|
KAAN'ın yerli motoru 6. Nesil uçakları destekleyecek
-
-
Allahın izniyle çalışmaların meyveleri önümüzdeki yıllarda verilecektir.
-
Onlara karşı gücünüz yettiği kadar kuvvet ve savaş atları hazırlayın. Onlarla Allah’ın düşmanını, sizin düşmanınızı ve bunlardan başka sizin bilmediğiniz fakat Allah’ın bildiği diğer düşmanları korkutursunuz. Allah yolunda her ne harcarsanız karşılığı size tam olarak ödenir. Size zulmedilmez. (Enfal 60)
-
Dayi ne ati ne essegi ne anlatiyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müslüman olmayınca bilmeseniz.
-
He sen muslumansin
Elhamdülillah çok şükür Müslümanım.Ayeti bilmediğine göre senin olmadığın mesaja cevap veriş şeklinden belli.
Yoksa kaçırdığım birşeymi var.
-
Ben birşey anlatmıyorum. Allah böyle demiş. inanmıyorsan boş yere nefesini tüketme.
-
Hacım 6’yı pas geçip de direkt 7. nesil motoru üretsek daha havalı olmaz mı, nasılsa yalancıyı sevmiyorlar! Tam efelik, beylik laflar, konuşan sanırsın sanki sanayideki ustalar, ben daha şimdiye kadar ben bundan anlamam ya da yapamam diyen bir Allah’ın kulunu görmedim. Ankara sanayiye gidip Starship’i göstersen sıkıntı yok abi yaparız da sana ne zaman lazım derler, la neyse… şu anki yaşadığımız fakirlik azap değil adalet, hakkettiğimizi yaşıyoruz, NAS ekonomisinde o kadar söyleyen oldu, yapmayın etmeyin diye, yok efendim; enflasyonun nedeni faizmiş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 8 Temmuz 2024; 13:14:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vatan hainleri yone toplanmis..aya yol yapacaz..siz anca kadeh tokusturun...
Bu zamana kadar Allah yolunda hiçbir şey harcamadık demek ki... Bırak karşılığı, ülke olarak borç içinde yüzüyoruz.
Neyse, savaş atı üretimine başladığımızda herşey çözülecek diye anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Temmuz 2024; 13:40:33 >
-
kim ne anlarsa artık. kapasite meselesi.
ama ben ne anlıyorum onu söyleyebilirim.
Bu ayetin gereğini yerine getirebilmek için bilime sımsıkı sarılmak gerekir. İslam dünyasının acı çekmesinin sebebi bu ayetin/ayetlerin gereğini yerine getiremiyor olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 8 Temmuz 2024; 13:58:20 > -
biri 6. nesil savaş uçak motor gereksinimlerinin belirlenmediğini hatırlatsın
-
Keşke ayaklarımız biraz yere bassa, keşke kibir yerine tevazuyu öğrensek, keşke yaptıklarımızla gurur duyup yapmaya çalıştıklarımızı her gün yapmış gibi sosyal medyaya malzeme etmesek. Bir düşünürün dediği gibi, "Eserin sözünü gölgeliyorsa bir sanatçısındır, yok sözün eserini gölgeliyorsa gevezesindir." olabilsek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
> enflasyonun nedeni faizmiş
Bi zahmet, enflasyonun sebebi, faizleri düşürmenin olumsuz etkisi neymiş, anlatın o zaman herkes öğrensin bilsin.
-
@CleanCoders Tabi canım, islam dünyasının acı çekmesinin cehalet, hıyanet, bağnazlık, çıkarcılık, adaletsizlik, insan hakları... Bunlarla hiç alakası yok. Atları hazır etmediklerinden oluyor hep. Güzel kafalar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Temmuz 2024; 14:57:50 > -
kendi yaptığın tasarladığın motorun ihracatı için niye coniden izin istenir
-
benim yorumum ile senin söylediğin çelişmiyor ki. ne anlatmak istiyorsun. anlıyorum ayet zoruna gitmiş sataşmak istiyorsun ama sataşacak elle tutulur bir şey bulamamışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 8 Temmuz 2024; 15:7:38 > -
6 ıncı nesil ie 5 inci nesil arasında donanım olarak çok fark yok. daha çok yazılım ve sensör farkları var. yani herhangi bir 5 inci nesil yapay zeka desteği kazandığında 6 ıncı nesil olmuş oluyor.
Dayi ne ati ne essegi ne anlatiyon |
Onlara karşı gücünüz yettiği kadar kuvvet ve savaş atları hazırlayın. Onlarla Allah’ın düşmanını, sizin düşmanınızı ve bunlardan başka sizin bilmediğiniz fakat Allah’ın bildiği diğer düşmanları korkutursunuz. Allah yolunda her ne harcarsanız karşılığı size tam olarak ödenir. Size zulmedilmez. (Enfal 60)
|
@CleanCoders Tabi canım, islam dünyasının acı çekmesinin cehalet, hıyanet, bağnazlık, çıkarcılık, adaletsizlik, insan hakları... Bunlarla hiç alakası yok. Atları hazır etmediklerinden oluyor hep. Güzel kafalar...
|
Müslüman olmayınca bilmeseniz.
|
Benzer içerikler
- youtube video indirme programı
- whatsapp tema değiştirme
- whatsapp bildirim gelmiyor
- telefonu webcam olarak kullanma
- x beğenileri gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X