Şimdi Ara

KAAN ve HÜRJET uçaklarında önemli değişiklikler yapıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

webteknoda da var evet sadece kendi zihniyetindekiler yayınlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kaliteli üretimler, daima farklı özellikleri olan kaliteli üretimler, daima ARGE ler ve ÜRGE ler yapalım, İnşallah.

• Böyle haberleri okudugumda bir başka oluyorum hele turkiyeden gelen guzelhaber olunca..f 16 teknikseni

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

sağolasın, sizden de razi olsun...

• mustiki212 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Bana da geçen hafta Türkiye ile ilgili bir haberde ülke lehine konuştum diye kadrolu şekilde bir sürü tahrik ve aşağılayıcı nitelikte cevaplar geldi. Hiçbir siyasi cümle kurmamama rağmen Ak Parti propagandası yapmakla suçlandım. Hepsine aynı tonda cevap verdim.

Gerçekte tek yaptığım memlekete çamur atmak isteyenlerin yalanlarına yanıt vermekti. Cevaplarımın hiçbirinde kişisel bir hakaret yoktu, sadece bana yapılan sertlikte ayni tonda cevap verdim ama adminler mesajlarımı silip beni 1 hafta engellemişler. Eğer kayıt tutuyorlarsa haklı olduğum ortaya çıkacaktır. Yani kisaca dh ve forum tehdit vs ile ya ele geçirilmiş veya sahipleri de ülkeye saldıranlarla aynı kafa yapısına sahip kimseler. Muhtemelen bunu da silip engelleyecekler.

Ülke ile ilgili her haberin altında hep aynı şekilde organize tipler kara propaganda yapıyor ve onların mesajlarına hiçbir şey olmazken senin cevap vermen engelleniyor.

• ALLAH gücümüzü artırsın Başarılarınızın devamını dilerim.Kim ne derse desin Türkiye mizin başında Reis var ve sizler gibi mühendisler var gerisi teferruat

• Olmayan hayalî uçaklar... Allah'ım sabır ver...

• gidi G kullanıcısına yanıt

bunu silmeyecekler emin ol bazı adminlerde oluyor bu mesele ben yazıyorum admine ne yapmisim ben diyorum assagilamissin diyor diyorum adam kufretti assagiladi herseyi yapti banlanmadı adama cevap bile veremedim ve beni assagiladigi yorum hala orada duruyor dedim baska admine paslıyor oda cevap vermiyor.yani akkillica mantık ici birsey yaziyorum adam bana koyun makarna protein flan demedigini bırakmıyor tam cevap verecegim konudan uzaklastirma atıyor çok rencide edici bence planli bir harekettir bu çocukça belkide adminin yan hesabı .yani bana yorum yazilmiş dk sında uzaklastirilmisim cevabını aldın banlandın yihaha demiş bana bu dümeni çeken okadar bariz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 12 Şubat 2025; 23:23:43 >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Çok haklısın benzer şeyler yaşamışız. Benim de cevap vermem 2 seferdir engellendi. Haksiz yere forumdan atıldım. O şahısların hakaretleri forumda dururken, benim mesajlarım silindi. Sanki onlara cevap verememiş gibi, onlar haklıymış gibi göstermeye çalışıyorlar.

Ülke hakkındaki her konuda benzer tipler ülke aleyhinde kara propaganda yapıyor, sen ben gibileri durumun öyle olmadığını izah ettiğimizde mesajlarımız spamlanıp, sildiriliyor. Üzerine tonla hakaret küfür. Forumu yönetenlerin taraflı olduğu bal gibi ortada. Özellikle fetöcü ifadesini duyunca aşırı tahrik oluyorlar. Dh bu mesajlari taraflı moderasyon yaparak kara propagandaya destek veriyor. İnsanlar aptal değil, kimin ne kafa yapısında olduğunu anlıyor. Gerçekten vatan sever kimseler yapılan kara propagandanın farkında. İdeolojik at gözlüğü takmış kimseleri zaten ikna edemezsin. Ama seni beni forumdan atarak yankı odalarında kendilerini kandırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 13 Şubat 2025; 8:28:41 >

• hürjetle zaman ve para kaybetmeyin..
    gelecek KAANda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.