Şimdi Ara

Kabin Memurluğu(Hostluk)'nda Renk Körlüğü Sorun Olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ileride bu mesleği yapmak istiyorum. Renk körlüğü polis,asker olmaya vb. engel olduğunu biliyorum da kabin memurluğuna bir engeli var mı onu merak ediyorum. İlgili arkadaşlar cevap verirlerse çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre193

Merhaba arkadaşlar ileride bu mesleği yapmak istiyorum. Renk körlüğü polis,asker olmaya vb. engel olduğunu biliyorum da kabin memurluğuna bir engeli var mı onu merak ediyorum. İlgili arkadaşlar cevap verirlerse çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden herkese.

Renk körlüğü engeldir bildiğim kadarıyla, daha doğrusu elemelerde elenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0TT0MAN23

quote:

Merhaba arkadaşlar ileride bu mesleği yapmak istiyorum. Renk körlüğü polis,asker olmaya vb. engel olduğunu biliyorum da kabin memurluğuna bir engeli var mı onu merak ediyorum. İlgili arkadaşlar cevap verirlerse çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden herkese.

Önceden polis olmak isterdim renk körlüğü direk elenmeme sebep olmuştu, şimdi de kabin memurluğuna kaptırdım kendimi ve bunda da eleniyorum...Tam da yapabileceğime çok inandığım bir meslek bulmuştum kendime uygun...Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0TT0MAN23

quote:

Önceden polis olmak isterdim renk körlüğü direk elenmeme sebep olmuştu, şimdi de kabin memurluğuna kaptırdım kendimi ve bunda da eleniyorum...Tam da yapabileceğime çok inandığım bir meslek bulmuştum kendime uygun...Teşekkür ederim.

Yalnız belirtmek isterim renk körlüğününde dereceleri vardır , renk körlüğü olduğu halde kabin memuru olanlar olabilir bu biraz şirketin politikasıyla ilgili THY de sıkı kurallar var ama şansınızı deneyin siz inandığınız yolda devam edin bence bişey kaybetmezsiniz.

• Yardımlarınız için tesekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.