Şimdi Ara

Kablo Modem 2 Bilgisayara Bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydunet'e geçmeyi planlıyorum fakat bu kablo modemlerdeki çeşit sıkıntısı beni düşündürüyor. Açıkçası 24 ay da garanti vermek istemiyorum o yüzden modemimi kendim alacağım. Evde 2 bilgisayar var. Bunlar şu an 2 ethernet kablosu ile bağlı. Kablo modemlerde ise ethernet port sayısı artınca fiyat 100 TL'nin üzerine çıkıyor. Yok mudur başka bir yolu bunun?

Bu arada bazı modemlerde 1 USB ve 1 Ethernet girişi görüyorum. Acaba bir bilgisayara usb diğerine ethernet bağlayıp ikisinden de bağlanmak mümkün olur mu?

Teşekkürler.

• Genelde 1 USB + 1 Eth. oluyor evet ve 2 pc ye bağlayabilirsiniz Bildiğim kadarıyla 3 ve daha sonrası için Router almanız gerek. Routerler da 4 port + Wireless olanları oluyor o şekilde yapabilirsiniz.. USB den bağlantı sanırım biraz yavaş oluyor ethernete göre başka bi sorun yok sanırım...
  • evet scientific atlanta 2203 modemde bir ethernet birde usb mevcut ben dediğin şekilde iki pc de kullandım ancak xp de oluyor benim yeni bilgisayarımda vista 64 bit versiyon yüklü şimdi usb yi faaliyete sokamıyorum sürücü desteği olmadığından dolayı, haberin olsun.
  • Anladım, eski külüstür xp yüklü bilgisayarda usb port; laptopta ethernet kullanılacak.
    Cevaplar için teşekkürler.
  • Router router router.....
  • evimdeki uydu modemi 60 liralık bir router alarak 4 ethernet ve kablosuz bağlantıya çevirdim tavsiye ederim, uygulaması çok kolay

http://www.vatanbilgisayar.com/linksys-wrt54gc-wrt54gc-54mbps-kompakt-kablosuz-router/productDetails.aspx?I_ID=26516
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.