Şimdi Ara

Kablo TV yayını için PLAZMA tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kablo tv yayını kullanıyorum ben. CRT televizyonum sizlere ömürlük ve plazma almayı düşünüyorum. İleride belki uydu yayınada geçebilirim. Tavsiye edebileceğiniz bir plazma tv var mıdır? Marka ve model yazarsanız sevinirim

Teşekkürler şimdiden.

• plazmayı tek geçerim bende LG 42PQ 200R var ..iyiki almışım diyorum ..kablo tv de izliyom net görüntü..enerji tasarruf özelliğide var..

ALIRSAN şuan piyasada 42PQ 6000 mdelini al bence usb li ......1300 civarında....

dostum ben çok ama çok memnunum ...şiddetle tavsiye ediyorum..al yada git mağazada dene memnun kalmazsan ben burdayım mesaj atabilirsin..ben 1 sene önce 42pq200r yi 1500 e almıştım 12 taksitle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil07

plazmayı tek geçerim bende LG 42PQ 200R var ..iyiki almışım diyorum ..kablo tv de izliyom net görüntü..enerji tasarruf özelliğide var..

ALIRSAN şuan piyasada 42PQ 6000 mdelini al bence usb li ......1300 civarında....

dostum ben çok ama çok memnunum ...şiddetle tavsiye ediyorum..al yada git mağazada dene memnun kalmazsan ben burdayım mesaj atabilirsin..ben 1 sene önce 42pq200r yi 1500 e almıştım 12 taksitle..

Bu modeller yokki artık piyasada. 2009 model idi bunlar. 2011 e geliyoruz. 42C450 yi bulduğun yerde al bence 1300 e felan 12-15 taksit yapılıyor. usb divx 600 hz vs..
  • öncelikle yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Peki Panasonic marka plazmalar nasıl. Birde G ve S serileri varmış vs. Bilgisi olan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: name

öncelikle yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Peki Panasonic marka plazmalar nasıl. Birde G ve S serileri varmış vs. Bilgisi olan varmıdır ?

http://forum.donanimhaber.com/m_12957632/tm.htm

başlığında panasonoci kullanıcısı arkadaşlar var. Onların yazdıklarını okuyabilirsiniz , sorularınıza da cevap alabilirsiniz.
  • Panasonic yeni serileri başarılı-U ve S serileri normal piyasa modelleridir,G ve V serileri ise daha üst modellerdir,üst derken teknşk özellikler olarak daha yüksek donanıma sahipler !

Şuanda durum biraz farklılaşıyor,2011'de tv yayınlarında çok farklılıklar olacağı kesin,HD kanalların çoğalması,Teledünyanın 3D yayını devreye sokması artık tv alacakları dahada farklı düşünmeye zorlayacaktır !

Tavsiyemse bu sene için fazla para vermeden günün koşullarına uyabilecek hesaplı bir tv almanız yönünde olur !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablo olmadan tv izlemek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.