Şimdi Ara

kablolar anakarta yanlis takilirsa nolur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslara ben sistemi anakart kilavuzuna gore topladim hersey tamam bir tek apu kaldi sistem soyle
    A8 7600
    A58m k anakart
    Compusa mars kasa
    240gb hdd
    270w psu
    Arkadaslar herseyi taktim yarin apu gelecek onuda takip bilgisayari acicam.yanlis kanlo takmadigimi dusunuyorum eger yanlis taktigsam anakart bir sinyal ralan verirmi yoksa yanarmi boyle kotu seyler olurmu ilk kez topluyorum yardimcimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlis takmana imkan yok bi tane anakarta takıyorsun yanlış olursa yerine otutturamazsin cpu için var oda aynı yanlış takmana imkan yok ekran kartı yine aynı yanlış takmana imkan yok bu kadar uğraşmana değmez anakart kitapciginda hersey yazar . hayırlı olsun :)

• Yanlis takmana imkan yok bi tane anakarta takıyorsun yanlış olursa yerine otutturamazsin cpu için var oda aynı yanlış takmana imkan yok ekran kartı yine aynı yanlış takmana imkan yok bu kadar uğraşmana değmez anakart kitapciginda hersey yazar . hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowSolider

Yanlis takmana imkan yok bi tane anakarta takıyorsun yanlış olursa yerine otutturamazsin cpu için var oda aynı yanlış takmana imkan yok ekran kartı yine aynı yanlış takmana imkan yok bu kadar uğraşmana değmez anakart kitapciginda hersey yazar . hayırlı olsun :)

Ozaman bosuna endiselemmeme gerek yok 270w psu sorun cikarirmo acaba ? Heyecanla apuyu bekliyorum :-D

• Ekran kartı takarsaniz problem olabilir ,yetmeyebilir başka bi problem olacağıni sanmıyorum ama başka kişilerede sorun yanlış bilgi vermeyeyim tekrardan hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowSolider

Ekran kartı takarsaniz problem olabilir ,yetmeyebilir başka bi problem olacağıni sanmıyorum ama başka kişilerede sorun yanlış bilgi vermeyeyim tekrardan hayırlı olsun.

Teşekkür ederim kardesim :-)

• Yanlış takmanıza olanak yok,ancak kırarak takabilirsiniz

Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz,iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

• O iş özel bi yetenek ister,herkeste yoktur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xtyper

O iş özel bi yetenek ister,herkeste yoktur :)

:-D guldurdun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.