Ya W810i, k790i ve U600 kadar incelediğim tel yok piyasada.. Çektikleri resimleri bol bol karşılaştırdım.. U600 K790 nın sadece gece çekimleri farklı.. U600 ün gündüz çekimleri daha bile iyi diyebilirim.. Ancak piaysaya o kadar çok ürün girdi ki kalakaldım.. K810 aklımı almaya yetti..
k810 iyi güzel de o tuş takımı ne öyle
Fark da burda işte.. Tel herkese hitap etmiyor.. Hobi olarak dj set kullanan biri olarak beni ilk çeken kısmı tuş takımı oldu mesela..
550 ytl ye U600 alabiliyorsan,bir gun bulusup beraber gidelim birtanede bana aliriz :)
paralel ithalat olarak u600 fiyatı 660 lira olarak görünüyor.babam muhasebe işleriyle meşgul olduğundan alcağımız yer müşterisi olduğu için uygun fiyata alınabilir.
Aralarında teknik açıdan en iyisi Nokia N73'tür Tasarıma önem veriyorsan U600'ü tercih etmelisin.
gerçekten üçüde çok iyi telefonlar. ama gerçekte senin neye önem verdigini bilmek gerek. kısaca özetlersem:
foto ya önem veriyorsan k790 (n73 te dahil) çok daha öndedir.
inkar edilemezki symbian hafıza doldukça yavaşlıyor çekilmez bir hal alıyor. java platformunda böyle bir sorun yok,çok daha seri ve hızlı bir şekilde kullanılabiliyor.
video ya önem veriyorsan n73 derim.
bir bilgi daha k790 ın kamera kapagı kimileri tarafından soru ediliyor ki -bencede sorun- rahatsız edebiliyor. n73 ün kamera kapagı çok daha zekice dizayn edilmiş ama görünüş olarak k790 daha çok kamereya benziyor
bunlar dışında bekleme süresi olarakda k790 biraz önde diyebilirim.
aklıma gelenler bunlar umarım fikir verebilmişimdir. hepinize kolay gelsin
symbian gerekliyse n73, yoksa k790i al.
OZELLIKLERE BAKARSAN N73 ICLERINDE EN IYI VE SORUN CIKARMICAK OLANIDIR. AMA NOKIA TELEFONLAR BIRAZ KALAS GIBI OLDUGUNDAN BEN TERCIH ETMEM. BENDE U 600 ALMAYI DUSUNUYORUM N73,LG SHINE, U 600 ARASINDA KALMISTIM. SANADA TAVSIYEM U 600 DIZAYN OLARAKDA,TEKNIK ACIDANDA SUAN EN IYI TELEFONLAR ARASINDA.
U600 ü isteyen arkadaşlara 620 ytl ye getirebilirim.. Adınıza faturalı olarak.. İlgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilirler..
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
U600 ü isteyen arkadaşlara 620 ytl ye getirebilirim.. Adınıza faturalı olarak.. İlgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilirler..
ticarete dökmeye başlamışsın işi
quote:
Orjinalden alıntı: Business
quote:
ticarete dökmeye başlamışsın işi
Walla nasip mi diyeyim bilmiyorum.. Artık istediğim teli satma şansına kavuştum darısı sizin başınıza..
Fotoğraf kalitesi en iyisi N73 ve K790i'dir. (Bence N73)
Video kalitesi olarak aralarında en iyisi D900'dür.
Hoparlör ses çıkışı ve kulaklık sesi olarak aralarında en iyisi N73'tür
Ekran kalitesi olarak yine N73'tür : : :
quote:
Orjinalden alıntı: Nokia-fun
Ekran kalitesi olarak yine N73'tür
Merak ettim de sen hiç U600 ile bir video çektin mi?? Sadece meraktan soruyorum..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Nokia-fun
Ekran kalitesi olarak yine N73'tür
Merak ettim de sen hiç U600 ile bir video çektin mi?? Sadece meraktan soruyorum..
Samsung U600 video kayıt kalitesi açısından bir parça daha başarılıdır. Lütfen araştırma yaparak mesaj yazalım.
n73 al.
n73 ile k790 bi de 5110 arasında kararsız kaldım(3 aydır) bi yön verin lütfen.tüm yorumlarınıza saygılıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme