BABA bu firefox FİLAN NE DİR YA ANLAYAMADIMKİ BI AÇIKLARSANIZ ÇOK SEVİNCEM
a
quote:
Orjinalden alıntı: cdexos usta olurmu öyle şey .NET Framework Version 1.1 .NET Framework Version 2.0 .NET Framework Version 3.0 java bunlar internette rahatlıkla gezmemize yardımcı olan proğramlar microsoft bunları boşa mı çıkarmış.senin bilgisayarda vardır haberin yok . bazı xp sürümlerinde olmayabilir bu proğramlar.sürümle alakalı yani. boot la ilgili şunu söyleyeyim benim bilgisayarın dedeğin gibi açılış hızını arttırdı ve internet sayfalarında da daha rahat geziyorum. bence çok güzel bir proğramm
quote:
Orjinalden alıntı: aybarsnokia
.NET Framework Version 1.1 .NET Framework Version 2.0 .NET Framework Version 3.0 java bunlar internete gezmen için gerekli yazılımlar. iki sorum var: tv kanalların nettmi parazit varmı. birde kabloları konrol et mesela benim internet bir ara yazaşlamıştı. benim kablodan kaç tv çekmişler sebep ondanmış. enson olarak türksatı ara evine gelsinler ölçüm cihazlarıyla bir kontrol etsinler zaten arıza düzeltimi bedava bir şey kaybetmezsin. windows kurmayı biliyorsan en son olarak wındows kur.
Net Frameworkle internetin ne alakası var?Bende hiç birisi yüklü değil.Ek olarak vermiş olduğunuz program,xp nin boot dosyalarını optimize ederek,bilgisayarın açılış hızını optimize eder.İnternetle alakası yoktur.Yanlış bilgi vermeyelim
unutmadan aybars kardeş teşekkürler çok iyi bir proğram eline sağlık.tek interneti değil bilgisayarın performansıda mükemmel oldu.
firefox u yükledim
internet süper hız olarak erişim olarak her siteye gidyo
tek kalaan MSN (offfffff yaaaa)
Hata kodu 80048820
Genişletilmiş hata kodu 80048401
Bi de mesengerden Araçlar seçenekler Bağlantıya gittiğimde
"Şu anda .NET mesenger Service ile bağlantınız yok diyo muhtemelen burdan kaynaklanyo (BENCE)
varya adam akıllı şu sorunu çözen benim mail e atsın
forumlardaki yazan her yöntemi yaptım hemde defalarca değişen hiç...
arakadaş sevindim sorununu halletiğin için.msn sorununuda aşarsın sen. hadi kendine iyi bak.
Arkadaşlar .Net Framework bir veritabanıdır ve bu tabana göre çalışan programlar vardır. Farklı OS'ler altında da .Net Framework desteği varsa bu programlar çalışır. Microsoft'un ürettiği bu ürünün direkt olarak network ile alakası yoktur. Çalıştıracağınız program bu veritabanına ihtiyaç duyuyorsa vardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme