Bildirim
K790i için GPS-NAVİGASYON
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gps alıcısı olmadan nasıl olcakki? -
Hiç bir fikrim yok. Bu konuda bilgi sahibi değilim. O yüzden de forumdan yardım almak istedim. Böyle bir şey mümkün mü? -
Gpsli kulaklıklar var orjinal -
quote:
Orijinalden alıntı: ACİDBURN45
Gpsli kulaklıklar var orjinal
Bunu düşünmemiştim bak. Gmaps i de kurarsan telefonuna işini görür sanırım. Yalnız o kulaklığı bulmak pek kolay degil. -
gprs servisi ile google maps kullanabilirsiniz yerinizi küçük hatalarla bulabiliyor. -
Google Maps'i telefonum desteklemiyormuş. Başka çözüm önerisi olan var mı? Telefon dışında başka uygun fiyatlı bir cihaz da olabilir. -
Nasıl desteklemez ?? Aynı telefonu ben kullanıyorum ve aralıksız 1 ay boyunca google maps ile gps deneyimi yaşamıştım. -
Wap'tan Google Maps'in sayfasına gittim. Orada programı yüklemeye çalıştığımda google maps desteklemiyor yazdı telefonun ekranında. Acaba ben mi bir şeyleri yanlış yaptım bilemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X