Şimdi Ara

Kablonet 100Mbps VS Turk.net 100 Mbps (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
6.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok enterasandır kablo net çok eski alt yapısıyle iyi hizmet verirken turknet kendi alt yapsını kullanmadan yeni alt yapılı kiralık sistem üzerinden çok kötü hizmet veriyor kablonet kullanıyoruz memnunuz NETTTT
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Bu konuya değişik bir açıklama getireceğim. Türksat hizmetlerini koaksiyel kablo ile veriyor. Yani sadece 2 tel kablo ile bir mahalle internete ve televizyona bağlanıyor. Çok yüksek frekanslarda çalıştığı için (GHZ) 2 tel olmasına rağmen bir sokağın tamamına bile 100mbit hız verebilirler. Fakat dediğim gibi herkes aynı 2 tel üzerinden bağlı. Bu yüzden bir kişinin verisi santrale giderken diğer tüm müşterilerin modemleri susuyor. Telefon hattında bu durum yok çünkü her müşteri kendi 3 adet teline sahip. Bu sebeple kablonet hiçbir zaman telefon hattından verilen kadar özel bant genişliği olan hizmet veremez. Mesela sokakta bir kişinin modeminde oluşan arıza yüzünden tüm mahallenin bağlantısı gidebilir. Unutmayın HERKES AYNI KOAKSİYEL KABLO İLE BAĞLI.
  • Kablonetten memnunum 27 ay dolmak üzere bir 24 ay daha uzatıcam sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de turknetten kablonete geçmiştim 2 ay önce. memnunum. iyi ki geçmişim.türknette söylenen hızların verilmemesi ve ping spike insana kafayı yedirttirir. kablonette oyunlarda 1 kere bile görmedim pingde artış. hep sabit.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Oysaki soru pinginiz niye düşük idi...
  • Merhabalar arkadaşlar.
    Binamda hem kablonet, hem superonline fiber altyapısı mevcut.
    Sorum şu, Kablonetten memnun musunuz .ünkü ben superonline kullandım 1 yıl ve açıkçası 24mbit hızdan tam 24mbit hız alabildim sürekli. Nadiren kopma yaşadım. Aklımda 2 paket var.

Superonlineda 35mbitlik paket 6 ay 90 6 ay 100 olacak şekilde paket alacaktım fakat kablonetin de şu paketi çok cazip içinde tv de var sonuçta.

100'ünüzü Güldüren Paket
    Analog KabloTV
    KabloTV Üst Paket
    Altın Sinema Paketi
    (Cihaz Kiralama İle Herşey Dahil)
    12 ay taahhütle 99,99 TL/Ay
    24 ay taahhütle 89,99 TL/Ay
    Docsis 3.0. Modem Kiralama
    HD Kutu / Conax (kiralama)
    yada şunu eklersen güzel olur dediğiniz birşey var mı? 12 aylık taahhüt yaparak 100lira ödemeyi planlıyorum aylık.
    Edit=Ankara Eryamanda yaşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.