Şimdi Ara

KABLO NET İÇİN EN İİ VE EN UYGUN WIRELESS MODEM HANGİSİDİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EWT ARAKDAŞLAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUMM
    WIRELESS MODEM ALMAM GEREKİYO
    YÜKSEK FİYATLI OLMAMASI TERCİHİMDİR
    BU KONUDA PEK Bİ BİLGİM YOK
    NELERİ ÖNERİRSİNİZ

TEŞEKKÜRLER

• Kablo internet için kablosuz modem var mı bilmiyorum ama kablosuz router ile kablo interneti kablosuz kullanabilirsiniz. Eğer zaten kablo modeminiz var ise kablosuz router almak da bir dezavantaj yok. Ancak modeminiz yoksa bu durumda fazladan para ödememek için kablosuz bir modem almak daha mantıklı...
  • http://www.kablonet.net.tr/knet/

kablo net için wireless modemlerr
  • Bence firmanın önerdiği modemler rahatlıkla alınabilir. Uyum vs. gibi bir problem çıkmaz. Burada belki modeller arasında performans farkları olabilir. Onu araştırmak lazım. Kablosuz kablo modemler üzerine bilgim yok malesef. Kablo internet kullanan arkadaşlar yardımcı olacaklardır size...
  • yinede saollll
    yardımlarr için bekliyorum
    en kötü ihtimalle bu sitedekilerden birini alıcam
  • Arkadaşım bende alıcaktım firmanın dağıtığı ama taksit imkanı olmadığı için bu yolu tercih etmedim.

USRobotics USR805461 125Mbps MAXg WIRELESS ROUTER ACCESS POINT

aldım bir tane.bunu router özelliğde olduğu için direk modemden bağladım.kablosuz olarak evde nete girebiliyorum.bu modelin 4 tane çıkışı var.kabloylada bilgisayarıma bağladım.ama dikkat et bunun bir alt modelinde 5451 di sanırım ethernet çıkışı yok.yani pcyde kablosuz ethernet kartı alman lazım ondan bu modeli tercih etmeni öneririm.Yalnız ben trink para veririm almışken modemide olsn 2 tane alet yer kaplarsan diyorsan 127 dolarlıktı sanrım onu al.Makineni söyle artıları var modeme kendinde ulaşabiliyorsun yani.PC değiştirdin,yada format atım mac kaydetirmek için kabloneti armana gerek kalmıyor.buda artı birşey sonuçta 24 saat hizmet vermiyor kablonetciler.karar senin.

aryrıca benim önerdiğim model 2 db antene sahip.Kablonetin satığı 4 veya 6 db die hatırlıyorum.Tabi usr ninde anteni harici istediğin gibi yükseletbiliyrsn.

Not:Acsses pointi alırsan kablonetin müşteri hizmetlerini aramayı unutma.Mac adresini kaydetirmek için.Yoksa girmiyor.

Alırsan kurulumuda arzu edersen anlatırım.Kolay gelsin..

• eksikk olmaa çok yardımcı olduu saoll
    aklıma takılan ufak tefek şeylerr warr
    ben peşin para almayı düşünüyorum zaten
    sanırım sitedekilerden birini alıcamda
    çok fazla masraf olmasın diye ilk başta 34 dolar+kdv olanı düşünmüştüm ama sen sanırım diğerinii tavsiye ettin
    oda peşin parada birazzz yüksekkkk

seninn yaptığın sistemii nasıl yaptığını anlayamadım
    o şekilde yapmam için neler almam ve neler yapmam lazımm
    bende diğer evde kablo net war
    şu anda adsl kullanıyorum airtiesla
    walla böle zorlu kurulumlar falan yaşamadım yaneee

o yüzden kablo nette bilgim braz azz
    yardımcı oldun brzz daha olursan çok memnun olurum(hem masaüstünde ethernetten hemde wireless la laptopta kullancam)
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlos4ever -- 24 Mayıs 2006; 20:52:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi arkdaşım 34 dolar demişinde 34 dolarlılık meret alıcı

ya kablonetin sitesindeki modemli routerli araçı alman lazım

yada 2 tane alet olsun dersen dediğim aleti usr'yi alman lazım

şimdi benim yaptığımda neler yapman lazım sorusuna cvp veriyim

usr 5461 alman gerek yani yukarıda önerdiğim benim kullandığım aleti
    bunun ethernet çıkışısda olduğu için masaüstüne etherhnet kartın varsa kablo yardımıyla bağlayabilirisin.
    laptopbunda yeniyse entegre wirless kartı vardır.yoksa bir tane usb alıcı alman gerek.

istersen msn adresini özelden at.msnden anlatıyım.iyi çalışmalar.
  • usta bu bana dert oldu
    şunu bi ara halledelim yaaa
    127+kdv yüksek geldi bana
    onu almadan ne yapabilceğimi bana gösterirsen çok ii olcakkk

msn verdim ekleyince gelirsen sevinirim
  • son kararım bunu alcam

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=2rlCxgRF1lR2u-g-UCgqww

nasıl olur uygunmudur
    bunun kurlumunu falan yapabilirmiyim
  • 2 gündür cvp bekliyorum

2 modelden birini alıcam ama yannış bişey olmasın die vericeğin cevabı bekliyorm
    umarım en kısa zamanda yazarsınız
  • arkadasım ben telekomun adsl servisinde teknisyen olarak calisiyorum..3 senedir Cankaya nin adsl arizalarina bakiyorum artik iyice piri oldum diyebilirim bu isin..sana onerim su olacak arizalara baktigim 3 sene boyunca ZyXEL marka modemin hic bir agrizasina rastlamadim..fiyat olarak biraz yuksek ama bu iste para harcamaktan kacinma derim..50 milyona da modem var ama 1 ay bile idare etmez seni..Bu piyasada yaklasik 300 cesit modem var ve bunlardan 4-5 tanesi iyi..bunlardan bazilari robotic airties ve ZyXEL..alacaksan bunlardan al..Yardimci olabildiysek ne mutlu bize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MedcezirKarakan

arkadasım ben telekomun adsl servisinde teknisyen olarak calisiyorum..3 senedir Cankaya nin adsl arizalarina bakiyorum artik iyice piri oldum diyebilirim bu isin..sana onerim su olacak arizalara baktigim 3 sene boyunca ZyXEL marka modemin hic bir agrizasina rastlamadim..fiyat olarak biraz yuksek ama bu iste para harcamaktan kacinma derim..50 milyona da modem var ama 1 ay bile idare etmez seni..Bu piyasada yaklasik 300 cesit modem var ve bunlardan 4-5 tanesi iyi..bunlardan bazilari robotic airties ve ZyXEL..alacaksan bunlardan al..Yardimci olabildiysek ne mutlu bize..

olamadn arkadaş kablo interneti sormuş. adsl i kim napsın
    arkadaşm türkiyede zaten sadece netmaster kablosuz modem var başka alternatifin yok.

• airties iidir
  • nerdeyse bir sene olmus nerden bulurlar böyle konularıda hortlatırlar :)
  • Galiba şuan için türkiye de sadece
    Netmaster CWB500 satılıyor wireless çözüm olarak. Kullanıyorum pek bir sorunla karşılaşmadım. Evin her odasında rahatlıkla çekiyor. Modem evin merke zindede sayılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.