Şimdi Ara

K850i LG KF750 Foto Karşılaştırması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
7.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

quote:

Fotoğraf kaliteleri için para yatırmak son derece gereksiz zaten. N82 gibi gelişmiş bir modele lafım yok, Nokia'nın sunduğu tüm özellikler mevcut ancak sadece fotoğraf için, K850i yahut emsali bir cihaz tavsiye etmem. Gerçekten de fotoğraf kalitesi aranıyorsa fotoğraf makineleri tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Katze güzel söylüyosun o kadarını bende düşünüyorumda fotoğraf makinesini 7/24 yanında taşıyabiliyormusun yok ama cep tel her an yanında

Evet, burada bir de taşınabilirlik söz konusu.

Ne tesadüfdürki foto + cep tel ihtiyacım aynı anda doğdu birde yaşamın içinde herşeyle karşılaşabiliyoruz bunları diğer insanlarla paylaşmakta ayrı bi zevk benim için...bazen herşeyde bir anlık heves oluyor oda ayrı bi konu

• quote:

Orjinalden alıntı: sariyeron

LG gerçekten şık ve kaliteli bir cihaz havası uyandırıyor, özelliklerinin yanısıra dizaynı ile parasını haketmeye çalışıyor bence. Yine de 800 lira çok fazla tabi

fiyatının bencede fazla olması talebi etkileyen bir unsur, ama genelde lg ninde son zamanlarda böyle bir politikası var herhalde kaliteli yaptım bunu hakediyor mesajı vermeye çalışıyorlar, bir bildikleri vardır herhalde...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fotoğraf kaliteleri için para yatırmak son derece gereksiz zaten. N82 gibi gelişmiş bir modele lafım yok, Nokia'nın sunduğu tüm özellikler mevcut ancak sadece fotoğraf için, K850i yahut emsali bir cihaz tavsiye etmem. Gerçekten de fotoğraf kalitesi aranıyorsa fotoğraf makineleri tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Katze güzel söylüyosun o kadarını bende düşünüyorumda fotoğraf makinesini 7/24 yanında taşıyabiliyormusun yok ama cep tel her an yanında

Evet, burada bir de taşınabilirlik söz konusu.

Ne tesadüfdürki foto + cep tel ihtiyacım aynı anda doğdu birde yaşamın içinde herşeyle karşılaşabiliyoruz bunları diğer insanlarla paylaşmakta ayrı bi zevk benim için...bazen herşeyde bir anlık heves oluyor oda ayrı bi konu

Doğrudur, aslında bu da bir nevi heves. Yoksa akıl var mantık var, gidip fotoğraf makinesi almak çok daha akılcı. Zamanında kamera için bir sürü telefon değiştirdim ve şimdi o verilen paralarla hayal ettiğim lensleri alabilirdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

LG gerçekten şık ve kaliteli bir cihaz havası uyandırıyor, özelliklerinin yanısıra dizaynı ile parasını haketmeye çalışıyor bence. Yine de 800 lira çok fazla tabi

fiyatının bencede fazla olması talebi etkileyen bir unsur, ama genelde lg ninde son zamanlarda böyle bir politikası var herhalde kaliteli yaptım bunu hakediyor mesajı vermeye çalışıyorlar, bir bildikleri vardır herhalde...

Nokia n78 600 ytl ye satılırken Lg bu fiyata bu cihazı satmayı düşünmesi hayal nokia aynı şeyi yapsa bişi diyemem sonuçta tutulan marka...herkes bizim gibi fotolardaki nüanslara bakarak KF750 yi gözönünde bulundurcağını sanmam

Şaka maka nedense nokia fiyatları aşağı çekti nokia yeni tel çıkarınca 1250 liradan aşağı piyasaya sürmezdi

• @katze

Fotoğraf makinesinin kalitesini lensler belirliyor dimi, lens ile makinayı ayrı alıyorsun sanırım ..lensleri uzağı yakınlaştırmasına mı göre değer biçiliyorlar ...

Neden pro makineler o kadar büyük ne varki içinde
  • Şimdi inceleme sitelerinin genel puanlamalarına baktım KF750 5-6 puan alırken N82 komple 8 puan verilmiş ?
  • quote:

Şimdi inceleme sitelerinin genel puanlamalarına baktım KF750 5-6 puan alırken N82 komple 8 puan verilmiş ?

hocam niye n82 ile karşılaştırıyorsun bu teli pek anlamdım baya bir farklı yönleri var bu iki telin, sadece foto olarakmı kıyas yapıyorsun acaba...
  • quote:

quote:

Şimdi inceleme sitelerinin genel puanlamalarına baktım KF750 5-6 puan alırken N82 komple 8 puan verilmiş ?

hocam niye n82 ile karşılaştırıyorsun bu teli pek anlamdım baya bir farklı yönleri var bu iki telin, sadece foto olarakmı kıyas yapıyorsun acaba...

Tek bi nedeni var tabi ikisinin arasındayım
  • quote:

@katze

Fotoğraf makinesinin kalitesini lensler belirliyor dimi, lens ile makinayı ayrı alıyorsun sanırım ..lensleri uzağı yakınlaştırmasına mı göre değer biçiliyorlar ...

Neden pro makineler o kadar büyük ne varki içinde

Kompaktlarda bu durum geçerli olmakla beraber D-SLR makinelerde işler değişiyor. D-SLR makineler iki parça halindedir, zaten adından da anlaşılabilir (Digital Single Lens Reflex). Gövde aslında bir yere kadar, hiçbir D-SLR kötü fotoğraf çekemez çünkü içlerinde devasa boyutlu sensörler vardır. Tabii aralarındaki teknoloji farkıyla birlikte birçok yeniliği beraberinde getirir. D-SLR makinelerde lense yatırım daha ön plandadır. Kullanıcı kit lens ile başlarsa zamanın gelince yetersiz olduğunu fark edip tarzına göre lens belirleyecektir. İşte bu manzara olabilir, kuş fotoğrafçılığı olabilir ya da sıklıkla karşılaştığımız portre fotoğrafçılığı gibi. Bu lenslerin odak uzunlukları ve kaliteleri farklıdır.

Bu arada SLR makineleri büyük yapan asıl neden içlerindeki büyük sensörlerdir. Ayrıca SLR makinelerde elektronik vizör bulunurken, kompakt modellerde normal vizör bulunur.

• quote:

quote:

quote:

hangi açılardan değerlendirerek ikisinin arasındasın...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hangi açılardan değerlendirerek ikisinin arasındasın...

xenon flaş gps wi-fi + ları ile n82 KF750 ise video + foto

• quote:

KF750 N82 ye video için tercih edilebilir ancak foto için tercih etmek doğru olmaz sanırım. iç mekan çekimlerinde n82 daha başarılı olacaktır. KF750 tercik edilecekse şıklığı, malzeme kalitesi, inceliği, video performansı, dokunmatik modu, ses kalitesi v.s. gibi kriterlere göre tercih edilir.
    eğer kriterlerin sadece xenon flaş gps wi-fi + ları ile n82 KF750 ise video + foto ise N82 yi tercih etmek daha mantıklı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 23 Eylül 2008; 23:35:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

quote:

KF750 N82 ye video için tercih edilebilir ancak foto için tercih etmek doğru olmaz sanırım. iç mekan çekimlerinde n82 daha başarılı olacaktır. KF750 tercik edilecekse şıklığı, malzeme kalitesi, inceliği, video performansı, dokunmatik modu, ses kalitesi v.s. gibi kriterlere göre tercih edilir.
    eğer kriterlerin sadece xenon flaş gps wi-fi + ları ile n82 KF750 ise video + foto ise N82 yi tercih etmek daha mantıklı olur...

Oktay hocam o kadar doğru söylüyorsun ki sana katılmamak elde değil. Yalnız iç mekan ve gece sokak fotosu ekleyebilirsen bir kaç tane secret hakkında ben ve minimalist biraz daha fikir sahibi olabiliriz

• quote:

quote:

quote:

Oktay hocam o kadar doğru söylüyorsun ki sana katılmamak elde değil. Yalnız iç mekan ve gece sokak fotosu ekleyebilirsen bir kaç tane secret hakkında ben ve minimalist biraz daha fikir sahibi olabiliriz

yarın akşam müsait olursam bikaçtane çekip eklerim inşaAllah.dış mekan çekimleri forumdaki örneklerde görüldüğü gibi aslında benimde hiç tahmin etmediğim kadar başarılı. ancak iç mekan ve gece çekimlerinde vasat kalıyor...

• quote:

quote:

birde zariflik benim için önemli tasarımda herkest n82 var KF750 bilindik bi tel değil oda bi avantaj gibi ..şu telde wi-fi olsa inan 1 dakka bile düşünmezdim çok önemli faktör bi yere gittiğin zaman beklemen gereken bi yerde internette zaman geçirmek çok iyi oluyor

• quote:

quote:

quote:

çok makbule geçer gerçekten

• quote:

birde zariflik benim için önemli tasarımda herkest n82 var KF750 bilindik bi tel değil oda bi avantaj gibi ..şu telde wi-fi olsa inan 1 dakka bile düşünmezdim çok önemli faktör bi yere gittiğin zaman beklemen gereken bi yerde internette zaman geçirmek çok iyi oluyor

walla wi-fi ve gps in benim için hiçbir önemi yok, evde ve işimde bilgisayar başındayım zaten.dışarda aman aman da illa telefondan internete girmem gerekirse gprs ile girerim. taksi şöförü değilim gps ile ne işim olur.olsa da telefondan ne derece verim alınır.bu hususta gerekirse de sora sora bağdat bulunurmuş. kısacası benim pozisyonumda biri için telefonumda wi-fi ve gps de olsun diyerek bana göre daha kaba ve çirkin bir tercih yapmak yanlış olurdu.
    pozisyonları ve istekleri o doğrultuda olanlar zaten tercihini o yönde yapıyor...

• @oktay555

aslında bendede aynı durum söz konusu evde işte net var arasıra dışarı çıkyorum birde seyahatlerde falan lazım olur düşüncesi
  • quote:

wi-fi etkenini gözardı edebilirsen düşüncelerine göre kf750 daha doğru tercih gibi, özellikle videoda senin için önemli gördüğüm kadarıyla, wi-fi iyi bir özellik ama ne kadar yoğun ve verimli kullandığının daha önemli sanki...
  • buyrun arkadaşlar KF750 nin vasat iç mekan fotoları, alelade birkaç foto çekebildim, daha sonra ayarlarla oynayarak daha düzgün birşeyler yapmaya çalışırım...

iç mekan loş ışık
     K850i  LG KF750  Foto Karşılaştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 25 Eylül 2008; 2:08:51 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.