Şimdi Ara

Kablo TV’nin Kablosundan Digiturk Yayını Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir çıkmazın içindeyim. Kuzenim eve digitürk bağlatmış ancak evde kablo netin interneti olduğu için digitürkü kullanamıyoruz. Uydu kablosu kablonetin modeme takılı durumda. Zaten digitürkün cihazına taktığımızda sinyal alamıyoruz çünkü kablo tvden geliyor galiba kablo. Digitürkden ekip geldi ya şafttan kablo çekecek bir elektrikçi ya da ben bir cihaz takacağım dedi (ismini unuttum) anca o şekilde olur dedi 1250 tl ücreti olur dedi. Bunun daha makul yollarla çözümü yok mu? Elektrikçi çağırdım binada merkezi uydu sistemi yokmuş apartman yöneticiyle konuştum boşta olan çanaklardan çekebilirsiniz sorun olmaz dedi. Ama her halükarda 1500 istiyorlar. Bunun basit bir çözümü yok mu ben nasıl Türksat yayını alırım digitürk zaten Türksat’a geçiş yaptı. Evdeki digitürkü kullanamıyorum suanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Analog kablo tv kanallarını izleyebilirsiniz.

Kablo TV’nin Kablosundan Digiturk Yayını Almawww.n11.com
    Kablo Tv Internet-Modem Ayırıcı Spliter Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/kablo-tv-internet-modem-ayirici-spliter-3745664?magaza=osmanliuydu&pid=214087438

Daha fazla kanal izlemek isterseniz; Teledünya'da alabilirsiniz.

Yoksa çatıdan kablo çekmeniz lazım.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Üstadım zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak ben digiturk yayınını nasıl alırım var mı yöntemi onu öğrenmek istiyorum. Malum artık başlatılmış digiturk yani şuanda hattımız açık Digitürke. Bu kablonun ucuna bir şey takacağını söyledi digiturkden gelen kişi ona 1250 tl istedi ancak ismini bilmiyorum. Bu uydu kablosunu direk digiturk cihazına taktığımda sinyal gelmiyor zaten gelmemesi normal kablo tv’nin kendi kutusundan geliyor sanırım kablo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kablo; kablo tv kutusundan geldiği için yayın alamazsınız. Siz en güzel yeni kablo çektirin; masraf olacak ne yazık ki.

• nasheed N kullanıcısına yanıt

Siz hiç aparatla filan uğraşmayın; temiz ayrı kablo çektirin çatıdan, bence. Daha sorunsuz olur.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.

• nasheed N kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.