Şimdi Ara

Kablo internet Yeni Tarife 2008 bombası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom’un ağustos başında ADSL hızlarını 2 katına çıkarmasının arkasından, halen ülkedeki tekel kablo internet sağlayıcı durumundaki Türksat da hızlarını arttırdığını web sayfasından duyurdu. Hızların 3 aylık bir süre için 4,5 – 6 Mbps’e çıkacağı görülüyor.

Türksat duyurusunda, 4 Mbps’e çıkmak isteyip de, santrala uzaklık ya da bakır tel kalitesi (çapı) sorunları nedeniyle* çıkamayan ADSL kullanıcılarına atıfta bulunarak

Ülkemizde mevcut teknoloji ile son kullanıcıya sağlıklı olarak verilebilecek maksimum hız 2 Mbps’i geçemezken, Türksat KabloInternet, 4,5 ve hatta 6 Mbps hızındaki internet hizmetini mesafe sınırına bağlı kalmadan Gerçek Genişbant İnternet hizmeti vermeye başladı.

ifadesini kullanıyor. Ancak kablo internetin hem henüz yeni tarifesi onaylanmadığı, hem de her yerde yatırım olmadığı nedenleriyle, kablo internet ancak 29.000 kadar kişiye hizmet veriyor.

Türksat’ın notlarına göre, yapılacak yeni yatırım ve teknik donanımla internet erişim hızlarının 10 Mbps’e çıkması da hedefleniyor.

Gerçi Türk Telekom ADSL tarifelerinin hazırlandığı uzun bir süredir biliniyordu ve ek olarak, ağustos başında, yani 1 ay önce de açıklandı ama anlaşılan Türksat yetkilileri tatildeydi. Çünkü yine web sitesindeki ifadeye bakılırsa, Türksat A.Ş. yetkilileri daha henüz tarife üzerinde çalışıyorlar. Üstelik tarife’nin, ancak Telekomünikasyon Kurumu onayından sonra kamuoyuna açıklanacağı da not ediliyor.
    YENİ TARİFE ŞÖYLE
    HIZ ( Download / Upload )

--SINIRSIZ
    256 / 64 Kbps 19 YTL
    512 / 128 Kbps 29 YTL
    1024 / 256 Kbps 39 YTL
    2048 / 512 Kbps 59 YTL
    3072 / 512 Kbps -- 69 YTL
    4096 / 1024 Kbps -- 79 YTL
    5120 / 1024 Kbps -- 139 YTL
    6144 / 1024 Kbps -- 159 YTL

KOTALI İNTERNET TARİFESİ
    Hız (Kbps) : 256 512 1024 2048 3072 4096 5120 6144
    0-1 GB ( Sabit Ücret ) 10 YTL 14 YTL 16 YTL 20 YTL 30 YTL 40 YTL 50 YTL 60 YTL
    GB Sabiti 3 YTL 3 YTL 3 YTL 4 YTL 4 YTL 4 YTL 9 YTL 10 YTL

• Gökhan hakikaten bombasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Gökhan hakikaten bombasın

atom bombası gökhan...
    bu arada ne 10 mbiti gir kablo internetle ilgili konuya gör 70 mbit.....artık uçcaz. türksat turbo+nos+ taktırmış...
    yakında türksat filimde çekecek.. filmin adı== HIZLI VE TÜRKSAT VEYA TOKYO TÜRKSAT

Kablo internet Yeni Tarife 2008 bombası

ARKADAŞLAR UPLOADA BAKMAYIN TAM MODİFİYE EDEMEDİK DENEME AŞAMASINDAYIZ.. ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR..

http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/mpage_213/tm.htm
    AĞLANACAK HALİMİZE GÜLÜYORUZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 20 Ocak 2008; 16:01:34 >

• Ya bıktım artık yaaaaaaa...valla bıktım bu çömezlerden...ne yapacasanız yapın yaaa.....

Ben de sevinmiştim....

Otur SIFIR!
  • patlamış bomba yine patladı
  • yıllardır aynı yalan.. "altyapı çalışmalarına ağırlık verecez, fiber optik döşüyoz....."

yalaan, yalaaaaan, yalaaaaaaaaaaaaaaann

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 20 Ocak 2008; 15:53:01 >
  • vah vah.gif
  • quote:

yakında türksat filimde çekecek.. filmin adı== HIZLI VE TÜRKSAT VEYA TOKYO TÜRKSAT

HAhahaha

Ben kabloda hareketlenme bekliyorum. En azından satmadan once bi hareket getirecekler. Tek ümidim rekabet oluşturacak birine satılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumak -- 20 Ocak 2008; 15:59:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sumak

quote:

HAhahaha

Ben kabloda hareketlenme bekliyorum. En azından satmadan once bi hareket getirecekler. Tek ümidim rekabet oluşturacak birine satılması

BİZİM HÜKÜMETİN SATACAĞI KİŞİLER BELLİ... ARAPLARA..... TEKNOLOJİ BİZE GÖRE TEK ORDA VAR.. KEŞKE BİN-LADİN ALSA ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 20 Ocak 2008; 16:06:11 >

• bi ara bulgarların ilgilendiği ile ilgili bişeyler vardı forumda. Araplara satılırsa cok fena
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Orjinalden alıntı: Sumak

quote:

HAhahaha

BİZİM HÜKÜMETİN SATACAĞI KİŞİLER BELLİ... ARAPLARA..... TEKNOLOJİ BİZE GÖRE TEK ORDA VAR.. KEŞKE BİN-LADİN ALSA ........

Japonlar para verdide Hükümet satmadımı arkadaşım ?
    Biraz mantıklı olalım fazla deil biraz.

• ne bu şimdi komiklikmi yapıyor aklı sıra.
  • Konu dahada uzatmanın gereksiz olduğu kanısındayım
  • BEN ŞUNUN KANATİNDEYİM PARAYI EN ÇOK VEREN DEĞİL... YENİLİKLERE ADIM ATACAK , TEKNOLOJİYİDEKİ GELİŞMEYİ YAŞAYACAK BİR ŞİRKETE SATILMASI...... EN ÇOK PARAYI VERİP ALAN KURUMLAR KENDİLERİN EFENDİ KULLANICILARI KÖLE GÖRMESİNDEN YAKINIYORUM.........

ÖRNEĞİN
    10YTL ARAP
    8YTL JAPON
    5YTL İTALYAN
    3YTL TÜRK
    BU ÜLKELERDEKİ ŞİRKETLER MİSAL BU FİYATLARLA İHALEYE GİRİYORLARSA ENFAZLA VERENE DEĞİL EN TEKNOLOJİYİ GELİŞTİRENE VERMELİ........ HERKES O ZMAN MEMNUN KALIR.....
  • quote:

BEN ŞUNUN KANATİNDEYİM PARAYI EN ÇOK VEREN DEĞİL... YENİLİKLERE ADIM ATACAK , TEKNOLOJİYİDEKİ GELİŞMEYİ YAŞAYACAK BİR ŞİRKETE SATILMASI...... EN ÇOK PARAYI VERİP ALAN KURUMLAR KENDİLERİN EFENDİ KULLANICILARI KÖLE GÖRMESİNDEN YAKINIYORUM.........

ÖRNEĞİN
    10YTL ARAP
    8YTL JAPON
    5YTL İTALYAN
    3YTL TÜRK
    BU ÜLKELERDEKİ ŞİRKETLER MİSAL BU FİYATLARLA İHALEYE GİRİYORLARSA ENFAZLA VERENE DEĞİL EN TEKNOLOJİYİ GELİŞTİRENE VERMELİ........ HERKES O ZMAN MEMNUN KALIR.....

Ben Bulgaristan firmalarından Megalan Network'un talip olduğunu duymuştum ama belli olmaz
  • quote:

BEN ŞUNUN KANATİNDEYİM PARAYI EN ÇOK VEREN DEĞİL... YENİLİKLERE ADIM ATACAK , TEKNOLOJİYİDEKİ GELİŞMEYİ YAŞAYACAK BİR ŞİRKETE SATILMASI...... EN ÇOK PARAYI VERİP ALAN KURUMLAR KENDİLERİN EFENDİ KULLANICILARI KÖLE GÖRMESİNDEN YAKINIYORUM.........

ÖRNEĞİN
    10YTL ARAP
    8YTL JAPON
    5YTL İTALYAN
    3YTL TÜRK

Yani arap 10 YTL Veriyor İngiliz 3 YTL Veriyor sen gidip ingilize veremessin bunu En çok parayı kim verirse o alır

Düzeltme : Arap yanlısı gibi gözükmiyeyim bende hoşnut deilim bu durumdan ama elden bişe gelmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 20 Ocak 2008; 16:22:46 >

• Kimin teknolojiyi daha çok geliştireceğini nereden bilebilirsin? Eğer biliyorsan neden ihale yapıyoruz direk ona satalım.
    İhale yaptığınızda nasıl olacakta düşük fiyat verene satacaksınız. İhale yapmadan dünyanın en iyi şirketine satsanız eşinize dostunuza satmakla suçlanırsınız.
    Hoş şimdide suçlanıyor da.

O yüzden en iyi çözüm ihale yapıp en çok parayı verene devretmektir. Yapabileceğiniz tek şey ihaleye şartlar ekleyerek teknolojinin takip edilmesini sağlamak ve rekabet ortamını oluşturmak olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

Kimin teknolojiyi daha çok geliştireceğini nereden bilebilirsin? Eğer biliyorsan neden ihale yapıyoruz direk ona satalım.
    İhale yaptığınızda nasıl olacakta düşük fiyat verene satacaksınız. İhale yapmadan dünyanın en iyi şirketine satsanız eşinize dostunuza satmakla suçlanırsınız.
    Hoş şimdide suçlanıyor da.

O yüzden en iyi çözüm ihale yapıp en çok parayı verene devretmektir. Yapabileceğiniz tek şey ihaleye şartlar ekleyerek teknolojinin takip edilmesini sağlamak ve rekabet ortamını oluşturmak olacaktır.

Arkadaş tam olarak özetlemiş olayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.