Şimdi Ara

k810 beyaz ekran sorunu . yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar k810 telefonuma yazılımı yükledim ,tel açılıyor ama beyaz ekran çıkıyor öylece kalıyor , telefon o haldeyken arama yapabiliyor karşı tarftan gelen aramayı cevaplayabiliyorum ,fakat ekran beyaz olarak kalıyor . sorun ekrandamı yoksa anakartında mı acaba , birde şöyle bir durum oluyor telefonun bataryasını çıkarıp 1 gün öyle bekletip tekrar takıp çalıştırdığımda telefon açılıyor ekran normale dönüyor , sonra telefonu kapatıp açmaya kalktığımda ekran tekrar beyaz oluyor . ne yapmam lazım çözemedim , bu konuda fikri olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• bi daha yazılım at. düzelmezse ekran bozulmustur. ekran deiştirsende düzelmezse hiç ugrasma o telefonla parca niyetine sat.
  • ilgin için teşekkürler . dediğin gibi yaparım ama ekran bozuk olsa ekrana hiç ışık gelmemsi lazım . benim korkum anakarttan ,acaba anakart bozulmuş olabilirmi . ona göre boşuna ekran almayım .
  • benim 2 tane k750 min basına geldi bu. birinde beyaz ekran ama tel arama falan yapamiyordu. digerinde ise yine beyaz ekran ama arama falan yapabiliyordu. ikisinede birsürü ekran denedim calismadi bir türlü. sorca parca niyetine sattım. tanıdık telefoncu falan bulursan ekranı deneyeyim bi de. denersin calisirsa alirsin
  • eyvallah sağolasın . dediğin gibi yaparım artık . başka çare kalmadı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

eyvallah sağolasın . dediğin gibi yaparım artık . başka çare kalmadı .

yazılım attın mı düzelmesi için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: samet6630

eyvallah sağolasın . dediğin gibi yaparım artık . başka çare kalmadı .

yazılım attın mı düzelmesi için ?

evet attım herşeyi yaptım ama olmadı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.