Şimdi Ara

Kablo Net 100 Lü Blok Nedir ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Toygar87

Pandemiyle beraber cgnat havuzundan online oyun oynamak kabus oldu. Umarim yakın bir gelecekte normalleşir. Ayrıca bende deneme amaçlı statik ipye geçtim ping ve dalgalanma çok daha iyi sevyeideydi ardından tekrar iptal ettim şu an ona para ödeyemem.
    iyi günler statik ip nedir acaba ve ücreti ne kadar bilginiz var mı? Ben de yüksek ping sorunu yaşıyorum statik ip alarak çözebilirsem denemek isterim.
  • Dexertesss D kullanıcısına yanıt

• Dexertesss D kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde statik IP kesin bir çözüm olmaktan öte sadece cgnat havuzunu es geçtiği için oradan kaynaklanan ping problemlerini savuşturmuş oluyoruz.
    Türkiye'deki internet sağlayıcılarda 16 milyon IP varken genişbant abonesi 80 milyona yaklaşıyor. Eskiden dinamikte olsa herkese IP yettigi için gerçek tekli çıkış IP'si veriliyordu. Ama artık yetmediği için hepimiz nat444'te iki kere özel IP alıyoruz sonra dışarıya gruplar halinde aynı IP'lerin farklı portlarından çıkıyoruz. Bu sistemde bize anlık/geçici port tahsisi yapan cgnat cihazları deli gibi çalıştıkları için ayrıca ping sorunu yaratıyorlar. Ayda 12lira civarı başlıyor statik IP tamamen size ait tekli IP, bu sistemi es geçiyor faydası oluyor ama kesin çözüm değil bunu unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 14 Temmuz 2020; 18:19:10 >
  • Hızlarımı 2 katına çıkartıp 178 ile başlayan bir ip tanımlamışlardı. Hızlarım düştü ve İP değişti. 46 ile başlayan bir ip kullanmaya başladım. Eskisi kadar olmasa da yine problem yaşıyorum. 178 ip ile aldığım performans gerçekten hiç görmediğim türden idi. Arayıp gerin verin dedim. O olmaz bu olmaz. Ağızlarında lafı geveliyorlar. Bildikleri bir şey var. Sistemsel biz müdahale edemiyoruz. İşin özü aslında alt yapı var ama normal müşteriye yok. Hızlarımı kendim ücret ödeyerek geçici olarak iki katına çıkarttım. Yİne aynı. İnternetten Oyun oynayacaksanız. Kablo net doğru adres değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygar87

Hocam normalde statik IP kesin bir çözüm olmaktan öte sadece cgnat havuzunu es geçtiği için oradan kaynaklanan ping problemlerini savuşturmuş oluyoruz.
    Türkiye'deki internet sağlayıcılarda 16 milyon IP varken genişbant abonesi 80 milyona yaklaşıyor. Eskiden dinamikte olsa herkese IP yettigi için gerçek tekli çıkış IP'si veriliyordu. Ama artık yetmediği için hepimiz nat444'te iki kere özel IP alıyoruz sonra dışarıya gruplar halinde aynı IP'lerin farklı portlarından çıkıyoruz. Bu sistemde bize anlık/geçici port tahsisi yapan cgnat cihazları deli gibi çalıştıkları için ayrıca ping sorunu yaratıyorlar. Ayda 12lira civarı başlıyor statik IP tamamen size ait tekli IP, bu sistemi es geçiyor faydası oluyor ama kesin çözüm değil bunu unutmayalım.
    Kablonette aylık 5 lira.

• Gecikmei , lag , ping ve oyunlarda yaşanan ( Call Of duty ve Quake Champions oynuyorum hep sorunlu o oyunlarda ) bitmek bilmeyen sorunlar.Ya Type : Nat dediğiniz olay galiba statik ip ama gel gör ki yayın açmaya kalktım 4 mbit upload ile rezil rüsvan resmen saçma sapan sorunlar var. oyun da saçma sapan ölüyorum vs. Bandwith rezalet zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

Gecikmei , lag , ping ve oyunlarda yaşanan ( Call Of duty ve Quake Champions oynuyorum hep sorunlu o oyunlarda ) bitmek bilmeyen sorunlar.Ya Type : Nat dediğiniz olay galiba statik ip ama gel gör ki yayın açmaya kalktım 4 mbit upload ile rezil rüsvan resmen saçma sapan sorunlar var. oyun da saçma sapan ölüyorum vs. Bandwith rezalet zaten
    Dün statik ip talebinde bulundum, tanımlandı ama değişen sıfır. Yurt dışı çıkışlar sorunlu, upload kan ağlıyor.
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    Aynen abi yok ben iptal ettirecem dünya cayma bedeli istiyorlar
  • Üst katımdaki akraba türktelekom kullanıyor. % 50 ye kadar daha iyi ping alıyor. Ve hissiyat çok daha iyi. Türktelekoma geçeyim dedim Demez mi 4 mbit olan upload 20 GB dan sonra 2 mbit düşüyor diye. Hangi devirde yaşadığımızı zannediyorlar anlamış değilim. Kablo neti genel müdürlük tarzı bir yere şikayet etmeyi deneyeceğim. Sonuçta biliyorum adamlar bir şekilde talep ettiğim hizmeti sağlayabiliyorlar.

Statik ip ise şu şekilde. 100 lü bloaktan çıktıktan sonra değişen iplerin ilki hariç 3 ü hep 46 ile başladı. Sen statik ip ye geçmek istediğin anda o anki ip sende kalıyor. Kısacası bir anlamı yok. Anca iyi performans aldığın bir ip geldiğinde o an statik ip talebi iletmen gerekiyor ki o ip sende kalsın. Bana yapılan açıklama bu yönde. En başta bu açıklamayı yapsa ilk ip de kalırdım. İşin içinde güzel bir üç kağıt var. Kısa süreli ağza bal çalma. O an iyi performans alabilmem için her yolu denemiş olabilirler.

Cayma bedellerine gelince hizmet alamıyorsan ekstra ücret ödemeden cayma hakkın her zaman vardır. Sonuçta hizmet alamıyorsun. Benim 50 mbit olan hızımı bana 10 mbit verecek, ben çıkmak isteyince birde cayma bedeli diyecek. Hepsine saldıracağım.

• NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    1 seneyi doldurduysanız tüketici hakem heyeti başvurusu yaparak paranızı alabiliyorsunuz.
  • Cgn havuzdan çıktım geçen ay tr serverında ping 23 den 18 e düştü. Yabancı serverda aynı kaldı. Kablonet yurtdışı çıkışlarında sorun var . Yurt dışı server bazen 66 ping veriyor bazen 75 veriyor. Yükseği geçtim Stabil bile değil.
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    o biraz zor annemin gitmesi gerekiyor 80 yaşında kadını uğraştıramam ki kafalarına göre sözde annem onay vermiş sözleşmeyi uzatmış yalan söylüyorlar alakası yok ses kaydı istedim onu bile kanıtlayamadılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.