Bildirim
Kablo TV + Uydunet devir almak istiyorum
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: okan72
Ücretsiz modem dahil olmak uzere Istanbul Erenköy'e kablo TV + Uydunet devir alacagim.
Ilgilenenlerin mesajlarini bekliyorum. Tesekkürler.
Teledunya + HD Sinema Paketi devir alırmısın... Aylık ödemesi 24.TL dir...
Conax Kart Hediye olarak verecegim..
12 ay sözleşmelidir.
Devir ücretsizdir..
Düşünürsen msj at lütfen......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuémcé -- 14 Mayıs 2012; 11:04:04 > -
Ne yazik ki bana uymuyor, tesekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: yuémcéquote:
Ücretsiz modem dahil olmak uzere Istanbul Erenköy'e kablo TV + Uydunet devir alacagim.
Teledunya + HD Sinema Paketi devir alırmısın... Aylık ödemesi 24.TL dir...
Conax Kart Hediye olarak verecegim..
12 ay sözleşmelidir.
Devir ücretsizdir..
Düşünürsen msj at lütfen......
-
Merhaba,quote:
Ne yazik ki bana uymuyor, tesekkürler.
Alıntıları Göster
Taşındığım yerde kablo tv altyapısı olmadığından,
Kablo tv+full hd sinema paketi+ 1mbps kullandığın kadar öde internet paketini (hız vs değiştirebilirsiniz) devretmek istiyorum.
Aylık ortalama 40 tl civarı oluyor.
İlgilenirseniz görüşelim -
quote:
Orijinalden alıntı: burak_rn
Merhaba,
Kablo tv+full hd sinema paketi+ 1mbps kullandığın kadar öde internet paketini (hız vs değiştirebilirsiniz) devretmek istiyorum.
İlgilenirseniz görüşelim
PM gönderdim. -
.quote:
Orijinalden alıntı: okan72quote:
Merhaba,
İlgilenirseniz görüşelim
PM gönderdim.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srpr39 -- 20 Haziran 2013; 5:39:28 >
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srpr39 -- 20 Haziran 2013; 5:40:04 > -
İzmirde uydunet devir etmek isteyen var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: srpr39
. -
ben de Erenköy'deyim. İlgilenirsen uydunet + teledünya + sinema paketi 'ni devredebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: masumss
İzmirde uydunet devir etmek isteyen var mı ?
Alıntıları Göster -
quote:
ben de Erenköy'deyim. İlgilenirsen uydunet + teledünya + sinema paketi 'ni devredebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: srpr39
arkadaşım bende devretmek istiyorum kablo tv ve 1 mbps sınırsız internetim var aylık 38 tl hızı tv paketlerini alıp azaltabilir yada arttırabilirsin
pm -
quote:
Merhaba,
İlgilenirseniz görüşelim
pm -
pmquote:
Orijinalden alıntı: GulfStreamquote:
Merhaba,
İlgilenirseniz görüşelim
pm
Alıntıları Göster -
Maltepedeyim Teledünya Temel paketim var + Uydunet 1MB sınırsız 41 TL faturası varquote:
Orijinalden alıntı: cooo_22
pm
Alıntıları Göster -
Bende bakıyorum, teledünya hd ve 1 gb internete..quote:
Orijinalden alıntı: orkan1977
Maltepedeyim Teledünya Temel paketim var + Uydunet 1MB sınırsız 41 TL faturası var
Alıntıları Göster -
1 mb sınırsız hd uydu receiwer, wireless modem kablo tv 41 tl' dir. 7-8 aydrı kullanıyorum 2 taahütlü, modem ve hd kutuyu veriyorum. Eryamana taşındığım için devretmek istiyorum. Ankara içi olursa sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: Muptela
Bende bakıyorum, teledünya hd ve 1 gb internete..
Alıntıları Göster -
konya için uydunet teledünya devir alabilirimquote:
Orijinalden alıntı: kurbanxxxx
1 mb sınırsız hd uydu receiwer, wireless modem kablo tv 41 tl' dir. 7-8 aydrı kullanıyorum 2 taahütlü, modem ve hd kutuyu veriyorum. Eryamana taşındığım için devretmek istiyorum. Ankara içi olursa sevinirim.
Alıntıları Göster -
Merhaba,
TAŞINDIĞIMDAN DOLAYI UYDUNET VE TELEDÜNYA ABONELİĞİMİ DEVRETMEK İSTİYORUM.
UYDUNET INTERNET TAAHÜTÜN BİTMESİNE 6 AY KALDI.
TELEDÜNYA TAAHHÜTÜN BİTMESİNE DE 19 AY KALDI.
NETMASTER MODEM + TELEDÜNYA S-BOX CİHAZLARIYLA BİRLİKTE ÜCRETSİZ DEVREDEBİLİRİM. İSTANBULDA.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-turksat-uydunet-ve-teledunya-abonelik-devri-ucretsiz-102954564/detay/
-
Merhabalar,quote:
Orijinalden alıntı: recaigunay
Merhaba,
TAŞINDIĞIMDAN DOLAYI UYDUNET VE TELEDÜNYA ABONELİĞİMİ DEVRETMEK İSTİYORUM.
UYDUNET INTERNET TAAHÜTÜN BİTMESİNE 6 AY KALDI.
TELEDÜNYA TAAHHÜTÜN BİTMESİNE DE 19 AY KALDI.
NETMASTER MODEM + TELEDÜNYA S-BOX CİHAZLARIYLA BİRLİKTE ÜCRETSİZ DEVREDEBİLİRİM. İSTANBULDA.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-turksat-uydunet-ve-teledunya-abonelik-devri-ucretsiz-102954564/detay/
Ankara'da yaşıyorum.Taşınmam ve taşındığım yerde TURKSAT hizmeti verilmemesi sebebiyle;
"Yarım düzine fırsat" kampanyasından yararlanarak eylül 2011'de satın aldığım sınırsız uydunet + teledünya hd (kablo tv) üyeliğimi devretmek istiyorum.Aylık ücreti 40 tl'dir ve sabittir. İnternet sınırsız 1 Mbs'dir ve istenirse hız yükseltilebilmektedir. Teledünya HD kablo tv mevcuttur. Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, EUROSPORT HD, BBC HD kanalları ücrete dahildir Nakil yaptığım kişiye 4 portlu kablosuz modem ve HD Uydu alıcısını ücretsiz vereceğim.Nakil için ücret talep edilmemektedir. Taahhüt 2013 eylülde yani 10 ay sonra sona ermektedir.Hizmetin bu ayki faturasını ödedim.
-
izmirdeyim bende taşınma sebebiyle devretmem gerekiyor. hızı 1 ve kablolu tv de var.aylık 38 lira. düşünürsen iletişime geçelimquote:
Orijinalden alıntı: masumss
İzmirde uydunet devir etmek isteyen var mı ?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kablo tv boot hatası
- kablo tv kartı nasıl takılır
- kablo tv 2 televizyon bağlantısı
- kablo tv kumanda uygulaması
- kablo tv manuel kanal arama
- digitürk kimin
- trt 1 frekans
- tod açılımı
- starlink türkiye fiyat
- çanaksız uydu alıcısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X