Şimdi Ara

kablolu tv ek alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir digiturk mağduru olarak digiturk gittiği zamanlarda kullanmak için kablolu tv bağlattım binanın ankastresinde sorun olduğu için kabloyu duvardan çektiler benim sorum bu duvardaki kablodan ek alıp başka televizyona bağlasam görüntüde bir bozulma olurmu ?

• Bozulma olmaz, yalnız ek işlemi splıtter ile yapılır genelde bölücü denir adına.Gelen sinyali kayıpsız 2 veya daha fazla alıcıya ulaştırma işleminde kullanılır.Siz hattınızı 2 tv de kullanacaksınız resimdeki gibi splıtter almanız gerekli.Bağlantısı da çok kolaydır.Yine resimdeki konnektörler vasıtası ile gelen hattı IN ucuna tv lere giden hatlarıda OUT uçlarına bağlıyorsunuz bu kadar basit.Yalnız bu parçaları alırken satıcıya rica ediniz size kabloyu konnektörlere nasıl bağlanılacağını göstersin.

kablolu tv ek alma
  • Konnektör resmini unutmuşum

kablolu tv ek alma
  • bilgiler için teşekkürler bugün hemen hallediyorum
  • Yukarıdaki malzeme ile digitürk'ü de çoklayabilirsiniz. MDU Lnb kullanır digitürk Universal LNB'li sistemlerin aksine santral olmaksızın basitçe çoklanır kablo tv gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Yukarıdaki malzeme ile digitürk'ü de çoklayabilirsiniz. MDU Lnb kullanır digitürk Universal LNB'li sistemlerin aksine santral olmaksızın basitçe çoklanır kablo tv gibi.

Uydu için splitterın 1000 - 2500 MHz olması gerekiyor. Resimdeki splitter kablo tv için (0 - 1000 Mhz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tempem

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Yukarıdaki malzeme ile digitürk'ü de çoklayabilirsiniz. MDU Lnb kullanır digitürk Universal LNB'li sistemlerin aksine santral olmaksızın basitçe çoklanır kablo tv gibi.

Uydu için splitterın 1000 - 2500 MHz olması gerekiyor. Resimdeki splitter kablo tv için (0 - 1000 Mhz)

Nasıl yapabiliriz bu çoklama işlemini digiden?hiç bilmeyen biri olarak soruyorum..ikinci bir alıcıyamı ihtiyaç var?yada aynı alıcıdan alırsak farklı tvlerde farklı kanal izleyebilirmiyiz?hiç bilmediğim için soruyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.