Şimdi Ara

Kablo modemler farklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bahçelievler de olduğu için kablo internete başvurdum.
    Kablonetten modemi olan bi arkadaş bana modemini verdi.
    modemin bu bölgede çalışmaması uyumsuzluğu gibi birşey sözkonusu olabilir mi?
    telefon açtığımda bana bütün modemler uyumlu değil dediler.
    elimde Scientific-Atlantanın Webstar ürünü var.

Teşekkürler

• Yani ne uyum sorunu oluyormuş? Bende Webstar var ve 1 seneden beri tık demeden çalışıyor.Bu arada Bornova'dayım yani.

Belki şirket kendisi modem satmak için bir takım kısıtlamalara gidiyordur ama modemin normal koşullarda çalışması lazım.
  • Selam,

Adamlar 75$+KDV istiyorlar fiyatları bilmiyorum ama baya fazla galiba.
    firmaya mac adresini vermek gerekiyor mu?
  • Selam,

En az 1/2 yıllık üye olursan fiyatlar baya düşüyor:
    http://www.kablonet.com/index.php?sayfa=kampanya

Ben topaz'dan almıştım, onlar da şu an 1 yıl abone olursan 33 milyona veriyorlar: (Ben 99 milyona almıştım geçen sene [bwlng] )
    http://www.topaz.com.tr/

Adamlara sor bakalım tek fiyatları bu muymuş? 1 yıl 2 yıl abone olursan indirim yok mu?

mac adresini firmaya vermek gerekiyor.

• Bahçeşehir'e Siemens-Teknotel firması bakıyor ve o 75$+kdv istedikleri modem webstar site abuk sabuk bir cihaz.Yani kesinlikle o parayı haketmiyor.Size önerim gidin 2. el sayfalarından [www.sahibinden.com] 2. el bir kablo modem alın.MArka olarak motorola almanızı öneririm.Yani perfonmans farkı olmaz,sadece cihaz kaliteli.Modemi alacağınız kişiden borcu yoktur kağıdını almayı unutmayın.O kağıtla firmanıza gidip modeminizi sisteme kayıt etmelerini söyleyin.Nereden bakarsanız 30 milyona modemi maal etmiş olursunuz.
  • arkadaşlar modemi ucuza getirmek için bence 1-2 yıllık sözleşme yaparken biraz düşünün.yarın birgün adslde büyük indirler olursa üzülürsünüz.Benden bir dost tavsiyesi sadece
  • selam

borcu yoktur kağıdı mutlaka gerekli mi?
    sözleşmesi bitmiş bi arkadaştan webstar aldın da?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sözleşme ile alakalı değil o olay.Aboneliğin bitiren tüm kablo internet aboneleri modemine ait borcu yotkur kağıdı alabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.