Şimdi Ara

kablolu/kablosuz hız farkı ? lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben kablolu internet kullanıyodum torrentten herhangi bişey indirerek hıza bakmak istedim (korsan yancısı değilim ) sadece hıza bakmak için ve 700-800 kbs arasıydı bir sebeple kablosuza geçmek zorunda kaldım şuan everest ewn-999 bir wifi adaptör kullanıyorum ama şimdi torrentten hıza baktığımda hız 250-300 falan ve 4 çubuk çekiyo neden bu kadar düştü hız anlıyamadım bi yardımcı olurmusunuz

• Torrentle degil speedtest.net adresinden kontrol et once.
  • cmd'ye ipconfig yazıp wireless bağlantın için çıkan Default Gateway'e ping atar mısın? hatta -t seçeneği ile başlat, 1-2 dakika ping atsın. örnek ping -t a.b.c.d tabii a.b.c.d yerine kendi default gateway'ini yaz.

ping kayıpları oluyor mu önce ona bak. ping kayıpları varsa zaten öyle bir hıza düşmen çok normal. kayıp yoksa da bu sefer ping süreleri önemli. çok sayıda 100ms'in üzerinde ping varsa bu da senin niye yavaş bağlantın olduğunu gösterir. hangisi olursa olsun bilgisayarının modeme sağlıklı bir bağlantı yapamadığını gösterir. adaptörlü bağlantılarda maalesef bu olabiliyor.
  • dediğinizi yaptım ancak ipconfig açıldığı saniye hemen kapanıyor hiç bişey okuyamıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonxtr -- 10 Şubat 2015; 17:57:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.