Şimdi Ara

kablolu ağı wifi'a çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iş yerimde tüm bilgisayarları kablolu kullanıyoruz fakat telefon ve notebooklar için de wifi dağıtmak istiyorum ama ağ kabloları direk duvardan geliyor, modem yok. Şimdi benim asıl sorum herhangi bir cihazı bilgisayarın kasasına usb veya başka yolla bağlayıp kasadan wifi dağıtımı yapacak bir cihaz var mı ? Accsess pointler ağ kablosu ile çalışıyor ağa bağlamak gerekiyor, ama ben sadece bilgisayarın kasasına bağlamak istiyorum, varmıdır bir çözümü ?

• Hmzfb H kullanıcısına yanıt
    kasaya baglayarak aplerle internet dagitamazsiniz....bahsettiginiz pirize bir adet ap baglayarak durumu cozeblirsiniz
  • Bilgisayar kasasında dahili bir Wifi alıcısı yoksa 20-30 liraya bi usb Wifi dongle alın. Daha sonra connectify programı işinizi görecektir. Google da aratabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnızca kasa bağlantısı demiyorum zaten sadece interneti kasadan alsın prize de bağlayabilirim,
    ilginiz için teşekkürler araştıracağım.
  • Hmzfb H kullanıcısına yanıt
    TL-WN8200ND ,TL-WN822N Wireless Adaptörleri kullanarak Kablosuz aldığınız sinyali kablosuz dağıtabilirsiniz.

SOFT AP özelliği

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • arkadaşlar Allah aşkına yardım edin 1 aydan beri buna uğraşıyorum kumadığım program kalmadı pc win7 masaüstü connectifi mypublic wifi virtual route mhotspot hepsini kurdum ama gepsinde hata werdi hepsinde start hotspota kadar geliyom basıyom o tuşa fail oluyom ya yeter bide bugün bişey buldum bu olayım wifi kartıyla ilgisi warmı
    nolur yardım edin bilen warsa
  • Aynısını bende arıyorum beyler yan daireden kablolu internet çektim şimdi pcde internet var ben bu interneti nasıl wifi olarak paylaşabilirim yukarıyı okudumda millet hep ters cevap vermiş wifi ile gelen interneti wifi cihazla dagıtma olayı değil bizim olay bizimki kablolu gelen interneti kablosuz dagıtma olayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laptop ile dağıtmak istiyorsanız mhotspot işinizi görür. Fakat masaüstü ile dağıtmak istiyorsanız router satın alıp takmanız lazım. Bende 2 tane modem vardı. Laptopa giden kabloyu direk 2. modeme taktım. 2. modemin ayarlarından dhcp'yi kapatıp ip adresini ilk modemin ip adresinin aynısı gibi (sadece son haneyi farklı) yaparak birbirine bağladım. Böylece interneti wifi çekmeyen diğer odalarda da dağıtmış oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.