoğu zaman giremiyorum.

Nete girmek için opera tarayıcısını kullan rss lerle uğraşmana gerek yok
  • K810i icin opera taray?c?s?n? temin ettim ama bu tel. Ile net isi olmuyor gibi
    :-S
    Piyasada cok fazla msn programi var. Hangisini onerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 19 Ağustos 2011; 23:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orijinalden alıntı: someone74

K810i ile donanımhaber, sahibinden.com vb sitelere (cepten nete ) girmek için rss kısayolları mı kullanmak gerekir? Bu kısayolları buradan paylaşırsanız sevinirim zira çoğu zaman giremiyorum.

Nete girmek için opera tarayıcısını kullan rss lerle uğraşmana gerek yok

Elimde birtane var şu ilk sayfadakileri bir ara zaman bulursam deniyeceğim. Eline koluna sağlık süper bir başlık olmuş.

• Arkadaşlar K790i'ye Far Managerle patch atmaya çalışıyorum resimdekki hata çıkıyor . alt+f1 yapıyorum db2020'yi seçiyorum . DCU-60 yapıyorum hızıda seçiyorum just a ... seçiyorum . Telefonu bağlıyorum . Sonra bflasha basıyorum ekranda bu hata çıkıyor . Sorun ne olabilir ? 2 gündür kafayı yedim yapmak için ama yapamadım .

Telefon yazılımı R8BA003 CİD 52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcan007 -- 24 Ağustos 2011; 4:31:20 >
  • serhatcan007

cıd 52 ise setol ile atmayı dene o daha basit far ile atabilmen için quıck acces patchini atmak gerekli
  • Hocam skin patchleri atacağım setoolla olmuyor . Bide qa patchini far manager ile atacağım işlemleri yaparken o hatayı alıyorum .
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.