Şimdi Ara

KABLONET ÇÖKTÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teknik destek Adana/Çukurovada arıza olduğunu söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman gelebilir? Bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonen kullanıcısına yanıt
    Bende onu sordum. Bugün en kısa süre içinde geleceğini söyledi. Yani bıktırdılar valla. İki güne bir internet mi gider yav?

• Neyse ki çok uzun sürmedi ama cidden dediğin gibi bıktırdılar yani yazın ortasındayız. Hani ne olabilir ki 1-2 güne bir belirli yerlerde internet kesiliyor. Sanki tamir edilemeyecek birşey uzattılar iyice.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonen kullanıcısına yanıt
    Yani bende anlamadım. Geçen hafta 2 gün boyunca günde 10-12 saat internet ve tv yoktu. Yani mobil internet paketi olmasa internetr giremiyeceğiz. Şaka gibi yani.

• Enteresan: Ben de 2 gün önce TV'nı açtım ve sadece radyo kanalları vardı. (Teledünya üst paket)

Yeniden kurulum aklıma ama Otomatik ve Manual kurulumda durum değişmeyince son çare "Fabrika ayarlarına dön" seçeneğini kullandığımda tüm kanallar yerine geldi.
  • Ankara Etlik'te twitch ve youtube ölü şu an. Bişey izlemenin imkanı yok. 50mbit.
  • Dünkü yağmurda net gitmişti sonra geldi ama ping ve hızlar rezil durumda hiç bir şey yapamıyoruz.
  • 31 Temmuz-Dün akşam itibariyle pingler yine tavan. Hızda da dalgalanma var video vs izlerken bile bir anda takılıp kalabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

31 Temmuz-Dün akşam itibariyle pingler yine tavan. Hızda da dalgalanma var video vs izlerken bile bir anda takılıp kalabiliyor.

Aynen Pazar gününden beri Antalya'da akşam saatlerinde pingler rezalet durumda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.