Bildirim
Kablo birleştirme
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Lightning Kablo 20W, 1.2 Metre, Mor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Neden birleştirmeye çalıştığını anlayamadım. LCD panel, usb ve ses girişleri olan bildiğim tek şey dokunmatik ekranlı fan kontrolcü. Onun dışında öyle bir cihaz bilmiyorum. Kabloları birleştirmenin gerekliliğini çözemedim hocam. -
(Pardon hocam yanlis anlattim galiba
Elimde 2x16 olmasi lazim bir karakter lcd var ses girisleride var on panelden sokma dvd kapaklarindan 2tanesini birbirine yapistirip kestim monteledim. Lcd ve ses girislerinde sorun yok ama usblerde 3 adet kablo var anakartta ise tek giris var. Birlestirmem lazim bu yuzden:( insallah anlatabilmisimdir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RapGame45
Elimde 2x16 olmasi lazim bir karakter lcd var ses girisleride var on panelden sokma dvd kapaklarindan 2tanesini birbirine yapistirip kestim monteledim. Lcd ve ses girislerinde sorun yok ama usblerde 3 adet kablo var anakartta ise tek giris var. Birlestirmem lazim bu yuzden:( insallah anlatabilmisimdir hocam
Öyle bir birleştirme yapmak için USB dock denen aletlerden kullanman lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
quote:
Orijinalden alıntı: RapGame45
Öyle bir birleştirme yapmak için USB dock denen aletlerden kullanman lazım.
Hocam usb dockla nasil yapcagimizi anlamadim ben 3usbyi tek usb girisine takmak istemiyorum resmini koydugum su 3kablodan tek kablo elde etmek istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler sorunu çözemedim 3 şu kabloyu nasıl tek kabloda toplucam? Moda başlayamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X