Şimdi Ara

Kablolu İnterneti Android Telefonda Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
44.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablolu interneti android telefonda nasıl kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B541F052E -- 15 Mart 2012; 10:37:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kablolu İnterneti Android Telefonda Kullanma

Kablolu internetin Android telefonlara bağlanması, güvenilir ve hızlı bir bağlantı sağlayabilir. Bu özellik, özellikle Wi-Fi ağlarının mevcut olmadığı veya zayıf olduğu durumlarda kullanışlıdır.

Modemden Telefona Kablolu İnternet Bağlantısı

Kablolu interneti telefona bağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Telefonunu bir USB-C veya microUSB kablosu kullanarak modeme bağla.
    • Android telefon ayarlarına git ve "Ağ ve İnternet" veya "Bağlantılar" seçeneğini seç.
    • "USB" veya "USB Bağlantısı" seçeneğine dokun.
    • Telefonun modemin internet bağlantısını otomatik olarak tespit etmesi gerekir. Tespit edilmezse, "İnternet" seçeneğine dokun ve "USB Bağlantısı"nı etkinleştir.

USB ile İnternete Bağlanma

Modemden telefona USB ile internete bağlanmak için şunları yap:

• Telefonunu bir USB kablosu kullanarak modeme bağla.
    • Android telefon ayarlarına git ve "Ağ ve İnternet" veya "Bağlantılar" seçeneğini seç.
    • "USB Bağlantısı" seçeneğine dokun.
    • "USB İnternet Bağlantısı" veya "USB İnternet Paylaşımı" seçeneğini etkinleştir.

Telefonla Kablolu İnternet Bağlantısı

Telefonu kablolu internete bağladıktan sonra, internet bağlantısını şu şekilde kullanabilirsin:

• Uygulamaları indirme ve güncelleme
    • İnternette gezinme
    • E-posta gönderme ve alma
    • Sosyal medyada paylaşım yapma

Notlar:

• Tüm Android telefonlar kablolu internet bağlantısını desteklemez.
    • Bağlantı hızı, modemin ve telefonun özelliklerine bağlı olarak değişebilir.
    • Kablolu internet bağlantısı kurarken orijinal USB kablolarının kullanılması önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası çorba

Kablosuz interneti android telefonda nasıl kullanabilirim?

Telefonundaki wi-fi özelliğini kullanarak wifi bağlantı yaptığında kullanırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyougur

quote:

Telefonundaki wi-fi özelliğini kullanarak wifi bağlantı yaptığında kullanırsın..

Kablosuz yazmışım Dalgınlık ya. Kablolu demek istedim
  • quote:

quote:

quote:

Edit:
    Kablolu internetini eğer wireless modemin yok ise bilgisayardaki wireless cihazını kullanarak Connectify adlı bir program yardımı ile paylaştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyougur -- 15 Mart 2012; 10:57:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Edit:
    Kablolu internetini eğer wireless modemin yok ise bilgisayardaki wireless cihazını kullanarak Connectify adlı bir program yardımı ile paylaştırabilirsin.

Bilgisayarda wireless cihazı yok ki

• Takip
  • ne istedigini net ve duzgun anlatmadan nasil cozum bekliyorsun
    elinde ne var ne yok soylemeden soruyu atip kaciyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım elinde wireless ile alakalı hiçbir cihaz yokken telefonla baglanmayı senin mantıgın alıyormu?boşu boşuna konu acıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 15 Mart 2012; 14:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

arkadaşım elinde wireless ile alakalı hiçbir cihaz yokken telefonla baglanmayı senin mantıgın alıyormu?boşu boşuna konu acıyorsunuz

http://www.****.com/android-modifikasyon-genel-destek/kablolu-interneti-usb-ile-androidde-kullanma-611053.html

Şurdakini eve gidince uygulayacağım.

**** yazan yeri m.a.x.i.c.e.p olarak değiştir. Noktaları olmadan.

@1984

Elimde Android telefon ve kablolu internet + masaüstü bilgisayar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B541F052E -- 15 Mart 2012; 14:56:35 >

• tamam dene yaz bakalım sonucunu nasıl giriceksin internete
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

arkadaşım elinde wireless ile alakalı hiçbir cihaz yokken telefonla baglanmayı senin mantıgın alıyormu?boşu boşuna konu acıyorsunuz

Arkadaşım senin mantığın almıyor olabilir fakat konuyu açan arkadaşın mantığı almış neden arkadaşa düzgün cevp vermiyorsun ?

Ayrıca arkadaşım xda da bir konu var bunun hakkında ben denedim telefonunu usb ile bilgisayarına bağlayıp bilgisayarındaki interneti kullanmak mümkün fakat ben denediğimde veri çok yavaş ve sıkıntılı idi şimdi linkini bulamıyorum eve gidince bakarım bulursam buradan sana bildiririm

Buldum kardeşim bu konuya bak resimli anlatımda var programın linki ilk postun altında

Konunun Adı:[Tool][Windows Only][Root] Android Reverse Tethering

LİNK:
    XDA Developers
    [Tool][Windows Only][Root] Android Reverse Tethering 3.19
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3mre55 -- 15 Mart 2012; 15:42:06 >

• Acaba riskli mi? Cihaza zarar vermesin?
  • denedim çalışıyor ama sorunlu
  • Android Revers Tethering:

Bende denedim.
    Bağlanıyor ama çok yavaş fazla birşey beklemeyin.
    text okumak için felan kullanılabilir..
    iyi paylaşım..
  • Konuyu hortlatmış gibi olucam ama bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var bu tethering programını nasıl kullanıyoruz kurdum ama telefonu görmüyor.
  • birde ben hortlatayım :) kablolu modem yerine sadece kablosuz modem alsak bağlanabiliriz sanırım yanılıyormuyum?
  • selam bende airties rt 102 modem var wireles yok kabllolu ethernetle masa üstü pc den internete giriorum modemdeki usb girişle android li telefonla internete girebilirmiyim
    nasıl bir kablo almam lazım kablo bulsam bile gercekleşirmi baglantı böyle birşey mümkünmü yavaşta olsa farketmez ara sıra baglanmak için falan modemden çıkan dişi usb kablosu yada modemden direk telefona gircek bi kablo bulunurmu yardım edebilirmisiniz
  • Arkadaşlar Birde Şu Videoyu İzleyin..

Android Telefonlara Kablolu İnternet...

Gerekli Araçları İNDİRİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanuni35 -- 3 Aralık 2013; 10:47:39 >
  • Arkadaşın dediğini ben anladım ve c tipi usb giriş samsung dex station deniyor fakat micro usb girişli var mı bilmiyorum bunu satın alman gerek yada micro usb/c tipi etnernet adaptor alman gerek link :https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/ugreen-microusb-rj45-usb-20-ethernet-donusturucu-adaptor-P363819858 bunlardan birtanesi alırsan bilgisayar olmadan ethernet kablosunu direk telefona bağlayabilirsin en sağlıklsı samsung telefonlar için samsung dex station.
    Telefonda ethernet kablosu bağlanabiliyor fakat araya usb ethernet aparat gerekmetir. Ayrıca telefonu wifi bağlantısı yapmak yerine kablolu bağlantı yapmak için aparat almak daha iyi çünkü telefona gelen internet daha hızlı oluyor.

Not bende c tipi usb samsung dex station var direk ethernet kablsu bağlıyorum ve wifiden bin kat daha iyi. Size tavsiye ederim ayrıca samsung dex stationda iki usb girişi var ayrıca hdmi girşi var ekran görüntüsü tv yada monütere aktırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eybidi -- 25 Aralık 2019; 10:21:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.