Şimdi Ara

Kabataş Erkek vs Kadıköy Anadolu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar büyük ihtimalle kadıköy anadoluyu kazanacağım kabataşı zorlamaya gerek var mı? nereye baksam kadıöy üstün geliyor bir yardım edin lütfen

• ben olsam Kabataş'ta okumak isterdim Kal'dan 1 kademe üstte
  • Bu konuda kadıköy denmiş:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=64131466

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebz

arkadaşlar büyük ihtimalle kadıköy anadoluyu kazanacağım kabataşı zorlamaya gerek var mı? nereye baksam kadıöy üstün geliyor bir yardım edin lütfen

Valla kardeşim ben de senin gibi kadıköyü tercih ettim Şimdi taban puanlara bakarsak kadıköy geride görünüyor.. Bunun sebebi açık Kadıköy'ün kontenjan 300 Kabataş 120 (ingilizce). Eğer kadıköy kontenjan 120 olsaydı taban puanları çok yakın olurdu.. Kadıköy çok iyi,kaliteli bir lise. Tanıtım gününde diyarbakırdan kalkıp okulu görmeye gittim.. Gerçekten kusursuz bir okul.. Bununla beraber kabataş da aynı seviyede bir okuldur. Ama benim gözümde kadıköy bir tık daha önde :) Tercih yine senin. :)

• ben kallıyım, kal iyidir
  • ya kabataş gelirse ne yapıcağımı şaşırdım ger dönüşü var mı nakil filan ?? :D :D
  • Kabataşın ismi yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Atatürk Anadolu Lisesi
    14 yıl önce açıldı
    kabataş erkek lisesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

Orijinalden alıntı: emrebz

arkadaşlar büyük ihtimalle kadıköy anadoluyu kazanacağım kabataşı zorlamaya gerek var mı? nereye baksam kadıöy üstün geliyor bir yardım edin lütfen

Valla kardeşim ben de senin gibi kadıköyü tercih ettim Şimdi taban puanlara bakarsak kadıköy geride görünüyor.. Bunun sebebi açık Kadıköy'ün kontenjan 300 Kabataş 120 (ingilizce). Eğer kadıköy kontenjan 120 olsaydı taban puanları çok yakın olurdu.. Kadıköy çok iyi,kaliteli bir lise. Tanıtım gününde diyarbakırdan kalkıp okulu görmeye gittim.. Gerçekten kusursuz bir okul.. Bununla beraber kabataş da aynı seviyede bir okuldur. Ama benim gözümde kadıköy bir tık daha önde :) Tercih yine senin. :)

teşekkürler :) sabırsızlıkla bekliyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

Kabataşın ismi yeter

bu durumda yetmiyo :/
  • Kabatas 1 gomlek ustundur bu arada Calı tercih ettin mi

• kadıköy ne ya kabataş varken adı bile geçmemeli. sakın kadıköy filan seçme.
  • Kadikoy Anadolu Lisesi Maarif Koleji adiyla kurulmus ve gercek anlamda anadolu liselerinin ilkidir. Cok iyi noktalarda bir suru mezunu vardir. Kabatas Erkek Lisesi de cok koklu bir okuldur ancak duz liseden 90larin sonunda super liseye ve sonra anadolu lisesine donusturulmustur, onun icin bir donem verdigi mezunlar kariyer anlaminda cok iyi yerlerde degildir. Universite bitince iyi sirketlerde mulakata girdiginizde karsiniza Istanbul Erkek, Galatasaray ve Kadikoy Anadolulu cikma sansi, Kabatasli cikma sansindan cok yuksektir. Istanbul Erkek mezunu olarak sunu diyebilirim, bu iki okul arasinda Kadikoy Anadolu mezunu arkadaslarim her zaman bir adim onde olmuslardir hayatta ama bu Kabatas erkek'lilerin geride olacagi anlamina gelmez ve benim arkadaslarimla ilgili bir durum da olabilir. Bir de Ingilizce egitimi KAL'da Robert, Uskudar Amerikan gibi yabanci okullara muadil verilmektedir ve yanlis hatirlamiyorsam TOEFL ortalamalari da yayinlanmisti bi tarihte. En iyisi avrupa yakasinda oturan sahsin Kabatas, Anadolu yakasinda oturan sahsin KAL tercih etmesidir zira iki okul arasindaki fark kopru trafigi vs cekmeyi mazur gosterecek boyutta degildir ve bu zaman insan yasaminda oldukca onemlidir.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.