Bildirim
Kabir Azabı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Flimden yeni çıktım
12.00 seansı
Ses patlaması olan aniden biseler çıkan sahnelerde korktuk evet.gece seansı olması ve salonda sadece eşim ve benim olmamda biraz koruklemis olabilir
Ankara Panora AVM cinemaksimumda izledim.2 kola 2 Mısır'a flimlere beraber 62 TL gömdüm.flime değdimi hayır.ama flim çıkışı gece 2 de bide kokoreç gomduk.100 TL ye biraz korktuk kokoreç keyfi yaptık vs.ankarada yaşamıyoruz geldikçe böyle aksiyonlar bı şekilde zevkli oluyor.
Klasik türk korku flimi.flimden sonra namaza baslayasiniz geliyor diğerlerinden tek farkı bu :)
Flimden önce Annabelle in yapımcılarının çektiği korku flimi the nun un fragmanı vardi mesela.bilen bilir mevzuyu.onun fragmanını izledim.parasini vermiş olmama rağmen baktım salonda tekiz izlemezdim herhalde.:p
Siyah ve beyaz gibi farkliydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 29 Temmuz 2018; 2:31:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X