Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
9
Favori
360.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ghostweb

cam driver aşırı derecede etkiliyor diyebilirim eski çektiğim resimler ile camdriver ile çektiğim resimler arasında dağlar kadar fark gördüm diyebilirim abarttığımı düşünenler olabilir ama gerçekten çok farkediyor..

,

ben seninle aynı görüşte degilim kaliteye etki edebiliyor ama bi yandan verim verirken bir yandan dez avantaj olabiliyor bence...

daglar kadar farkı anlatıcak 1 orj driver ile 2 si kullandıgın drv ile resim eklermisin gerçekten daglar kadar farkı görebilicegimiz
  • ne gibi bir dezavataj veriyo mesela?????? bence bayağı etkiliyo camdriverler bencesi yok etkiliyo.. eskisinde bulanık ve beyazlık sorunu varken yenisinde yok daha ne olsun ki? sonraki günlerde bi karşılaştırma yaparım belki..
  • RENKLER CANLANDIRILMAYA CALISILIRKEN GÜN IŞINDA BİLE NOİSE OLAN FOTOGRAFLAR GİBİ
  • inan hiç rastlamadım gündüz fotolarında noiseye o kadar camdriver denedim.. başarabilen varsa helal olsun veya örnek foto koyabilirmisin???
  • valla k790 için degilde k750 için koyabilirim oradan antipatim var

w800 yüklü k750 kriomag21.91 vivd

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

bu yüzden antipatim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 20 Ocak 2008; 13:57:06 >
  • k750 i zaten full noise ona bişey diyemem. ben k750 1,5 yıl kullandım noise canawarı... ben k790i den bahsettim. acaip farkediyo bunu herkes söylüyo tek ben değilyani yanlış anlama seçim senin
  • haklısın valla k750 full noise bencede

bi ara k790 da denerim
  • farukkk
    Şimdi ben SEUS ile güncelleme yaptım. Firmware R8BA024 oldu. Ama diğer konuda arkadaşın dediği gibi menüler İngilizce oldu. Sen ona cevap vermişsin falanca dosyaları bul indir telefona yükle diye.

Şimdi ben bu dosyaları buldum
    K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.rar // Main dosyası
    K810_R8BA024_FS_C_ASIA_RED52.rar // FS dosyası
    K810_CDA102568_7_R8A_GENERIC_C_ASIA.rar // Custom dosyası

kurmak gereken 3 dosya bunlar mı?

Yalnız birşey dikkatimi çekti Phone-XS++ indirdim. Onunla CID numarımı ve telefon hakkındaki bazı bilgileri öğrendim. Şöyle diyor
    23:24:37| Platform: DB2020
    23:24:37| OTP CID: 51
    23:24:37| EROM CID: 52
    23:24:37| EROM Color: Red
    23:24:37| Phone ID: K810
    23:24:37| Region: C_ASIA
    23:24:37| CDA: CDA102779/69 R1A
    23:24:37| Firmware Version: R8BA024
    23:24:37| EROM: R3A022

Dikkat edersen Custom için " CDA: CDA102779/69 R1A " demiş. Oysa senin verdiğin sitede bulabildiğim tek Custom dosyası " CDA102568_7_R8A " bu çok önemli mi? Ha bir de yine internetten R6BC00 firmware için Main ve FS dosyalarını da indirdim. Peki bu eski firmware için Custom dosyası elinde var mı? Varsa buraya gönderebilir misin?

• quote:

Orjinalden alıntı: ZekininYeri

farukkk
    Şimdi ben SEUS ile güncelleme yaptım. Firmware R8BA024 oldu. Ama diğer konuda arkadaşın dediği gibi menüler İngilizce oldu. Sen ona cevap vermişsin falanca dosyaları bul indir telefona yükle diye.

Şimdi ben bu dosyaları buldum
    K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.rar // Main dosyası
    K810_R8BA024_FS_C_ASIA_RED52.rar // FS dosyası
    K810_CDA102568_7_R8A_GENERIC_C_ASIA.rar // Custom dosyası

kurmak gereken 3 dosya bunlar mı?

Yalnız birşey dikkatimi çekti Phone-XS++ indirdim. Onunla CID numarımı ve telefon hakkındaki bazı bilgileri öğrendim. Şöyle diyor
    23:24:37| Platform: DB2020
    23:24:37| OTP CID: 51
    23:24:37| EROM CID: 52
    23:24:37| EROM Color: Red
    23:24:37| Phone ID: K810
    23:24:37| Region: C_ASIA
    23:24:37| CDA: CDA102779/69 R1A
    23:24:37| Firmware Version: R8BA024
    23:24:37| EROM: R3A022

Dikkat edersen Custom için " CDA: CDA102779/69 R1A " demiş. Oysa senin verdiğin sitede bulabildiğim tek Custom dosyası " CDA102568_7_R8A " bu çok önemli mi? Ha bir de yine internetten R6BC00 firmware için Main ve FS dosyalarını da indirdim. Peki bu eski firmware için Custom dosyası elinde var mı? Varsa buraya gönderebilir misin?

Verilen 3 dosyayı yükleyeceksin. CDA numarası sorun teşkil etmez.

• evtt 3 dosyayı yukle setool ile işlemi yap bence

çünkü xs++ da 30 sn kuralı bilmem ne var en iyisi setool 1, sayfada var kullanımı

cıd 52 tr sürümü içeren tum versyonları kurabilirsin custon la versyon arasında bi baglantı yok herhangi bir customu yazabilirsin
  • arkadaşların dediklerine katılıyorum

Yazdığın 3 dosya doğru ilk sayfadaki setolle ile anlattığım sekilde yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Ocak 2008; 9:31:26 >
  • Teşekkür arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım Türkçe menü tekrardan geldi.

- Yalnız birşeyi merak ettim anlatım sırasında bir Setool 1.08 var bir de 1.11 var. 1.08 ile firmware update anlatılmış, 1.11 ile patch yükleme anlatılmış. Sonuçta Setool'un son versiyonuyla 1.11 ile firmware upgrade yapılamıyor mu? Mesela 1.11 de patch yüklerken bypass sekmesini işaretleyin diyor. Oysa o menüler 1.08 de gelmiyor ve firmware yüklerken direkt flash diyoruz. Şimdi 1.11 ile firmware yüklerken yine bypass sekmesini işaretlemeden direkt flash'a mı tıklayacağız yoksa işaretleyip mi flash diyeceğiz? Farklı versiyonlarla farklı işler anlatırken biraz kafam karıştı açıkcası.

- Bir de topsoy.com'dan biri benim için K810i_CDA102779_69_R1A_Generic_Trade_TR_Turkey dosyasını indirip gonderebilir mi çok memnun olurum. Üye oldum ama 20 mesaj ve 2 ay beklemem gerekecek sırf o dosya için! Yedeğimde dursun istiyorum o dosyada.

farukkk
    - 3 tane de önemli driver var. Ekran, kamera ve ses için. Bu sürücülerin orijinal sürücülere göre avantaj ve varsa görebildiğin dezavantajları nelerdir anlatırsan güzel olur.

- Son soru k810i de dahili hafıza ne kadar 64 MB değil mi? ve sizde şuan ne kadar görünüyor ya da şöyle sorayım telefon sıfırken ne kadar görüyordunuz hatırlayanınız var mı?

• Sitede 64mb olarak belirtilmiş ama normalde 70mb telefon belleği bulunuyor. Dosyaları silersen 85mb'a kadar çıkabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZekininYeri

Teşekkür arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım Türkçe menü tekrardan geldi.

- Yalnız birşeyi merak ettim anlatım sırasında bir Setool 1.08 var bir de 1.11 var. 1.08 ile firmware update anlatılmış, 1.11 ile patch yükleme anlatılmış. Sonuçta Setool'un son versiyonuyla 1.11 ile firmware upgrade yapılamıyor mu? Mesela 1.11 de patch yüklerken bypass sekmesini işaretleyin diyor. Oysa o menüler 1.08 de gelmiyor ve firmware yüklerken direkt flash diyoruz. Şimdi 1.11 ile firmware yüklerken yine bypass sekmesini işaretlemeden direkt flash'a mı tıklayacağız yoksa işaretleyip mi flash diyeceğiz? Farklı versiyonlarla farklı işler anlatırken biraz kafam karıştı açıkcası.

- Bir de topsoy.com'dan biri benim için K810i_CDA102779_69_R1A_Generic_Trade_TR_Turkey dosyasını indirip gonderebilir mi çok memnun olurum. Üye oldum ama 20 mesaj ve 2 ay beklemem gerekecek sırf o dosya için! Yedeğimde dursun istiyorum o dosyada.

farukkk
    - 3 tane de önemli driver var. Ekran, kamera ve ses için. Bu sürücülerin orijinal sürücülere göre avantaj ve varsa görebildiğin dezavantajları nelerdir anlatırsan güzel olur.

- Son soru k810i de dahili hafıza ne kadar 64 MB değil mi? ve sizde şuan ne kadar görünüyor ya da şöyle sorayım telefon sıfırken ne kadar görüyordunuz hatırlayanınız var mı?

1 SETOL EN SON VERSİYONU İLE HERŞEYİ ATABİLİYORSUN bypassI SADECE PATCH ATARKEN İŞARETLİYORSUN BU VERSİYONUNU BÜTÜN İŞLEMLERDE KULLANABİLİRSİN
    2 ÜÇ DRİVERİN HEPSİNİ YÜKLE ARTILARINI SEN GÖR KESİNLİKLEYÜKLE İLK SAYFANIN HEPSİNİ YÜKLE DERİM
    3 TOP SONYYE ÜYE DEĞİLİM

2

• setoolla dosya yüklemeyi telefonu kapatmadan yapsak birşey olur mu telefonu açıp kapatmaktan sıkıldım
  • arkadaşım yukleme k için verdiğin programların linkleri değişik bir siteye yönlendiriyor yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

setoolla dosya yüklemeyi telefonu kapatmadan yapsak birşey olur mu telefonu açıp kapatmaktan sıkıldım

OLUR DENEDE BİR GÖR

YAPMAK ZORUNDASIN

quote:

Son 10 mesaj - geriye doğru kronolojik sırada
    assault79 Tarih 21 Ocak 2008; 19:55:47
    arkadaşım yukleme k için verdiğin programların linkleri değişik bir siteye yönlendiriyor yardımcı olursan sevinirim

İLK SAYFADKİ LİNKLERDEN YÜKLEME YAPABİLMEK İÇİN ARADAKİ - CİGİYİ KALDIR YÜKLEME BAŞALAR

• abi cigide ne oluyor söylersen memnun olurum saygılar
  • abi anladım teşekkürler sagolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

1 SETOL EN SON VERSİYONU İLE HERŞEYİ ATABİLİYORSUN bypassI SADECE PATCH ATARKEN İŞARETLİYORSUN BU VERSİYONUNU BÜTÜN İŞLEMLERDE KULLANABİLİRSİN
    2 ÜÇ DRİVERİN HEPSİNİ YÜKLE ARTILARINI SEN GÖR KESİNLİKLEYÜKLE İLK SAYFANIN HEPSİNİ YÜKLE DERİM
    3 TOP SONYYE ÜYE DEĞİLİM

2
    Selam telefonu alırken hatırlarsın seninle konuşuyordum. Daha yeni olduğum için sürücüleri güncellesem aradaki farkı anlayacağımı pek zannetmem çünkü henüz mevcut olanları yeni yeni algılama safhasındayım. o yüzden kısaca bir deneyimlerini paylaşırmısın demiştim.

Üye değilsen ne yapalım canın sağolsun :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.