cihazı kullanmadım tam olarak bilemiyorum fakat evin içindeki duvar olmasaydı yeterli olurdu diye düşünüyorum. bir uçtan bir uca sıkıntısız bağlantı sağlardınız. duvarlar olduğu için bazı noktalarda çekmeyeceği kesin. bunun için bir birini görecek şekilde iki tane cihaz konumlandırmak gerekir diye düşünüyorum. eğer bütçe sıkıntınız yoksa kabloyu bağlayacağınız cihazı güçlü bir access point alın. eğer evin her yerinde çekmez ise çekmeyen bölgeler için asus rt n10 u tercih edebilirsiniz.
lodos denizcisi
kullanıcısına yanıt
cift antenli bir acces poınt alsam ? 75 80 liraya var bildiğim kadarıyla üstte bir arkadaş link vermişti 300 mbs 2x5db anten felan yeterli olurmu bilmem ama iyi gibiydi
bildiğim kadarıyla çift antenin işlevi daha iyi sinyal almak değil. cihaz 150 mbit e kadar hızlarda tek anten kullanıyor. 150-300mbit hızlarda ikinci anten devreye giriyor. benim düşüncem interneti eğer evin her noktasında kullanmak istiyorsanız tek cihaz pek yeterli gelmeyecektir. belki evin konum olarak tam ortasına yerleştirirseniz yeterli gelebilir. cihazın gücüne göre de değişir bu durum.
lodos denizcisi
kullanıcısına yanıt
peki bana 80 tl ye kadar iyi bir cihaz önerebilirmisiniz tek cihaz kullanıcam bütçe sıkıntı üstadım
gokhan@G
kullanıcısına yanıt
bu ürünlerin hiçbirini kullanmadım ama özelliklerine bakarak önerebilceklerim bunlar. seçim sizin.