Şimdi Ara

K790i kurtarılabilir durumda mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam hiç bir şey yokken telefonu kapatmadan masanın üzerine bıraktım. Sabah kalkıp sesini açmak istediğimde sadece hafiften arka fon görünüyordu.
    Yazılar, ikonlar vs görünmüyordu kapatıp açtım pili çıkardım değişmedi.

Wotanservera girip wotanclient. işe yarar diye okumuştum kurdum ama sonunda hata verdi o da işe yaramadı fakat. Telefon açılışında yazılar okunabilir oldu telefon açılmasına açılıyor 'Yapılandırma hatası şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun' yazıyor bir şey yapamıyorum.
    Hiç bir bilgim olmadığı için yüklemeye çalıştım ama sonradan cid2 cid3 konularını gördüm acaba düzeltebilir miyim ? Ne yapmak gerekli konuları aradım ama tam anlayamadım.

Sonra düzeltirim diye.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20298081/mpage_1/key_/tm.htm
    Buradaki yönetmi denedim ama sanırım bendeki cid53 olduğu için işe yaramadı (telefonu ilk taktığımda da cid53tü).
    Bu halde iken yazılımla kurtarabilir miyim ?
    ne yapmam gerekir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şu an 'Yapılandırma hatası şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun' yazıyor bir şey yapamıyorum.

• yapılandırma hatası sorunu custom dosyasının atılmamasında oluşur.Ama siz custom dosyasını atmışsınız gözüküyor yüksek ihtimal attığınız main ve custom dosyaları cid52 için sizin telefonunuz ise cid 53.siz cid 53 için dosyaları bulup aynı işlemleri yaparsanız sorun ortadan kalkacaktır.Ama bu kadar uğraşacağınıza SEUS ile telefonu güncellemek daha basit bir işlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

yapılandırma hatası sorunu custom dosyasının atılmamasında oluşur.Ama siz custom dosyasını atmışsınız gözüküyor yüksek ihtimal attığınız main ve custom dosyaları cid52 için sizin telefonunuz ise cid 53.siz cid 53 için dosyaları bulup aynı işlemleri yaparsanız sorun ortadan kalkacaktır.Ama bu kadar uğraşacağınıza SEUS ile telefonu güncellemek daha basit bir işlem.

Konularda cid53 bulamadım. Update service ile ilgili telefonun kutusunu arıyorum sabahtan beri sitesinde de k790i görünmor link bilen var mı?
    Şimdi de seus programında K790 yok.
    770 800 810 var
    ne garip iştir.
    k810 seçince de yazılım güncel diyor.
    Cid 53 dosyalarını aradım bulamadım bulan olur ve yazarsa sevinirim. Ya da başka bir yol varsa.

Saatlerce uğraşmama değdi :)

http://forum.donanimhaber.com/m_26292932/mpage_1/key_/tm.htm

jd far ile yeniden yazılım yükleme ile yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveshow -- 27 Ocak 2012; 17:41:54 >

• geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun :)
  • Teşekkürler.
    Bir daha cid53 ile ilgili arama yapan olursa jd far ile yeniden yazılım yüklesin belki biri ararken denk gelir :)
  • Telefonda her şey normaldi ama internete girmeyi deneyince

the request is not understood
    technical description 400 bad request - check ur spelling in the requested URL

hatası veriyor daha önce 0.facebook ya da normal sayfalara girebiliyordum.
    aveadan otomatik gprs wap ayarı yollatıp denedim olmadı
    elle ayar yaptım olmadı

telefonda yazılımı doğru attım hiç bir şeyde de sorun yok / net dışında.
    hata falan da vermedi.
    başka neden olabilir ?
    en son aveayı arayacağım ama telefonla ilgili bir sorun mu diye merak ettim.
    ..
    tam gözümü karartıp neo ya da en kötü ihtimal neo v alacakken kendiliğinden düzeldi internet :)
    facebook uygulamasını indirdim kurdum sorun yok.
    ama lazım artık bir neo:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveshow -- 9 Şubat 2012; 15:27:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kurtarılabilir mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.