Şimdi Ara

Kablonet 24 Mbps 150 GB AKN + Her Yöne 50 DK 49.99TL ( 24 Ay Taahhüt )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
3.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kablonet 24 Mbps 150 GB AKN + Her Yöne 50 DK 49.99TL ( 24 Ay Taahhüt )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 28 Ekim 2017; 22:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 24 ay taahhüt vermek insanı pişman eder muhakkak

• Yeni mi bu?
  • 24 ay hiç de pişman etmiyor(en azından beni etmedi).

3. senedeyim, 2 sene dolunca tekrar kampanya yapmışlardı ve uzatmıştım. 25 mbps'ye kadar 25 GB AKN'li(sonrasında hız 16 Mbps'ye düşüyor) sınırsız internet ve kablo TV giriş paketi ve 100 dk konuşmaya 30 TL/ay ödüyorum.

Bulunduğu yerde kablonet olana sıcak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda akn denilen şeyi aşınca çat çut geçirmiyorlarmıydı gb başına
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    akn aşınca ek ücret alınıyor deniliyordu ,yok mu böyle bir şey ?
    acaba daha önce taahhüt verenlere bunu uygulamıyorlar mı ?
    gerçi benim bölgemde olmadığı için zaten alamıyorum
  • Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    Kotali tariferlerde gecerli hocam o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET 12 AY İNTERNET 540 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzmir’de var fakat bizim 300 metre ilerimizdeki ana caddeden geçiyor, sokağa girmiyor. Talep falan da olmaz sokaktan. Toptan kentsel dönüşüme gidiyor çünkü. Kablonet’ten faydalanamamak üzücü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 44tlye kablotv+internet (10mpbs 75gb) kullanıyorum, 12 aylık taahhütüm kasımda doluyor.

yeni 12 aylık tarife 42 internet+ 16 ktv = 58 tl %32 zam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 28 Ekim 2017; 21:17:21 >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Ek ücret yok(en azından benim paketimde). Sınırsız paketler bunlar... Sadece AKN dolduğunda hız düşümü oluyor.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    çok iyiymiş ama bir türlü tam yaygınlaşamadığı için biz faydalanamadık
  • Konyada görüyorum bazı bölgelerde altyapı yatırımları var. İyi gelişme. Bir de kablo markası ile yenileşme dönemine girdiler fiyatlarda da yüzde yüze varan artış oldu. Btk da göz yumdu gibi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Ek ücret yok(en azından benim paketimde). Sınırsız paketler bunlar... Sadece AKN dolduğunda hız düşümü oluyor.

Artık AKN dolduğunda GB başı 50 kuruş alınıyor yeni müşterilere. Eski müşterilerde yok bu durum.
  • hizmetine güvenen 2 ay kontrat istemez zaten. 2 sene kablonet kullandım, tamamen pişmanlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Artık AKN dolduğunda GB başı 50 kuruş alınıyor yeni müşterilere. Eski müşterilerde yok bu durum.

Bahsettiginiz kotali tarifeler bu tarife eko-sinirsiz normal 150gb gecince hiz yariya dusuyor.

Kablo
    Tarifeler - İnternet | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

• 6 tl de modem kullanım fiyatı dahil değil sanırım bu fiyata. evimde vdsl modem varken kendi modemlerini aylık 6 tlye kiralama mecburiyetleri yüzünden almıyorum kabloneti.

• Yillardir yerinde sayiyor turksat. Koca izmirde bile bir kac yerde var. Yillardir da altyapi yatirimi ve genisleme gibi bir amaclari yok. İnanilmaz vizyonsuzlar. Konuyu gorunce yazasim geldi

• sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    quote:

* AKN'li Ekosınırsız tarifesi kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. 02:00 - 08:00 saatleri arasındaki internet kullanımları AKN’ ye dahil edilmeyecektir, ayrıca AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtları uygulanmayacaktır.

Yani aknyi aşsak bile 02-08 arası akn aşmamışız gibi normal hızımızda kullanıyoruz değil mi?
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Olayin turksat ile alakasi yok. Telekom ozellestiginden beri yatirimi durdu turksatin. Sebebini varin siz dusunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

quote:

* AKN'li Ekosınırsız tarifesi kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. 02:00 - 08:00 saatleri arasındaki internet kullanımları AKN’ ye dahil edilmeyecektir, ayrıca AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtları uygulanmayacaktır.

Yani aknyi aşsak bile 02-08 arası akn aşmamışız gibi normal hızımızda kullanıyoruz değil mi?

Evet yasa olarak öyle yapmak zorundalar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.