Bildirim
KABLO UZATMA YARDIM''''
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
memnunmusun bende ses sısıtemı alcam kararsızımmm -
valla kardesım eger apartmanda oturuyosun cok pahalı ve abartılı sistemlere para verme derim benım sıstem bass ta yetersız seste ii bir sistem ben bass a düskün oldugumda dolayı logitech 5500 almayı dusunuyorum o nedenle satıcam bu sistemi.ama seste fena degil eger ucuz bi sistem dusunuyosan olabilir. -
hocam uzatmayla kastın kabloları kesip ek yaparak uzatmaksa hiç uğraşma bendede aynı sorun vardı gold da uzatma kablosu satılıyor , tek tek o yüzden 3 adet alacaksın sorunu çözüyor -
quote:
Orjinalden alıntı: badtr
hocam uzatmayla kastın kabloları kesip ek yaparak uzatmaksa hiç uğraşma bendede aynı sorun vardı gold da uzatma kablosu satılıyor , tek tek o yüzden 3 adet alacaksın sorunu çözüyor
en iyisi çunku kendin kesince fln cizirti oluo kopuo fln filan bozma orjinalini :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X