Şimdi Ara

k850i ekran gelmemesi yardım ltfenn...:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon acılıyo tuş ışıkları yanıyo ekran gelmiyo sonra on saniye sonra tekrar tuş ışıkları yanıyo lütfen yardım edin arkdaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: emres5

telefon acılıyo tuş ışıkları yanıyo ekran gelmiyo sonra on saniye sonra tekrar tuş ışıkları yanıyo lütfen yardım edin arkdaslar

Telefon hiç darbe gördü mü? Yere düştü mü vs?
    Eğer olmadıysa böyle birşey büyük ihtimal yazılımla alakalıdır. Tekrardan yazılım atmanız düzeltecektir durumu.
  • Bende böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Yazılımını güncellemeniz gerekiyor..
  • evet yere düştü sonra baktım öyle oldu yazılımı güncelleştircem ama telefonunuz için yeni bi güncelleştirme yok diyo ve devamı gelmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres5 -- 26 Ocak 2010; 19:28:09 >
  • A2 Programıyla fs main custom atmayı dene.
    Eğer atıp ta yine gelmiyorsa ekran;
    Entegresi uçmuştur darbeden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİRENOM

A2 Programıyla fs main custom atmayı dene.
    Eğer atıp ta yine gelmiyorsa ekran;
    Entegresi uçmuştur darbeden...

custom main ve fs yi ben a2 uploaderden bulamadım nerelerden giriliyo
  • aşağıya @tolyo isimli arkadaşın deposunun linkini koydum oradan götürebilirsin

MAİN olarak k850 sonu 035 red olanı indir
    FS olarak K850 SONU 035 C-asia olanı indir
    ve birde k850 customu indir.

A2 uploaderi aç add yazan yere tıkla önce main sonra fs yi ekle oraya. Sonra flash a bas
    telefonu c ye basılı tutarak bağla bilirsin o kadarını...
    2 tur blok attıktan sonra elapsed yazar biter shutdown a basarak çıkar telini
    bazıları customu da atıyor o anda da ben sonradan atıyorum
    Telini uploadere bağla tpa/preset/custom bölümüne indirdiğin custom dosyaları at ve shutdown a basarak çıkar telini.

Tuş ışıkları yanıp sönüp te ekran yine gelmez ise. O zaman darbeden ekranın entegresi göçmüş demektir.
    Onu da servis yada güvenebileceğin bir telefoncu parayla yapar

http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 29 Ocak 2010; 18:30:32 >

• DİRENOM kardeşim Allah senden razı olsun yardım etmeye calıstın bana ama malesef olmadı yine ısıklar yanıp yanıp kapandı yine de cok sağol yardım etmeye calıstığın için
  • Önemli değil benim için. Geçmiş olsun...
  • A2 uploaderi bende yok nerden indirebilirim acaba bendede aynısı var ışıklar yanıyo ekran gelmiyor ben telefonu düşürmedim yardıncı olursanız sevinirim tşk
  • bu sorun için yazilimla fazla ugraşmayin.
    genel olarak entegre ile alakasi var.çogu durumda lcd degişimi bile kar etmiyor.
  • Bu sorun yazılımla alakalı. Donanımla değil.
    K850i de baya olan bir sorun. Bazı k850i kullanıcıları bu sorunu bu sorunu hiç yaşamazken (örneğin ben) bazıları ayda bir falan yaşıyor. Brod hatasıdır bu. Google da k850i brod diye aratırsanız bazı kişilerin bu sorunun altından nasıl kalktığını okuyabilirsiniz. En tehlikeli brod hatası a2uploader ın bile telefonu görmediği hatadır. Bu durumlarda omnius programı telefonu kurtarabiliyordu ama ücretli oldu ne yazık ki. Ben telefonunuza önce 037 li sürümü yüklenenizi telefonu açıp bir püf beklemenizi hemen ardından 035 li sürüme geri geçmenizi önereceğim..
    Genele tavsiyem ise şudur ki telefonda modlama yapmıyor olsanız bile arada bir telefona yazılım atıp sıfırlayın. Telefonun şarjının sonuna kadar bitmesine izin vermeyin hiç bir zaman.
    Bir de tele patch atarken her zaman yepyeni sıfır halde bir phoneapp dosyası kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 17 Eylül 2010; 5:04:52 >
  • valla dediginiz gibi arattim ancak kesin sonuç veren bi yer bulamadim.
    037 li sürüm ile de flashladim.
    ancak daha sonra sony ericsson servis kitapçigini buldugumda ekranin başlangiçta 15 volt ile beslenmesi gerektigini eger başlangiçta 15 volt vermiyorsa o işten sorumlu olan entegrenin degişmesi gerektigini gördüm.
  • banada öyle olmuştu omnius ile krtarmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

banada öyle olmuştu omnius ile krtarmıştım

omnius ile ne yaptinizda kurtuldu.
    yani ben artik servis şemasindan anakart ölçümlerinden baktim vede buna v4200 isimli bi çipin neden oldugunu gördüm.
    ancak herkes yazilim diyor.
  • ormal yazılım attım omnius ile yazılım atarken box devreye giriyor omniusta oto. onarıyor
  • telefonla ilgili baya bi araştirmadan sonra sorunu buldum.tamiri için ancak parça gerektigi için parça sıkıntısı yaşiyorum.
    ekran işigi giden telefon eger yazilim atmadan sonra düzelmediyse daha da düzelmiyor.
    cihazin orjinal şemasini buldum vede ölçüm noktalarindan gerekli ölçümleri yaptim.
    k850i lerde genel sorun ekran ledlerini besleyen mosfetin arizalanmasi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.