Şimdi Ara

Kablodan gelen interneti Wireles olarak yayınlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayı çok net ve kısaca anlatmaya çalışayım.

Komşumdan, Wireles özelliği olmayan bir modemden masaüstü bilgisayarım için kablo çekerek internete girmekteyim. fakat ben laptopum dan da internete girmek istiyorum. bu gelen kablodan interneti wireless olarak dağıtabilirmiyim. Tabi dağıtırken de hem masaüstü bilgisayarım hemde wireless olarak laptobum aynı anda interneti paylaşmış olmalı.

internette küçük bir araştırma yaptım Access Point cihazları varmış . emin olmak için buraya taşıdım konuyu. bu cihazdan alsam işimi görebilirmi ? (şunuda düşünmedim değil hani, eğer access point cihazı gerçekten bu işe yarıyorsa eğer, komşudan gelen internet kablosunu bu cihaza takarsam, masaüstü bilgisayarım noolacak?)

Bu konu hakkında Lütfen cevap yazabilirmisiniz, Şimdiden teşekkürler.

• access pointlerin 1 wan (komşudan gelen kabloyu takacaksın buradaya) 4 tane lan çıkışı var (masa üstü bilgisayarı kablo ile bağlayacağın portlar).
    1 wan 4 lan çıkışlı acces point aldınmı iş tamaamdır.yanlız bir kaç ayar yapman gerekecek alacağın cihazda.iş yerinde tplink 2 adet acces pointini kullanıyoruz.
  • Kendim access pointer kullanıyorum. Direk bana gelen adsl kablosunu takıp kablosuz olarak yayıyorum sorunsuz. 50-70 lira arası fiyatı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.